Şimdi Ara

Arms warrior pve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arms warriora geçtim 628 item level var.Bosslarda dps 11 12 k larda sürünüyor.Bu normal midir?Rotasyonu vs okudum izledim ben ne yapıyorsam aynısı fakat dps gözüme yetersiz göründü.Bu işin bir püf noktası mı var acaba?Bir yardım ederseniz sevinirim.

• execute ve mortal strike üzerine yoğunlaşman lazım. ayrıca hedeflerin üzerinde rend sürekli olsun. bladestorm varsa iki mortal strike arasına bladestorm atılabilir. dps'in çok düşük değil ama daha yukarısı mümkün.
  • Gladiator spec geç raidinin legionary first cohortu ol. Okuduğum kadarıyla en çok dpsi onlar yapıyor şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Dps arada bir yükseliyor hatta ama en çok rage yetersizliğinden şikayetçiyim.Bazen herangi bir skill e basamadan beklemeye alışkın değilim.Gladiator stance den sonra çok durağan geldi arms sanırım.
  • Gördüğüm kadarıyla armsda artık rage üreten bir vuruş skilli yok. Mecburen haste kasıcaksın. Gerçi haste kassanda 2H silahı ne kadar hızlandırabilirsin orası muamma ilk contentte. O yüzden crit ve haste bağımlılığı çok olmayan glad daha iyi tek targetta. Arms 2 ve 3 targetta, fury ise +5 targetta iyi görünüyor. Tabi boss fightları sürekli 2-3 yada üstü targetta geçmediği için, ağırlıklı target değiştirilip, tek target düzeyinde gittiğinden glad daha uygun gibi.
  • Glad a nerf geleceği için arms a alışmaya çalışıyorum.Zaten item level arttığında furye geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike87

Glad a nerf geleceği için arms a alışmaya çalışıyorum.Zaten item level arttığında furye geçeceğim.

Glada nerf geldi zaten 3 gün önce. Hala az da olsa üstte tek targetta. Daha da nerf getirirlerse zaten çöp olur. Sanmıyorum geleceğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.