Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pts de eu yok hocam sadece na sunucusu var Early access ise tam tersi na yok sadece eu var Early access 5 de son Early access olduğundan ötürü pek oynayacak zaman kalmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşkkür ederim bilgiler için. Peki earlyde açtığımız tankları açık betada kullanabilecek miyiz acaba ? Birde oyunda tier geçmek fazla kolay gibi geldi bana buda early access ile mi alaklı ?

Edit: hocam oyun içerisinde yeni fark ettiğim bi buton vardı tıkladım ve kendi sorumun cevabını buldum tüm gelirler(exp, crew exp ve para) %900 artırılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaptakikurt -- 21 Eylül 2015; 2:02:55 >
  • Mailler ne kadar sürede geliyor?
  • Mail gelmez artık erken erişim kapandı çünkü. Yakında açık betaya geçer oyun

• kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda tier 5 den itibaren tank kasmak zorlaşıyor ama tankları fullemek kolay

• Tier kasmak kolay değil. yani 4-5 e kadar kolay ama gerisi her zamanki gibi zordur. 5e kadar WOT`da da,WOT Blitzde de kolaydır. 1 günde ulaşırsın.
  • Evet ama demek istediğim herşey çok fazla geliyordu xp para oranları çok yüksekti yani. %900'deymiş onu fark ettim :) EA kapandı ne zaman geçecek açık betaya acaba ? Hiç haber falanda çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

Evet ama demek istediğim herşey çok fazla geliyordu xp para oranları çok yüksekti yani. %900'deymiş onu fark ettim :) EA kapandı ne zaman geçecek açık betaya acaba ? Hiç haber falanda çıkmadı

açık betayla ilgili net bilgi yok. Ben mail.rudan takip ediyorum. Henuz bi şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jafaroff kullanıcısına yanıt
    Twitchte yayın yapanlar var ama hepsi Rus :) Rus serverleri açık sanırım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Pts sunucusu o hocam asıl test sunucusu o aslında günün belli saatlerinde açık ama ping oynanacak gibi değil

• Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    Yayınlarda özellikle dikkat ettiğim şey fps ve pingti. İkiside mükemmel düzeyde hocam. Tabi yayıncıların donanımlarının iyi olmasıda bunun nedeni olabilir. Ayrıca 0.9 güncellemesi gelmiş pts'ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayın 24 ve 25. günleri PTS açık olacakmış. Sanırım bu günlerde denemeye katılanlar için 7 günlük premium açık betadan sonra hesaplarına eklenecekmiş. Ayrıca NA ve EU serverleri açık olacak deniyor. (Yanlışım olabilir). Ayrıca şöyle kısa bir hesap yaptım ; geçen ayın 31inde 0.8 sürümü eklenmiş. Bu ayın 22sinde ise 0.9 sürümü. 3-4 haftaya açık betaya geçerler diye düşünüyorum :)

Kaynak;http://armoredtalk.com/2015/09/22/open-stress-test-for-armored-warfare-on/

• Arkadaşlar şöyle bir şey paylaşılmış oyunun anasayfasında;

http://aw.my.com/us/news/general/changes-stress-test-schedule

Tarihler değişti sanırım.

Ayrıca düzgün ingilizcesi olan birisi haberin en aşağısında bulunan not kısmında oyunun indirilmesi ile ilgili olan kısmı açıklayabilir mi ? Yani şuan AW: PTS indiriyorum bugün indirdiğim sürüm geçersiz mi olacak ?
    Yarın yeni client sürümü çıkıyormuş, dosya yapısındaki değişikliklere bağlı olarak hata vs almamak eskisini silip yenisi yüklemeniz gerekiyormuş.
  • aynen oraları anlayabildim ama şuan indirdiğim sürümü güncelleyip indirebilir miyim onu merak ediyorum. AKK doldu çünkü bir günlük roket açtım bugün başlıyor diye şimdi böyle bi haber çıktı.
    dosya sistemi değiştiğinden komple silip yenisini yüklemenizi öneriyorlar, oyun bende olmadığı için clienti silince oyunun diskteki dosyaları siliniyor mu bilmiyorum.

Bu testten sonra open betaya geçilecekmiş, çok oyuncu olunca server'da problem var mı diye bakacaklar, test herkese açık olacak.
  • Güncelleme yapsam sıkıntı olmaz umarım. Çünkü yeniden indirecek ne imkanım nede vaktim var. Açık betaya geçiş süreci bu denemelere bağlı sanırsam. İnşallah bi sıkıntı çıkmazda bizde artık rahat rahat oynama imkanı buluruz bu oyunu.

Ayrıca herkesin bayramını kutlarım. Nice bayramlara...
    Hocam ben anlatamadım ki size pts sunucusu kuzey amerikada olduğundan ötürü türkiyede ping oluyor yoksa kuzey amerikadaki biri pingsiz oynıyanilir pts sunucusunda fps için yorum yapamam ben gayet memnunum ama high-end bi sisteme sahip olduğumdan dolayı optimizasyonu iyi veya kötü diyemem

• Download sayfası açılmış ama 32bit desteklemediği için hevesim kursağımda kaldı.
  • indiriyordum kota girdi artık gece bırakırım yarın oynarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 24 Eylül 2015; 19:17:17 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.