Biz tüplü araç kullandığımız için polemiğe girmemek için açık parka duruyoruz. Yalnız birkaç hafta önce Kentpark AVM' ye uğradım. Açılışa 10 dakika kala güvenlik geldi ve uzaklaş buradan diye bağırdı. Adamın hangi dünyada yaşadığını çözemedim.
2 gün önce Armada dahil bir kaç alışveriş merkezine eski model aracımı parkettim,ikisinin otoparkı kapalıydı.
Bu tamamen söylentiden ibaret,rahat rahat aracımla istediğim alışveriş merkezine gidebiliyorum.Bu başlık insanları yanlış yönlendiriyor,bence silinmeli...
Statüye göre toplumu tasnif eden, her alanda yabancılaşmayı ve vahşi liberalizmi savunan yöneticiyi demokratik seçimler ile bu halk seçti. Halkın seçimine saygı duyulmalıdır. Fakat aynı kapitalistin yoksulu ikendisinden uzak tutma iradesine de saygı duymak zorunda olduğumuz bir noktaya gidiyoruz. Malum bu işler tek taraflı olmuyor
ben açıldıgından beri haftanın 3 günü armadadayım devamlı kapalıya girerim, yok böyle bir uygulama kapalıda bir sürü eski araç var bunlar yalan haber karalamak için
Bilkent'in otoparkında senelerdir kuşlar giremez muhabbeti olmuştur.Bu cins ayrımlar her yerde oluyor.
Şehir efsanesi.
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan
2 gün önce Armada dahil bir kaç alışveriş merkezine eski model aracımı parkettim,ikisinin otoparkı kapalıydı.
Bu tamamen söylentiden ibaret,rahat rahat aracımla istediğim alışveriş merkezine gidebiliyorum.Bu başlık insanları yanlış yönlendiriyor,bence silinmeli...
senin parketmiş olman önemli değil...... o an birileri yoktur, belli saatlerde uygulama yapıyorlardır, park yeri doluyken uyguluyorlardır.......
mesele şu adamın verdiği dilekçeye : armada net olarak yanıt bermiş bu bizim uygulamamız diye...
kaldıki sende ; böyle bir uygulama yapılmış ise , bu duruma maruz kalan kişilere destek olabilmelisin..
sana haksızlık yapılammış olmasıi, başkasına yapılan haksızlığın arkasında durmaman için gerekçe olamaz.. olmamalıda..
sen burda sadece şunu diyebiklirsin:: armada böyle haksızlık yapmaz, yapmadı......
harici yorumun anlamsız kalır... diyebiliyorsan şunu de armada bunu yapmaz......
bende diyomki, adama bunu yapmışlar, ve yaptıklarınında arkasında durmuşlar.....
bu olayla ilgili somut bilgin varsa söyle.. yok ise armada bu konuda bu konuda somut açıklama yapsın.. gerisi boşş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme