Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynamak için ARMA II: Combined Operations almanız yeterli olur.
  • Anladım, teşekkürler.

Daha önce alışveriş yaptığım forumdan nuclear adlı arkadaşın GG satış linkinden almayı düşünüyorum.
    Steam fiyatına göre daha uygun;http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/arma-ii-combined-operations-dayz-steam-cd-key-62577145

Son olarak, gerçekten DayZ mod için değermi bu fiyata, server ve oyuncu bulma sıkıntıları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Yaklaşık 1.5 saattir oyundayım ve hayattaydım, bir tane kasabaya gittim, evlerden sadece birisinine girilebiliyordu ve girdim fakat bi b.k yoktu, sonra baya ormanlarda dolaşıp başka bir köye girdim, full zombi var tabi. gizli gizli bi eve girdim ve mermi , çikolata tarzı mavi bir şey aldım genelde yerde sürünerek ilerliyorum zombi olunca, sonra tam diğer bir eve doğru giderken nereden olduğunu farketmediğim bir yerden saldırıya uğradım , 4-5 el ateş sesi geldi ve öbür aleme göçtm

beraber oynarsak çok zevkli olucağına inanıyorum sevdim oyunu

Bu akşam Brand06 ile beraber oynadık.Gerçi her ne kadar birbirimizi bulamamış olsakda ortak bir amamca hizmet etmek ve sürekli iletişim halinde olmak gerçekten iyi oluyor.Hocam gel sende oynamak isteyen varsa gelsin.Anladığım kadarıyla birkaç kişi dışında herkes acemi.Beraber oynarsak hem sırtımızı kollarız hemde güçlü bir grup olabiliriz.

Bende gelebilirmiyim?Biraz acemiyim ama
    Steam ıd :TRridvan_04

Şimdi oyundayız.Gelmek istersen bekleriz.Steamden şimdi ekliyorum seni.Oradan konuşalım.Steam İD stgkhn.

üf ya acil iş çıkınca çıkmak zorunda kaldım giremedimTeşekkür ederim düşündüğünüz için akşam yer boşsa gelirim.
    Bu arada beklettiysemde çok özür dilerim,kusura bakmayın

• Steamde indirim olursa 18 dolara alabilirsin, benim 32 liraya gelmişti. Ama şuan için 44 lira çok iyi fiyat. Ayrıca forumdan iletişime geç arkadaşla, havale falan yaparsın dahada uygun fiyata verebilir sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Anladım, teşekkürler.

Daha önce alışveriş yaptığım forumdan nuclear adlı arkadaşın GG satış linkinden almayı düşünüyorum.
    Steam fiyatına göre daha uygun;http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/arma-ii-combined-operations-dayz-steam-cd-key-62577145

Son olarak, gerçekten DayZ mod için değermi bu fiyata, server ve oyuncu bulma sıkıntıları var mı?

Oyuncu ve server bulmada bir sıkıntı yaşamadım hiç.Bugün oyunda ikinci günüm.İlk başlarda silah yokken çok zor oluyordu ve aldığıma pişman olmuştum.Şimdi oyuna iyice alıştım ve ekipmanımda baya sağlamlaştı.İyiki almışım diyorum şimdi.BF3 baymıştı artık.Çok daha farklı bir deneyim.Kesinlikle tavsiye ederim.Oyun şu anda alfa aşamasındaydı sanırım.Yani oyunda hatalar var ama şu haliyle bile oynattırmayı başarıyor kendisini.

• quote:

quote:

Anladım, teşekkürler.

Oyuncu ve server bulmada bir sıkıntı yaşamadım hiç.Bugün oyunda ikinci günüm.İlk başlarda silah yokken çok zor oluyordu ve aldığıma pişman olmuştum.Şimdi oyuna iyice alıştım ve ekipmanımda baya sağlamlaştı.İyiki almışım diyorum şimdi.BF3 baymıştı artık.Çok daha farklı bir deneyim.Kesinlikle tavsiye ederim.Oyun şu anda alfa aşamasındaydı sanırım.Yani oyunda hatalar var ama şu haliyle bile oynattırmayı başarıyor kendisini.

Yorumun için teşekkürler...
    Biraz düşünüp, araştırayim.

• Server outdated olmuş arkadaşlar servere giremiyorum.
  • Oyunu satın aldım kurdum Dayz'da kurulu. Fakat videoları izlemekten başka bir şey yapmadım. Oyun hakkında temel bir bilgim var. Grubuna alıp oyunu öğretmek isteyen varsa katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Oyunu satın aldım kurdum Dayz'da kurulu. Fakat videoları izlemekten başka bir şey yapmadım. Oyun hakkında temel bir bilgim var. Grubuna alıp oyunu öğretmek isteyen varsa katılabilirim

Akşam bir ara buradan arkadaşlarla beraber oynayalım ts3 üzerinden, görünldüğü gibi bizim gibi 4-5 tane daha newbie var.

benim de baya temel bilgim var 2 saate yakın oynadım, 7 zombie öldürdüm , 1 tane Rus elemanla da arkadaş olduk

bu arada dünkü serverda 1881-1938 adlı arkadaş da vardı sanırım, fakat denk gelmedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

quote:

quote:

şu çantamızda 41 tane L85A2 AWS Termal var,32 tane suit var 650 tane sniperımız var bak buda resimler diyip koyduğu resimler de sağ üstte zombie killed = 1 bandit killed = 0 murders = 0 falan yazınca çok gülüyorum.mantığıa bak arkadas.ne yapıyorsun o kadar silahla ? ormanda inek tavuk falanmı vuruyorsun.foto çektirmekten başka ne işe yarıyor o silahlar.

Güzel arkadaşım, bende sana acayip şekilde gülüyorum. Oyunun buglarını bilmiyorsun galiba ha? Ya da korsan oynamaktan bayıldın mı? Kıyafet değiştirince debug monitör sen abort yapana kadar sıfırlanıyor. Oyunun buglarından ölmesek şu ana kadar adam başı 5000 zombi leşimiz vardı. 1200 zombi indiriyoruz, serverdan çıkıyoruz. Akşam tekrar giriyoruz bi bakıyoruz adam servera girer girmez bugdan ölüp, Cherno'da doğuyor. Tüm statlar gidiyor. Giriyorum airport'a 3 bandit, 4 murder çekiyorum çıkıyorum oyundan. Bi giriyorum tekrar ne bandit kill, ne murder var.

Debug monitöre çok fazla takılıyorsun. 15-20 günlük hayatta kalma süremiz boyunca hep bug'a öldük şimdiye kadar. Korsan serverlarda Cherno ya da Elektro'da pusmaktan sıkıldın herhalde, çıkta biraz nefes al

Korsan server açınca, oyunun O sundan haberi olmayan insanlar böyle toplanıyor işte ne yapacaksın.. Korsan sunucuyu açanda suç..

yav he he herşey bug zaten,tüm buglarda sizi buluyor he kardeşim he.bug olur kafanıza araba düşer bug olur itemleriniz gider herşey bug zaten.5000 zombi leşi varmış 5000 inek falan olmasın o.

Zaten normal olarak oynasak +500'ün altın inmiyoruz, 1000 bizim için hiçbirşey..

Oyun zamanına göre 3 günlük oynadığım süreçte vurduğum zombi sayısı: İyi bakta birşeyler öğren..

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

SD kurşunu zor mu bulunuyor? Bizim loot ve çadırlardan bulduğumuz SD silah ve kurşunun haddi hesabı yok. Şuan üstümüzde 6 Adet M4A1 CCO SD, 1 adet L85A2 AWS, 4 Adet AS50, 2 Adet SVD Dragunov var.
    Ayrıca çadırlardan bulduğumuz 4 adet daha M4A1 CCO SD var. Ve 36 şarjör SD var yedekte (Üstümüzdekiler hariç).

Bu bulduğumuz kamp hiçbirşey, daha ne kamplar bulduk...

sen şuna çadır bugu yapıyorum yada sarjörüm bittikçe abort atıp giriyorum sarjörler geri geliyor desene.zamanında "servera giriyorum arkadas hemen 1200 zombi vurup cıkıyorum serwerdan" diyen insan "bak 3 günlük süreçte tam tamına 700 tane zombi vurdum ya ya" a geldi.bakalım daha ne kadar düşüceksin merak ediyorum

Kim "Server'a giriyorum, 1200 zombi vurup çıkıyorum" dedi ? Lafları başka bir yerlerinden algılıyorsun belli. Ancak senin gibi KORSANCILAR HİLE YAPAR, kendinle karıştırma insanları.
    Ben asıl senin ne yüzle gelip KORSAN OYNUYORUM, GURUR DUYUYORUM tavırlarını merak ediyorum. Asıl sen daha ne kadar alçalacaksın? Gerçi KORSAN oynadığı için övündüğün kadar düşmüşsün zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 11 Ağustos 2012; 19:22:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Oyunu satın aldım kurdum Dayz'da kurulu. Fakat videoları izlemekten başka bir şey yapmadım. Oyun hakkında temel bir bilgim var. Grubuna alıp oyunu öğretmek isteyen varsa katılabilirim

Akşam bir ara buradan arkadaşlarla beraber oynayalım ts3 üzerinden, görünldüğü gibi bizim gibi 4-5 tane daha newbie var.

benim de baya temel bilgim var 2 saate yakın oynadım, 7 zombie öldürdüm , 1 tane Rus elemanla da arkadaş olduk

bu arada dünkü serverda 1881-1938 adlı arkadaş da vardı sanırım, fakat denk gelmedik :)

Tamam acemiler olarak bir araya gelip kendi grubumuzu kursak çok güzel olur.Daha Türkiye'de yeni yeni tanınmaya başlayan bir oyunun ilk kurulan gruplarından olmak biri olmak iyi olur.Önce oyunu bir oyunu öğrenelim.Ekipmanları toplayalım.Bende şu anda kamuflaj , tüfek ,tabanca ve birçok mermi var.Bir araç bulmak lazım.

• quote:

Arkadaşlar ben oyunu aslında DayZ modu için almak istiyorum. Anladığım DayZ mod ücretsiz..
    Şimdi steam'den Arma II'yi mi yoksa Arma II Operation Arrowhead almak gerekiyor bu modu ile oynamak için.

Bide yukarıda saydığım iki oyunu içinde barındıran tek bir paket var, ARMA II: Combined Operations diye.
    Bu paketi almanın DayZ modda herhangibir avantajı varmı?

O DLC zaten mod için şart diye biliyorum. Fiyat iyiymiş, ben de buradan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShootToThrill

Bende aranıza yeni katıldım. Eklerseniz birlikte oynayabiliriz. Steam : ^0ShootToThrill

Ekledim.Benim steam ıd gokhan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.USTA -- 11 Ağustos 2012; 22:42:58 >
  • Steamdan ekleyin arkadaşlar:

ThunderVolt
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 11 Ağustos 2012; 21:25:54 >
  • Gerizekalı misafir bir çocuğun oyunumun içine etmesi sonucu adamım öldü.Bütün silahlar kamuflaj hepsi gitti.Sinirden delirmek üzereyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu çantamızda 41 tane L85A2 AWS Termal var,32 tane suit var 650 tane sniperımız var bak buda resimler diyip koyduğu resimler de sağ üstte zombie killed = 1 bandit killed = 0 murders = 0 falan yazınca çok gülüyorum.mantığıa bak arkadas.ne yapıyorsun o kadar silahla ? ormanda inek tavuk falanmı vuruyorsun.foto çektirmekten başka ne işe yarıyor o silahlar.

Güzel arkadaşım, bende sana acayip şekilde gülüyorum. Oyunun buglarını bilmiyorsun galiba ha? Ya da korsan oynamaktan bayıldın mı? Kıyafet değiştirince debug monitör sen abort yapana kadar sıfırlanıyor. Oyunun buglarından ölmesek şu ana kadar adam başı 5000 zombi leşimiz vardı. Akşam tekrar giriyoruz bi bakıyoruz adam servera girer girmez bugdan ölüp, Cherno'da doğuyor. Tüm statlar gidiyor. Giriyorum airport'a 3 bandit, 4 murder çekiyorum çıkıyorum oyundan. Bi giriyorum tekrar ne bandit kill, ne murder var.

Debug monitöre çok fazla takılıyorsun. 15-20 günlük hayatta kalma süremiz boyunca hep bug'a öldük şimdiye kadar. Korsan serverlarda Cherno ya da Elektro'da pusmaktan sıkıldın herhalde, çıkta biraz nefes al

Korsan server açınca, oyunun O sundan haberi olmayan insanlar böyle toplanıyor işte ne yapacaksın.. Korsan sunucuyu açanda suç..

yav he he herşey bug zaten,tüm buglarda sizi buluyor he kardeşim he.bug olur kafanıza araba düşer bug olur itemleriniz gider herşey bug zaten.5000 zombi leşi varmış 5000 inek falan olmasın o.

Zaten normal olarak oynasak +500'ün altın inmiyoruz, 1000 bizim için hiçbirşey..

Oyun zamanına göre 3 günlük oynadığım süreçte vurduğum zombi sayısı: İyi bakta birşeyler öğren..

SD kurşunu zor mu bulunuyor? Bizim loot ve çadırlardan bulduğumuz SD silah ve kurşunun haddi hesabı yok. Şuan üstümüzde 6 Adet M4A1 CCO SD, 1 adet L85A2 AWS, 4 Adet AS50, 2 Adet SVD Dragunov var.
    Ayrıca çadırlardan bulduğumuz 4 adet daha M4A1 CCO SD var. Ve 36 şarjör SD var yedekte (Üstümüzdekiler hariç).

Bu bulduğumuz kamp hiçbirşey, daha ne kamplar bulduk...

sen şuna çadır bugu yapıyorum yada sarjörüm bittikçe abort atıp giriyorum sarjörler geri geliyor desene.zamanında "servera giriyorum arkadas hemen 1200 zombi vurup cıkıyorum serwerdan" diyen insan "bak 3 günlük süreçte tam tamına 700 tane zombi vurdum ya ya" a geldi.bakalım daha ne kadar düşüceksin merak ediyorum

Kim "Server'a giriyorum, 1200 zombi vurup çıkıyorum" dedi ? Lafları başka bir yerlerinden algılıyorsun belli. Ancak senin gibi KORSANCILAR HİLE YAPAR, kendinle karıştırma insanları.
    Ben asıl senin ne yüzle gelip KORSAN OYNUYORUM, GURUR DUYUYORUM tavırlarını merak ediyorum. Asıl sen daha ne kadar alçalacaksın? Gerçi KORSAN oynadığı için övündüğün kadar düşmüşsün zaten.

yahu yukarda sana yazdığım cevapların herhangi birinin içerisinde "korsan oynuyorum gurur duyuyorum korsan korsan hobaa " diye bir şey geçtimi.bi korsan tutturmuşun gidiyorsunyahu sanane benim ne oynadığımdan.ister korsan oynarım ister gidip alırım öyle oynarım.keyfimin kahyası mısın arkadaşım sen.hangi türlü zevk alıyorsam öyle oynarım.bana cevap veremediğin için işi "beyler bakın bu korsancı vurun kahpeye" durumuna getirmeye çalışıyorsun ama millette senin ne olduğunu anladığı için bi tek sen 2 sayfadır korsan korsan diye kendini yiyip bitiriyorsun. "1200 zombi indiriyoruz, serverdan çıkıyoruz.".iyi atışlar."Akşam tekrar giriyoruz bi bakıyoruz adam servera girer girmez bugdan ölüp, Cherno'da doğuyor". 4 haftadır bu oyunu çeşitli serwerda oynuyorum bi tek senden duydum bunuda.kaliteli serwerlarda oynamış olsan(evet sana kalitesiz serwerlarda oynuyorsun diyorum,hani şu 2/49 luk falan) böyle bi durum da yani hackerların serwerdaki herkesi öldürdüğü bi durumda senin serwerinin admini rollback yapıp oyunu geri bi saate alır gayette tüm itemlerin durur.ama sanırım senin adminler serwerda zaten 4 kısı bunlar diye pek takmıyor.neyse olur öyle sen boş serwerlarda item toplayıp resim koymaya devam.

• quote:

Steamdan ekleyin arkadaşlar:

mfatih_yildirim

:)

Hocam steama nickiniz yazınca oyuncu bulunamadı diyor,rica etsem siz beni eklermisiniz?
    Nickim:TRridvan_04
  • Oyun içi videoları seyrediyorumda, çoğu videoda vuruş hissiyatı berbat gözüküyor, öyle ki herhangibir zombiye ateş ettikten sonra zombiler çok geç tepki veriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=VjAiv2vA7YY

Misal şu videonun 1:34. dakikası, hatta videonun baştan aşağı zombi vurulan tüm yerlerinde bu olaylar var.

Aslında atmosfer olarak tam aradığım oyun, keşke böyle modlama ile değilde oturup adam akıllı bir firma tarafından geliştirilse şöyle bir oyun...
  • 1:34 teki silah oyunun en başındaki silahlardan Lee Enfield, ilerledikçe o silah hiç kullanılmyor

Oyun stand-alone olarak çıkacak sanırım ileriki bi tarihte.

Hocam araba almıyosun sonuçta alt tarafı 30 liralık bi oyun alacaksın, bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.