Şimdi Ara

Army of The Dead (21 Mayıs 2021) l Zack Snyder l Dave Bautista - Hiroyuki Sanada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Türkiye'den bir youtuber Zack ile röportaj yaptı.

  • Filmin ilk 15 dakikası yayınlandı.

  • Film vizyonda.

  • izledim filmi boş vaktiniz varsa izleyecek başka film yoksa izleyin görsellik yönünden güzel ama senaryo bakımından çok yetersiz bir film olmuş 10 üzerinden 5.5 .Çıtır çerezlik bir film izle unut geç öyle ahım şahım bir şey beklemeyin  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 21 Mayıs 2021; 16:41:31 >
  • Şu yoklukta güzel gider diye düşünmüştüm, gitmedi... Kurgu zayıf ve hatalar var. Aksiyonu az diye düşünüyorum. Ben filmi beğenmedim.

  • Gitmedi. 4/10

  • Beklentimin çok üzerinde çıkan film. Kesinlikle izlemeye değer müzikler görseller karakterler çok iyi olmuş ve oturmuş. Bunları net bir şekilde başarıyor film o yüzden diğer konulara kafayı yormadım yok kurguymuş, yok konusu olmamış filan diye. Yani aslında ortada ciddi anlamda kötü kurgu ve hata da yok. Bunu meta ve rotten puanlarından görüyoruz. Zombi filmi işte :) Bu aralar ilaç gibi geldi desem yalan olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 4 Haziran 2021; 22:12:24 >
  • Yorumlar berbat. İzleyeceğimi sanmıyorum. İlk 15 dakikasından belliydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanım 5/10


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şöyle filmlere laf dinlemeyen ergenleri sokmasalar olmuyor sanki. Ergen bir kız yüzünden kaç kişi öldü, ulen filmin başında babası uyardı oysaki kızı. Yani bu tarz karakterler filmleri dizileri pok etmekten başka neye yarıyor acaba. Böyle karakterleri görmek isteyen oluyor mu filmlerde gerçekten. İzlerken tilt oluyorum. Kızın kaçtığı kısımdan sonra ilerlete ilerlete izlemeye başladım filmi  

     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 22 Mayıs 2021; 2:25:24 >




  • Şöyle bir filmden ne beklersin? Biraz aksiyon olsun biraz komedi olsun gece çerezlik izleyip mantık hatalarına takılmadan izleyip geçeyim diye beklersin. Zombieland gibi mesela. Ama bu filmde onu da yapamıyorsun çünkü filmde adam akıllı aksiyon yok, full drama bağlamışlar, bir de süreyi 2.5 saat yapmışlar, şu snydera film çektirmek yasaklansın artık. 4/10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın çektiği filmlerde neden bulanıklık hissi var flu çekiyor sahneleri. Film ise izle geç.

  • Az önce izlendi. Yani zaten filmden beklentim olmadığından yukarıdaki olumsuz yorumları ve IMDB'de bir çıkış filmi için olan puan ortalamasının çok düşük olduğunu görünce izlemesem mi dedirtti. Bir şekilde beklentisiz izledik. Dawn of the Dead gibi bir şey beklemedik. Filmdeki 3-4 büyük saçmalık göz ardı edilirse film keyif veriliyor denebilir, yoksa biraz akıl mantık işin içine girerse filmi seyir zevki zayıflıyor. Çakma drama sahnelerini daha kısa yapsalarmış daha iyi olurmuş.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    La nükleer bomba atılacak, ekibin paraları alıp -200 milyon Dolar bu arada- çatıya çıkıp helikopterle nükleer bomba etki alanını terk etmeleri için gereken süre 20 dk. Bu salaklar halen daha boş boş durup boş boş konuşma, edebiyat yapma derdinde, salak salak bekliyorlar. Hollywood 2021'de bile şu mal klişeden bir kurtulamadı gitti. Ula orada az sonra nükleer bombanın patlayacak olmasını bırak, insan hiçbir koşulda o kadar rahat olamaz. Parayı alıp gitmek kısmet olacak mı, helikopter çalışacak mı, helikopter havadayken düşecek veya patlayacak mı, kazık yiyecekler mi soruları insanın aklını kurcalar, gerilimden insan gülümsemeyi unutur. Nükleer bomba patladıktan sonra zenci kardeşimiz kasanın içinden sağ çıkıyor. Hadi olabilir desek de baba bu nükleer bomba, olayı radyasyon yaymak. O radyasyonun içinden sen nasıl sağ çıkıyorsun, hadi çıktın nasıl yaşıyor ya da yaşayacağını düşünüyorsun, bu ne rahatlık.Helikopterler gidecekken yine çatıda mal mal bekliyorlar, alfa zombi gelmese halen daha salak salak bekleyecekler orada. Kanser eden sahnelerden. Bir hollywood klişesi.Helikopterin o şekilde düşüşünden kızın sağ kurtulabilmesi, gördüğüm kadarıyla ağır bir yarası da olmadan. Bilemiyorum Altan.Yine grupta ilk gümbürtüye giden kadın. O kadın orada pisipisine öldürüldü. Tek vuruşta 3 zombiyi indiren Youtuber genç orada mal gibi bekledi ve kadının ölüşünü izledi resmen.



    Yukarıdaki saçmalık ve absürdlükleri saymazsak fena film değildi, izle geç tarzı. İzlemesem de olurdu ama izlemediğime pişman olmadım.





  • O kadar gereksiz ve uzatılmış sahneler vardı ki insanı filmden soğutuyor. İzleyecek olanlar çok büyük beklentiye girmeden seyretsinler yoksa hayalkırıklığı yaşarsınız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşin içinde Zack abi varsa kaliteli olmuştur dedim ama pek umduğumu bulamadım.

    Hani her zaman standart gelişen olaylar vardır, izlemeden dahi tahmin ettiğiniz.

    İşte onların hepsi var, baştan sona tahmin edilebilir bir film, kurgu zayıf ve saçma.

    İleriki dakikalarda atlayarak izledim, filme puanım 6/10.

  • Güzel eglenceliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlar vardır. Her cümlelerinde Bi küfrü bağlaç olarak kullanırlar. Netflix de cinselliği bu şekilde kullanıyor. Adamın cinsel organına zum yapıp göstererek özgürlük olmuyor. Batista için izleyecektim, ona bişey yapıyorlarsa bakarım. Özgürüz sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.