Şimdi Ara

Arma 3 mü Squad mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi Arma 3 yada Squad alacağım.Ama hangisini almalıyım karar veremiyorum.Sizce hangisi daha iyi,hangisi daha güzel,hangisini almalıyım,hangisinin ne gibi eksikleri var ?Cevaplarsanız sevinirim.

Bu arada oyunları genellikle yalnız oynuyorum.

• squad ı yalnız oynayamazsın, single player tarzı bir bölümü yok..
    Arma 3, iyi bir oyundur ama kontrollerini bir türlü beceremediğim bir oyun olduğundan pek fazla oynamadım,,
    Sistemini de yazsan iyi olur 2 oyunda ortalama üstü bir konfigürasyon ister
    Eğer takım halinde oyun oynayabileceksen squad'ı tavsiye ederim
  • togi1975 kullanıcısına yanıt
    Zaten ben online oyunları seviyorum squadden yana bir sıkıntı olmaz
    Sistemime de güvendiğim için yazmamıştım ama yinede yazayım:

intel core i7 4790k 4.00ghz
    Kingston hyperx 16gb ram
    Nvidia geforce gtx 970 4gb 256bit
    1tb hdd harddisk(asusun bir oyuncu anakartı adını bilmiyorum :P)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK07 -- 1 Mayıs 2017; 11:22:56 >
  • GK07 kullanıcısına yanıt
    bu sistem ile rahatlıkla oynarsın, problem olmayacaktır..
  • Squad'ı almıştım steamden. Kulaklık mikrofon olması lazım ve takımınla sürekli iletişim halinde olman gerekiyor. Simulasyon oyunu. Oyuna girdim. Girdiğim gibi beni squad lideri yaptı sistem. Ben daha acemiyim oyunu öğreneceğim hemen squad lideri oldum. başka squadlara da giremedim. Değiştiremiyorum. Bir de oyun sistemi zorluyor optimizasyon sorunu var gibiydi. gtx 670 var. Sürekli iletişim halinde olman gerektiğinden ingilizcenin de iyi olması gerekiyor. hep türklere denk gelmiyorsun. Ben de iade ettim. Tarzım değilmiş bu tür. Ben battlefield ve cod serisini(gelecek temalı olanlar hariç) seviyorum.
  • Sence Battlefield 4 mü Hardline mı Alayım ?4ün trial versiyonunu yükledim pek oynayan kalmamış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK07

Sence Battlefield 4 mü Hardline mı Alayım ?4ün trial versiyonunu yükledim pek oynayan kalmamış gibi.

En son Battlefield 1 çıktı. 1. dünya savaşını konu alıyor. Oyun türkçe. Online de Osmanlı ordusu var sesler türkçe. Bunu alabilirsin. Birinci dünya savaşı dönemini sevmiyorum diyorsan Battlefield 4 güzel. hardlinedan daha fazla oyuncu sayısı vardır. Bf4 alabilirsin. Bf4'ü 900 saat falan oynadım ben beğeniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield 1 e param yetmiyor ne yazıkki.Ama bf4 ün trial versiyonunu yükledim 4-5 tane oyun moduna giriyorum oda bomboş kimse yok.o yüzden hardline almayı düşündüm.Sizce hangisini almalıyım ?
  • Steamde rising storm 2 vietnam ön sipariş ile 36 tl güzel fiyat bence. Youtube da oynanış videolarına bak beğenirsen bunu da alabilirsin. Bu yıl içerisinden çıkacak. Battlefield 4'de conquest oyun modunda daha fazla oyuncu bulabilirsin. battlefield 4 de oyuncu yoksa hardline da hiç yoktur. Battlefield sersini oynayanlar Hardline'ı es geçti çünkü. ben almadım mesela. Hardline da uçak yok,tank yok, araç çeşitliliği fazla yok. Silah çeşitliliği az. Bence Battlefield 4. Yotube dan izle ikisinide hangisini beğenirsen onu al.
  • Dediklerin üzerine battlefield 4 Premium aldım.Ama:

1-Uçurcak jet bulamıyorum.Nerden bulabilirim?Başlangıç alanında tank helikopter silahlı araba atv var ama jeti nerden bulucam bilemiyorum
    2-Askerken tanklara karşı ne yapabilirim bilmiyorum.Hemen indiriyorlar.RPG falan bulmam gerekiyor sanırım.Nerden bulucam ?
    3-Yeni silahların oynayarak açıldığını duymuştum ama silahların ne kadar açıldığına nerden bakıcam ?
    4-Birde oyuna yeni başladım ya neler yapmamı önerirsin ?
  • Arma 3 tabi ki
  • Oyunda sabahları 750-1000 arası kişi oluyor,akşamları da 1700-2000 arası.Oynayacak adam bulabilir miyim yoksa aldığımla kalır mıyım ?
  • Üstteki mesaja bakar mısınız ?
  • GK07 kullanıcısına yanıt
    hangi oyundan bahsediyorsun?
    Özür dilerim Squadden bahsediyorum :)
    Squadden bahsediyorum :)
    Oyunu yazdım.Cevap verebilir misin ?
  • dünya ile iletişim kabiliyetin var ise çok rahat oynayacak adam bulursun, yerelde ise oynayan sayısı çok fazla değil, akşam 20:00'dan sonra oynayanlar oluyor..Onlar ile de serverlarda denk gelmek samanlıkta çeyrek altın bulmak gibi.. Denk gelirsen gözlerin dolar, mutlu mesut bir takım kurar oynarsınız..

İşin şakası bu tabi, zaten Türk oyuncu bulursan profilini steamde eklersin..Bu şekilde bir arkadaş çevren oluşur, birlikte girer oynarsınız..
    Dünya ile iletişim kabiliyeti derken ingilizce konuşabilmektenmi bahsediyorsun ?Eğer öyleyse oynayacak birilerini bulabilirim :)Bunuda cevaplandırabilirmisin bide ?
    Dünya ile iletişim kabiliyeti derken ingilizce konuşabilmektenmi bahsediyorsun ?Eğer öyleyse oynayacak birilerini bulabilirim :)Bunuda cevaplandırabilirmisin bide ?Bunuda cevaplandırırsan sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.