Şimdi Ara

Arko Traş Sabunu Kullananlar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
28.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçek usturayı nereden bulursun bilmiyorum sanki amazon da görmüştüm. çakma usturalardan (içine jilet konulan)heryerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

ustura berber malzemesi toptancılarında ve japon pazarı milyon center tarzı yerlerde bulunuyor

Merhaba,
    Ben bir milyoncu diye tabir edilen bir yerden sedef marka bir ustura aldımda jileti yerleştirirken zorlanıyorum takamıyorum, taksam bile güzel kesmiyor sakalın yarısı suratımda kalıyor, kazıya kazıya anca kesebılıyorum.

Kendinden jiletli usturalar varya eski türk filmlerinde falan görmüşsünüzdür, onları nerden bulabılırım bide onlar daha güzel degil mi sizce ? dezavantajı nedir ?
  • bilemek için kullanılan taşlar servet...
    keskin tutmak için kullanılan kayışlar servet...
    kullanmayı öğrenmk oldukça güç...
    bilemeyi öğrenmek dahada güç...

önerim "sanguine coolcut" gibi 10 lira civarına gelen

jiletli ustura ile çelik ustura arasında sizi üzmeyecek ürünler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

bilemek için kullanılan taşlar servet...
    keskin tutmak için kullanılan kayışlar servet...
    kullanmayı öğrenmk oldukça güç...
    bilemeyi öğrenmek dahada güç...

önerim "sanguine coolcut" gibi 10 lira civarına gelen

jiletli ustura ile çelik ustura arasında sizi üzmeyecek ürünler.

benim sanguine coolcut u internetten alma şansım yok, satıldığı bir yer bılıyor musunuz , gidip elden alabileceğim ?

Teşekkür ederim .
  • neyazıkki :(

ebayda 3 dolar civarı posta dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

teşekkürler. öğretmenler günün de kocaman bir kupa verdiler onun içine sabunu koyup köpürtüyorum güzel oldu.

Kupanın işe yaradığını gördüm ya. Ölsem de gam yemem
  • arko sabunu ben de tek geçerim. geçenlerde değişiklik olsun diye krem aldım bir markanın. köpüğün kıvamından mıdır nedir bir türlü alışamadım. sabuna devam edeceğim biter bitmez.
    bir ara da şu yaprak jiletli makinalardan kullanıyordum. wilkinson'ın. çok verimli gerçekten ama gilette füzyon mudur nedir, onun rahatlığını ve konforunu asla veremez bana. varsın pahalı olsun. 1 paket sigaranın 10 tl olduğu memleketimde en az 15 gün kullanabileceğim kartuşun fiyatı 20 tl'miş açıkçası çok da düşünmemeli.
  • Onurchik kullanıcısına yanıt
    Hocam arko sabunla traş olunca yüzüme bir ağırlık çöküyor sanki nefes almıyor gibi oluyor cildim nedir bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Hocam arko sabunla traş olunca yüzüme bir ağırlık çöküyor sanki nefes almıyor gibi oluyor cildim nedir bu durum
    İlginç bir durum dostum. Yüzü hafifçe ıslatıp ıslak fırçayı da sabun dolu kapta köpürtüp sürüyorum yüzüme. Hiç öyle bir his denk gelmedi. Kokusu da yok ayrıca. Burun deliklerinin etrafını parmaklarınla al köpükler rahatsız ediyorsa. Bir de istersen bir kaç damla gliserin damlatabilirsin.

• 3 adet aldık denyecegız bakalım.Diğer türlü köpük ve jellerın fıyatı uçtu cunku.
    Acaba kullanılması gereken kap pürüzsüz mü olmalı ? Öyle olursa nasıl iyi köpürecek ?

• Arkadaşlar , traş köpük/jeller 2-3 ayda bitiriyorum. 1 kutu sabun ne kadar dayanıyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

3 adet aldık denyecegız bakalım.Diğer türlü köpük ve jellerın fıyatı uçtu cunku.
    Acaba kullanılması gereken kap pürüzsüz mü olmalı ? Öyle olursa nasıl iyi köpürecek ?
    Merhaba arkadaşım herhangi ucuz kaplar olabilir binbirçeşitcilerde tıraş için plastik kaseler satılıyor onlar küçük fırçanızın boyutuna göre kullanılabilir büyük plastik kap için berber toptancılarında satılanlar var rahat iki arko sabun basabilirsin iyi köpürebilmesi için bir tane çelik tasın olmalı sıcak suyu kaynatabileceğin yada termosda ısıtığın sıcak suyu dökersin çeliğe fırçayı daldırıp sabun üstünde köpürtme rahat yaparsın
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kullanıma göre değişiyor arkoyu 1 sene boyunca bile kullanabilirsin ben kullanıyorum. sabunun bastığın kapda önemli
  • Arko candir her cesidi stogumda mevcut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 sene ? Vay arkadaş.

O zaman bunca sene boşa para dökmüşüz traş jellerine köpüklerine.Halen evde var aldığım 7-8 tane.Pahalanacak diye aldıydık,pahalandı Şimdi elden çıkartayım diyorum bu Arko sabunlara geçiş yapayım bari.
  • Aktif olarak kullanıyorum.
    Soruları alayım.

• Soru yukarıda

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi bir sene gider.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabunun üzerindeki resimi Yeşilçam artisti murat soydan'a hep benzetmisimdir
     Arko Traş Sabunu Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentegram60 -- 4 Ekim 2019; 19:56:3 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.