Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut K.

    Mustafi şovunu yaptı yine. Adamın her hareketi falso tsl de oynayamaz bu.
    Bu Mustafi bize gelirse kendimi keserim
  • Golden Boy


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta




  • Geleceğe umutla bakmak için birçok sebebimiz var. Bu sezonun kazancı Saka, Willock ve Martinelli oldu. Sezonun geri kalanında Nelson ve Nketiah'ı da kazanabiliriz. ESR, Tyreece gibi patlama yapmasını beklediğim isimlerde var. Özellikle ESR'den beklentim çok yüksek. Leipzig dönemi sakatlık yaşaması şanssızlığı oldu. Alttan Azeez, Balogun geliyor. Özellikle Balogun'un potansiyeli çok yüksek. Bunlar dışında 25 yaşın altında kadroda birçok isim var. Doğru hocayı bulduk, verimli transfer pencereleri geçirirsek gerisi sadece zaman meselesi.

    Martinelli bu iştahını koruduğu sürece çok büyük oyuncu olacak. 26 sprint inanılmaz bir rakam. Superstar olmak için her şeye sahip. Sezon sonu Auba kesin ayrılacak. Laca'nın da ayrılma durumu var. Oraya büyük bir ismin alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Martinelli'nin kenardan esas yerine geçmesi için harika bir fırsat olacak. Etkisi daha da artacaktır. Martinelli-Nketiah yeterli olur. Sol kenara iyi bir oyuncu alabiliriz.





    Transfer konusunda bilgi vereyim. Ceballos ayrılmak istiyormuş. Euro 2020 de olmak için düzenli oynaması gerekiyor. Maalesef yaşadığı sakatlıktan sonra formayı hemen verebileceğimiz bir ortam yok. Formayı kendi almak zorunda. Yeteneklerine çok inanıyorum ama sakatlık yaşaması buradaki durumunu olumsuz etkiledi. Valencia'nın adı geçiyor ama biz kiralık kontratından çıkmaya pek yanaşmıyoruz. 50/50 ihtimal.

    Stoper için Matviyenko'un adı geçiyor. Solak, 23 yaşında ve Shakhtar da oynuyor. Arteta'nın City döneminden izlediği bir oyuncuymuş. 1.5 yıl kalmış sözleşmesinin bitmesine. Oyuncunun menajeri de bir ilginin olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü söylemiş. 4.5m kiralık + 22m satın alma opsiyonu teklif etmişiz. Shakhtar henüz teklife bir cevap vermemiş. Arteta'ya bugün soruldu Matviyenko. Top dolaştırdı. Geçen hafta Stones sorulduğunda net şekilde yalanlamıştı. Bir ilgi olduğu gerçek ama net bir durum henüz yok.

    Dün İspanyol basını Lemar'ı yazdı. Oyuncu kiralık gelecekmiş. Açıkçası pek ihtimal vermiyorum bu transfere. Ayrıca Atletico'nun Cavani için maaş boşluğu oluşturması gerekiyormuş. Bu nedenle de Lemar'ı elden çıkarmak istiyorlarmış.




  • Martinelli için süperstar olur demek için henüz çok erken hocam. Önce, world class bir forvet olmali.

    Müthiş bir scout başarisi.Bunu da söylemeden geçmeyim.

    Auba, Barçaya mi gidecek? Biz, Benzema varken almayiz. Bayern, 2 sene içinde Haalandi alir.PSGde İcardi var, Liverpool da Firmino var.Barça, tek ihtimal gibi görünüyor.

    Ceballosun tek özelliği iyi çalim atmasi.Ondan olmayacağini bekliyordum.Zayif takimlara karşi show yapiyor, iyi takimlara karşi oyunu en güzel yerden izliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshin12 -- 24 Ocak 2020; 17:48:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Martinelli için süperstar olur demek için henüz çok erken hocam. Önce, world class bir forvet olmali.

    Müthiş bir scout başarisi.Bunu da söylemeden geçmeyim.

    Auba, Barçaya mi gidecek? Biz, Benzema varken almayiz. Bayern, 2 sene içinde Haalandi alir.PSGde İcardi var, Liverpool da Firmino var.Barça, tek ihtimal gibi görünüyor.

    Ceballosun tek özelliği iyi çalim atmasi.Ondan olmayacağini bekliyordum.Zayif takimlara karşi show yapiyor, iyi takimlara karşi oyunu en güzel yerden izliyor.
    Superstar olur demedim zaten "Superstar olmak için her şeye sahip" dedim. Yani oraya çıkıp çıkamayacağını zaman gösterecek ama o potansiyel onda mevcut.

    Barcelona, Suarez sakatlandığı için devre arası istiyormuş Auba'yı ama mümkün değil. 2021 yazında kontratı biteceği için yazın elden çıkarılacak. Kontrat uzatmak istemiyordu. Fikrini değiştirse takımda da kalabilir. Yazın kim ister ne olur hiç bilmiyorum.




  • Flamengo’dan Pablo Mari’yi aldık. Stoper bölgesine iyi bir takviye oldu. Mustafi’de uzun süreli sakatlanmıştı zaten kupa maçında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. 4m kiralama + 8m opsiyonu var.







    @Wallcroft Mustafi'nin sakatlığı çok ciddi çıkmadı.
  • D. kullanıcısına yanıt
    Ben maç esnasında kötü görmüştüm ama sonuçlara bakmadım. Herkes uzun süre olmayabilir falan yazmıştı ama bir şey çıkmadı o zaman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafi dinlensin yiğidim.Football Manager da sakat oyuncular için soruyorlar yani uzmana gönder,iğne ile oynat falan.Bunu direk eve gönder seçeneği ile göndermek lazım.Adam mental açıdan dibi boylamış.Yeni bir maceraya atılması lazım.
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Bu yeni gelen oyuncu nasıl? Benim pek bir bilgim yok kendisi ile ilgili.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Southampton’dan Cedric hayırlı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir maç çıkarıyoruz özellikle otuzuncu dakikadan sonra istediğimiz futbolu sahaya yansıttık.Şu an 2-0 öndeyiz bir aksilik olmaz ise uzun zaman sonra fena olmayan bir oyunla kazanmış olacağız.Arteta bugün iki tane top yönlendirici ile başladı(Mesut - Ceballos).Bu sayede rakip defansın dengesini bozup hem sol hem de sağ taraftan etkili pozisyonlar bulduk.İki golde böyle geldi zaten.Bukayo saka inanılmaz bir asist yaptı.Bugün aynı kanatta bir kaç çalım deneyip başarısız oldu ama denemeye devam etmesi onun en büyük artısı.Bellerin halen tam randımanlı oynamıyor.Bir de iç sahada forvette Lacazette ile başlasaydık golü daha erken bulabilirdik.Lacazette'in moral kazanması için güzel maçtı.Keşke ilk 11'de başlasaydı.Bu granit xhaka denilen arkadaşı ya başla bir pozisyonda deneyin(stoper gibi) yada sakatlansın bişeyler olsun yoksa kurtulma ihtimalimiz yok bu adamdan.Bu adam çok yönlü bir oyuncu değil.Başarılı olduğu tek diziliş var neredeyse.Bu adam bu sistemde olmuyor,bizim hızımızı kesiyor,orta sahada dinamizim eksikliği oluyor.Topu bir metre bile ileri taşıyamıyor.Bu onun kötü bir oyuncu olmasından değil bu sistemle ilgisi olmamasından kaynaklı.Umarım en yakın zamanda başka bir kulübe transfer olur.Toreira gibi bir makine varken bu 1990'ların topçusunun ne işi var bu pozisyonda.

    Edit:4-0 oldu lacazette bir asist bir gol yaptı oyuna girip.Neyse morallendi kerata



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Gökhan -- 16 Şubat 2020; 21:22:38 >




  • Son dakikalar görülmeye değerdi. Arteta hocamın yaptığı en büyük etkilerden biri bu bence bütün kadroyu bir bütün haline getirdi. Tam bir takım ruhu var takımda bozulmaması dileğiyle. Laca morallendi, Pepe 1 gol 2 asist yaptı. Mesut attı vs. daha ne olsun. Çok güzel hafta oldu bizim için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 1 Mart 2020; 11:27:30 >
  • Bu da güzeldi


  • arteta'ya virüs bulaşmış.
  • Arsenal: "Mikel Arteta'nın koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra tüm antrenman tesislerimiz kapatılmıştır. Bütün oyuncularımız kişisel olarak karantina altına alınmıştır."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi duydum, üzüldüm. Umarım futbolculara da bu illet hastalık bulaşmamıştır ve Arteta tez zamanda iyileşir.

    Her şey normale dönünce şöyle dolu dolu (ve tabiki de bizim kazandığımız) bir Londra derbisi izlemek dileğiyle.
  • Premier ligin bu sezon icin iptal edilip, sezonun hukumsuz olacagi haberleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.