Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
48
Favori
257.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler oyunu dün gece indirdim. Oyuna girmeye çalışırken şu iki sorunla karşılaşıyorum. Yardım edebilecek olan var mı ?
     ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]




  • Haklısınız şu moddan çok şey bekliyor insanlar fakat videolara bakılırsa sonu hüsran olacak gibi.
  • Yalnız beyler o zigzag çizen zombiler asıl oyunda olmucak. Zombi animasyonları farkli bi veritabanında isleniyor diye biliyorum esas oyuna eklenmedi daha. Kosan zombi falan yok yani warz ciler üzülsün biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

    Yalnız beyler o zigzag çizen zombiler asıl oyunda olmucak. Zombi animasyonları farkli bi veritabanında isleniyor diye biliyorum esas oyuna eklenmedi daha. Kosan zombi falan yok yani warz ciler üzülsün biraz

    Oyunu E3 fuarında koşan, atlayan, zıplayan, ani hareketler yapan bu zombilerle tanıtması, çoğu dayz sevenlerde hayal kırıklığı yarattı. Dediğin gibi geliştirilen zombi animasyonları daha eklenmemişse, oyunu bu haliyle tanıtmak da büyük hata.

    Not : Dayz Standaloneyi satın alacak arkadaşları beyinsiz diye niteleyen forumdaşım (r0ket). Kimseye böyle hakaret etme hakkına sahip değilsin. İnsanların vereceği kararlar senin tekelinde değil. Oyunu beğenmeyebilirsin, bu oyun yerine başka oyun tercih edebilirsin seni bu konuda zorlayan, verdiğin kararlar yüzünden sana hakaret eden kimse var mı? Oyunu eleştir, oyuncuları değil... Seni insanlara saygılı olmaya, düzeyli olmaya davet ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 24 Haziran 2013; 11:13:02 >




  • Beyler bu oyun almaya değer mi ? (Arma2 ve mod olarak ) StandAlone çıkmasına daha var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: messi93

    Beyler bu oyun almaya değer mi ? (Arma2 ve mod olarak ) StandAlone çıkmasına daha var mı ?

    1 hafta içinde neyin ne olacağı belli olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Şimdi buarada herkes merakla Standalone u bekliyor, sabırsızlanıyor çıksada oynasak artık diyip duruyor. Bu başlığın adı ArmA II / StandAlone DayZ Donanım Haber Topluluğu. O nedenle bu başlık altında butun bunların sık sık dile getiriliyor olması bizim sende "dayz standalone çıkacak nasılsa başka oyunlara gerek yok" mandığında oldugumuz izlenimini bırakmış. Mesela ben şu an Gta V ve COD - Ghosts uda merakla bekliyorum. Ayrıca "dayz standalone çıkacak nasılsa başka oyunlara gerek yok" mantığında olanlarda vardır. Bununda seni hiç ilgilendirdiğini düşünmüyorum.

    Sizin hatanız ne biliyor musun? Yeni girişimci insanları alıp yerden yere vurmayı çok seviyorsunuz. Şimdi diyorsun ki adamlar mod yapımcısı oyun yapmasınlar vs vs... Sen hayatında kaç tane mod yaptın da, kaç tane oyun yaptında bu adamları kötüleyip yerden yere vurma hakkını buluyorsun kendinde? Adamlar iyi yada kötü (ki bence mükemmel) bir mod yaptılar. Şu anda da yine iyi yada kötü (ki bence yine mukemmel) bu modu bağımsız hale getiriyorlar. Sense sanki kıskanır gibi adamları kaç yıllık oyun şirketleri ile kıyaslıyorsun. Bu adamlar küçük bir ekiple bu işi çıkartıyorlar. Ki eminim oyunun ikincisi olursa veya oyun cıktıktan sonra arkalarına sağlam bir firma alırlarsa (crysis e ea nin destek olması gibi) bu oyuna sen bile kusur bulamazsın.

    Oyunlarda belli görevler olup bir amaç için oynanması mantıklı. Ama asıl amaç zevk almaktır, arkadaslarınla keyifli vakit geçirmektir. Sen dayz oynadınmı hiç bilmiyorum ama DayZ oynarken bir araç buldugumuzda nekadar keyif alıyoruz. Yada sıcak bir başka grupla çatışmaya girdiğimizde nekadar geriliyoruz. Önemli olan bu. Kısacası bir oyun herseye ragmen bana keyif veriyorsa o benim için yeterli. Keza bu hemen hemen herkes için aynıdır. Ama senin için beyinsizlik oluyor. Hemen yeri gelmişken ekleyeyeim. Biz sana bize beyinsiz diyorsun diye alınıp gücenmiyoruz merak etme. Aksine şahsım adına ben senin bu seviyesiz tutumun karşısında sana üzülüyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama 20 yaşında yada 20 ye yakın yaşlardaki ergenler gibi davranmışsın. Umarım bu tutumun genel olarak hayatında değişir.

    Standalone Survival dan Action a asla kaymaz merak etme. Sen şimdi kayar diye dikine dikine yazarsın. O yuzden sadece şunu soyliyim sana. DayZ Standalone un harita çapına bak, birde WarZ nin harita çapına bak. küçücük haritada oyun counter strike gibi olur. Ama koca bir haritada bu mumkun değil. DayZ Mod ta bile haritanın bir ucundan diğer ucuna araçla 40 dakika gibi bir sürede gidiyorduk. Ki bu Standalone da daha da büyüdü.

    Sonuc olarak otur birdaha düşün bazı şeyleri. Özellikle insanlara beyinsiz vs gibi hakaretlerde bulunma hakkının HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN ASLA OLMDIĞINI kafana sokman lazım.

    Ayrıca da temalar farklı değil iki oyunda virüs sonrası hayatı konu ediniyor. demissin. Konu istediğin kadar aynı olsun. Ben oynarken aldığım zevke bakarım. DayZ ile senin bahsettiğin oyun arasında oynanış bakımından uzaktan yakından alaka yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzai -- 24 Haziran 2013; 12:11:20 >




  • arkadaşlar bu zombi animasonlarını falan boşverin onlar giderilir. önemli olan şey oyunda köklü değişime gidildi mi? bence gidildi. hoplama zıplamasına kadar yapmışlar. başlarda biraz fazla bug lı olabilir ama onlarda giderilir. bazı arkadaşlar da oyınun geç çıkmasından şikayetçi.evet haklısınız ama emek verilmeden hiçbir şeyin tadına varamazsınız. 6 ayda bir dayz çıksa nasıl olur? kötü olur dimi? bakın rockstar games e yıllardır 1 numara neden? insanları çok bekletiyorlar ama sonuç muhteşem oluyor. tıpkı gta 5 te olacaklar gibi.

    Emek ver, kulak ver, bilgi ver, ama hiçbir zaman BOŞ VERME...

    umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.saygılar.
  • Magara mi bilmiyorum ama Alpha torrnete dusmus diye duydum,dogrumu,calisiyormu ve en onenlisi single oynaniyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarZ de tek sevdiğim şey zombilerin yavaş olması onun dışında hersey sıradan açıkçası 10 dolarlık bi oyun bile değil . DayZ Standalone yeni zombi animasyonlarını tamamlayıp eklediği zaman warz nin yüzüne bakılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum.zombiler yavas olsa oyun tamamen pvp'ye doner, simdi sehiriclerinde catismak imkansiz. Eskiden zombiler acayip etkisizdi, insan faktoru %90, zombiler %10du. Simdi zombiler %60 insanlar %40 olmus. Enfeksiyondan 3-4 kere öldüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    quote:

    Orijinalden alıntı: gonzai

    Bir anlasmazlık var sanırım ama konu uzamasın. Ben hatalıysam yanlıs anladıysamda kusura bakma. Hem bak @r0ket bu oyunu alıcaz diye bize beyinsiz dedi :) Birde beyinsizlere bak tartısıyorlar demesin :D

    @r0ket Şimdi Nasılsa illaki Battlefield 5 çıkıcak diye Battlefield 4 u almayalımmı? Yada Nasılsa Call of Duty: Ghosts çıkacak diye Battlefield 4 almayalımmı nedir yani? Bizi bir aydınlat :))

    1. si dayz standalone çıkacak nasılsa başka oyunlara gerek yok mantığınıza bi göndermeydi söylediğim ayrıca gerçekten izlediğim videolarda dayz standalone tam bir hayal kırıklığı benim için gerek arayüzler gerekse zombilerin çılgın atması ve hatta 5 para etmez mekan tasarımları.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dPm40TiGrZg

    zombi temalı bir oyun yapılıyor ama mekan tasarımları sanki yarın gidip yerleşeceğimiz evin tasarımı o derece kusursuz. insan bi kıyamet sonrası dizaynı yapar ne biliyim arayüzlerde bi modernlik getirir oynanabilirlik sunar vs vs... bu oyunda ciddi anlamda hiç biri yok. sırf crafting var harita yerden bulunuyor o derece gerçekci demek içinde kimse kusura bakmasın ama oynanmaz bu oyun. yerden yere vurulan warz ın arayüz sistemi gayet başarılıydı. the division ın ki zaten 8-10 üst evre ama onuda geçtim adamlar sanki arayüzleri menüleri paintten çizip eklemişler oyuna...

    hayatta kalma oyunu diye bir oyun yapıp daha doğrusu mod yapıp bunun başlı başına bi oyuna dönüştürdüğünde insanlara ciddi anlamda bişiler sunman gerekir. peki ciddi ciddi söylemek gerekirse bazı düzeltme ve geliştirmeler dışında standalonenin moddan ne farkı var? insan bi hikaye geliştirir, görevler koya,r zombileri düzenler, arayüzü modernleştirir, kıyamet sonrasına daha uygun tasarımlar yapar... bunların hiç biri yok biz size 2 kıytırık crafting sistemi arma gerektirmeyen bi oyun yapıyoruz buyrun derlerse bende o oyuna değer verene beyinsiz derim kimsede alınmasın gücenmesin...

    en önemli konu olan oynanabilirlik dengesinin olacağınıda hiç sanmıyorum. çünkü gerçekçi olacaz mottosuna sığınıp saçma sapan bir oyun sistemi geliştiriyorlar ve warz ın en nefret edilen yanı olan oyunun survival den actiona kayma durumuna kendileri düşüyor/düşecek. bunu önlemenin tek yolu sadece belli bölgelerde pvp ye izin vermektir. tüm bir harita pvp ye açıksa o oyundan survival beklemek anlamsız kesinlikle. sadece pve yada pve/pvp bölgeler olmadıkça bir diğer deyişle mmorpg öğeler işin içine katılmadıkça bu oyunun counter strike dan tek bir farkı kalır oda oyun çıplak başlamanızdır.

    Sen kimsinki insanları beyinsiz olarak yargılayabiliyorsun?Meraketme oyunun fiyatı division gibi 60 dolar olmıcaktır.Taş çatlasa 15 dolar diyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    Dostum.zombiler yavas olsa oyun tamamen pvp'ye doner, simdi sehiriclerinde catismak imkansiz. Eskiden zombiler acayip etkisizdi, insan faktoru %90, zombiler %10du. Simdi zombiler %60 insanlar %40 olmus. Enfeksiyondan 3-4 kere öldüm.

    zombiler daha kalabalık olucakmış yavaşlasalar bile birden sürü gibi üstüne gelicekler

    Dean Hall oyuncuların birbiri ile çatışmalarını engellicek bi sürü faktör var yeni oyunda falan demişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    Dostum.zombiler yavas olsa oyun tamamen pvp'ye doner, simdi sehiriclerinde catismak imkansiz. Eskiden zombiler acayip etkisizdi, insan faktoru %90, zombiler %10du. Simdi zombiler %60 insanlar %40 olmus. Enfeksiyondan 3-4 kere öldüm.

    E silah yokken de durum 400 metre maraton yarışına dönüyor. Zombilerin neye tepki verdikleri de belli değil çömel eğil zırt diye peşine düşüveriyorlar. Silah yokken de angarya oluyor oyun. Bütün zombileri maraton koşucusu yapmanın mantığını ben halen çözemedim. İnsan faktörüyle zombi faktörünü dengelemek için yapılacak başka şey cidden yok mu?
  • 13.40 a bakın zombiler böyle olucak sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PsiKoman

    13.40 a bakın zombiler böyle olucak sanırım.





    Dostum valla ben dayzfan'ın büyün incelemelerinin inceledim e3'te dün razzed oyun fuarında tanıtılan oyunlar'ın veri tabanları farklı keşke zombileri böyle tanıtsalardı.Ama niye e3'te farklı razzed oyun fuarında farklı sürümleri tanıtıyorlar anlamış değilim.

    Muhtelemen oyunu erteleyecekler.Hazır değil edesıyla Temmuz sonu gibi sürerler 50.000 keyi...
    Dün crafting sistemini izleyenler çok sevindi çünkü neyi craft yapacağımızı bilmesek bile bir nesneyi başka nesnenin üzerine sürüklediğimiz zaman orada turuncu yazı neyin üretilebileceğini gösteriyor bu çok güzel olmuş,ayrıca Dean Hall piknik tüpünü tanıttı,konserveler elle açılmayacak artık özel bir çakısı var evlerde bulunacak.

    Açlık sistemi ve Susama sistemi'nin rakamları değişmiş yüz binli hanelere çıkarmışlar.Ayağımızın sağlığı da var,ayakkabısız koşarsak atlarsak bir yerden azalıyor ve koşamayabiliyoruz.Aynısı aç kalınca da koşu gücü azalıyor.

    Doğada toplanabilecek nesneler gelecekmiş.Örneğin çalılar,ateş yakmak için gerekli maddeler.

    *50 Bin Adet key'in 1 Hafta içinde veya 1 hafta sonra dağıtılacağı söylendi !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadark -- 24 Haziran 2013; 17:58:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafadark

    quote:

    Orijinalden alıntı: PsiKoman

    13.40 a bakın zombiler böyle olucak sanırım.





    Dostum valla ben dayzfan'ın büyün incelemelerinin inceledim e3'te dün razzed oyun fuarında tanıtılan oyunlar'ın veri tabanları farklı keşke zombileri böyle tanıtsalardı.Ama niye e3'te farklı razzed oyun fuarında farklı sürümleri tanıtıyorlar anlamış değilim.

    Muhtelemen oyunu erteleyecekler.Hazır değil edesıyla Temmuz sonu gibi sürerler 50.000 keyi...
    Dün crafting sistemini izleyenler çok sevindi çünkü neyi craft yapacağımızı bilmesek bile bir nesneyi başka nesnenin üzerine sürüklediğimiz zaman orada turuncu yazı neyin üretilebileceğini gösteriyor bu çok güzel olmuş,ayrıca Dean Hall piknik tüpünü tanıttı,konserveler elle açılmayacak artık özel bir çakısı var evlerde bulunacak.

    Açlık sistemi ve Susama sistemi'nin rakamları değişmiş yüz binli hanelere çıkarmışlar.Ayağımızın sağlığı da var,ayakkabısız koşarsak atlarsak bir yerden azalıyor ve koşamayabiliyoruz.Aynısı aç kalınca da koşu gücü azalıyor.

    Doğada toplanabilecek nesneler gelecekmiş.Örneğin çalılar,ateş yakmak için gerekli maddeler.

    *50 Bin Adet key'in 1 Hafta içinde veya 1 hafta sonra dağıtılacağı söylendi !!!

    Hocam nerden dağıtacaklar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Synster


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafadark

    quote:

    Orijinalden alıntı: PsiKoman

    13.40 a bakın zombiler böyle olucak sanırım.





    Dostum valla ben dayzfan'ın büyün incelemelerinin inceledim e3'te dün razzed oyun fuarında tanıtılan oyunlar'ın veri tabanları farklı keşke zombileri böyle tanıtsalardı.Ama niye e3'te farklı razzed oyun fuarında farklı sürümleri tanıtıyorlar anlamış değilim.

    Muhtelemen oyunu erteleyecekler.Hazır değil edesıyla Temmuz sonu gibi sürerler 50.000 keyi...
    Dün crafting sistemini izleyenler çok sevindi çünkü neyi craft yapacağımızı bilmesek bile bir nesneyi başka nesnenin üzerine sürüklediğimiz zaman orada turuncu yazı neyin üretilebileceğini gösteriyor bu çok güzel olmuş,ayrıca Dean Hall piknik tüpünü tanıttı,konserveler elle açılmayacak artık özel bir çakısı var evlerde bulunacak.

    Açlık sistemi ve Susama sistemi'nin rakamları değişmiş yüz binli hanelere çıkarmışlar.Ayağımızın sağlığı da var,ayakkabısız koşarsak atlarsak bir yerden azalıyor ve koşamayabiliyoruz.Aynısı aç kalınca da koşu gücü azalıyor.

    Doğada toplanabilecek nesneler gelecekmiş.Örneğin çalılar,ateş yakmak için gerekli maddeler.

    *50 Bin Adet key'in 1 Hafta içinde veya 1 hafta sonra dağıtılacağı söylendi !!!

    Hocam nerden dağıtacaklar ?

    Onu da bilsem kahin gibin birşey olurdum. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafadark

    quote:

    Orijinalden alıntı: Synster


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafadark

    quote:

    Orijinalden alıntı: PsiKoman

    13.40 a bakın zombiler böyle olucak sanırım.





    Dostum valla ben dayzfan'ın büyün incelemelerinin inceledim e3'te dün razzed oyun fuarında tanıtılan oyunlar'ın veri tabanları farklı keşke zombileri böyle tanıtsalardı.Ama niye e3'te farklı razzed oyun fuarında farklı sürümleri tanıtıyorlar anlamış değilim.

    Muhtelemen oyunu erteleyecekler.Hazır değil edesıyla Temmuz sonu gibi sürerler 50.000 keyi...
    Dün crafting sistemini izleyenler çok sevindi çünkü neyi craft yapacağımızı bilmesek bile bir nesneyi başka nesnenin üzerine sürüklediğimiz zaman orada turuncu yazı neyin üretilebileceğini gösteriyor bu çok güzel olmuş,ayrıca Dean Hall piknik tüpünü tanıttı,konserveler elle açılmayacak artık özel bir çakısı var evlerde bulunacak.

    Açlık sistemi ve Susama sistemi'nin rakamları değişmiş yüz binli hanelere çıkarmışlar.Ayağımızın sağlığı da var,ayakkabısız koşarsak atlarsak bir yerden azalıyor ve koşamayabiliyoruz.Aynısı aç kalınca da koşu gücü azalıyor.

    Doğada toplanabilecek nesneler gelecekmiş.Örneğin çalılar,ateş yakmak için gerekli maddeler.

    *50 Bin Adet key'in 1 Hafta içinde veya 1 hafta sonra dağıtılacağı söylendi !!!

    Hocam nerden dağıtacaklar ?

    Onu da bilsem kahin gibin birşey olurdum. :)

    Ya ögrenen hemen postlasın buraya ikinci 50000 e kalmayalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Synster


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafadark

    quote:

    Orijinalden alıntı: Synster


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafadark

    quote:

    Orijinalden alıntı: PsiKoman

    13.40 a bakın zombiler böyle olucak sanırım.





    Dostum valla ben dayzfan'ın büyün incelemelerinin inceledim e3'te dün razzed oyun fuarında tanıtılan oyunlar'ın veri tabanları farklı keşke zombileri böyle tanıtsalardı.Ama niye e3'te farklı razzed oyun fuarında farklı sürümleri tanıtıyorlar anlamış değilim.

    Muhtelemen oyunu erteleyecekler.Hazır değil edesıyla Temmuz sonu gibi sürerler 50.000 keyi...
    Dün crafting sistemini izleyenler çok sevindi çünkü neyi craft yapacağımızı bilmesek bile bir nesneyi başka nesnenin üzerine sürüklediğimiz zaman orada turuncu yazı neyin üretilebileceğini gösteriyor bu çok güzel olmuş,ayrıca Dean Hall piknik tüpünü tanıttı,konserveler elle açılmayacak artık özel bir çakısı var evlerde bulunacak.

    Açlık sistemi ve Susama sistemi'nin rakamları değişmiş yüz binli hanelere çıkarmışlar.Ayağımızın sağlığı da var,ayakkabısız koşarsak atlarsak bir yerden azalıyor ve koşamayabiliyoruz.Aynısı aç kalınca da koşu gücü azalıyor.

    Doğada toplanabilecek nesneler gelecekmiş.Örneğin çalılar,ateş yakmak için gerekli maddeler.

    *50 Bin Adet key'in 1 Hafta içinde veya 1 hafta sonra dağıtılacağı söylendi !!!

    Hocam nerden dağıtacaklar ?

    Onu da bilsem kahin gibin birşey olurdum. :)

    Ya ögrenen hemen postlasın buraya ikinci 50000 e kalmayalım :)

    Dayz Türkiye'yi takip ediyorum sadece siz de edin :)
    Resmi site ve yalan yok.




  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.