level 43'ü bitirdim fakat -2208$ ile :) takıldım iki gündür kafayı yicem. bitiren varmı??
sağol oyun güzelmiş
lvl 43 için sadece ufak bi düzenek kurcaksın o kadar resimde gördüün fazlalık kısım
beyler formattan sonra bölümleri yapıyom tekrar bu arada koyduklarımın bazıları başkalarının savelerinden bruft sende başkasından koyup durma :) 1lvl
Level 29 Under And Over yardım edin!!!
quote:
Orjinalden alıntı: OoßladeOoO
beyler formattan sonra bölümleri yapıyom tekrar bu arada koyduklarımın bazıları başkalarının savelerinden bruft sende başkasından koyup durma :) 1lvl
arkdşm oyunun 46.bölümndeym.bunlar tamamen bana ait istersen masaüstümle birlikte aynısını gösterebilirm.ama bazen aklın yolu bir olabilior ayrıca aynısnı nerden gördüünü söleyeblr misn?
bu da lvl 29
paylaşıma tşk
quote:
Orjinalden alıntı: bruft_
quote:
Orjinalden alıntı: OoßladeOoO
arkdşm oyunun 46.bölümndeym.bunlar tamamen bana ait istersen masaüstümle birlikte aynısını gösterebilirm.ama bazen aklın yolu bir olabilior ayrıca aynısnı nerden gördüünü söleyeblr misn?
bu da lvl 29
her bölümün farklı 60 çözümü var ve sen her bölümde bu güne dek bulunmuş en iyisinin save ini kullanıyosun nerden mi gördümhttp://www.armadillorun.com/solutions/ işte burdam tüm lvl ları benim gibi sende indirmişin hepsini indirdigimden biliyorum
lvl 3 de takaldım yaw çözüm??
quote:
Orjinalden alıntı: stonemert
lvl 3 de takaldım yaw çözüm??
(bkz: önceki sayfalar)
verdiin link sitesini ilk defa görüyorm ve bitirlmiş bölümleri oyunun hangi klasörüne atılacağını dahi bilmiorm.böyle zeka türü oyunlarda beleşçilik yapmanın alemi yok bence.yoksa ne tat alcan da oynadıın oyundan hayır mı gelir o zamn herkesi kendin gibi sanma.ben senin gibi bölümleri ordan burdan indirmiyorum.hepsini kendi emeğimle buldum.bu vakitten sonra ister inan ister inanma sana yalan sölicek deilim insanları önyargılı biçimde suçlamanın hiç gereği yok ayrıca verdiin linkteki en iyi puan 160$ benim ki ise 108$
Arkadaşlar buyrun buda benden çirkin oldu ama olsun
Beyler ben Hill 2 de kaldım biri yardım edbilcek mi cok iyi olur...
hobaa bayılırım böyle oyuna.zaten fiziği severim fizikle ilgili oyunlara çok merakım var hemen indiriyorum tşkler
yeni gelenler başlayın bakalım oyuna
Register dio
ben yükledim ama beceremedim nasıl oynayacagımı bi sölermisiniz acıklama