Bildirim
arklar bna bir onlıne oyun önerın
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eğer bir MMORPG istiyorsan birtek TERA var ve oda çok güzel eğer denemediysen başından kalkmayacağına garanti veririm. O hariç şu an piyasada denemeye değer hiç MMORPG yok.
Tek oyun beni kesmez diyorsan ya da Tera'yı saatlerdir oynuyorum bir türlü ısınamadım sevmedim oyunu diyorsan(ki ihtimal vermiyorum) MMORPG olmayan Online oyunlarda var gayet güzel. Bir MOBA oyununa başlamanı tavsiye ederim çok iyi meşgul ediyor Dota 2 ve ya LoL yani. Taktiksel TPS Online oyunu olarakta Ghost Recon Phantoms var gayet zevkli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Torgonudho
Eğer bir MMORPG istiyorsan birtek TERA var ve oda çok güzel eğer denemediysen başından kalkmayacağına garanti veririm. O hariç şu an piyasada denemeye değer hiç MMORPG yok.
Tek oyun beni kesmez diyorsan ya da Tera'yı saatlerdir oynuyorum bir türlü ısınamadım sevmedim oyunu diyorsan(ki ihtimal vermiyorum) MMORPG olmayan Online oyunlarda var gayet güzel. Bir MOBA oyununa başlamanı tavsiye ederim çok iyi meşgul ediyor Dota 2 ve ya LoL yani. Taktiksel TPS Online oyunu olarakta Ghost Recon Phantoms var gayet zevkli.
Abicim TERA'yı herkese önerme herkes oynayamaz TERA'yı.Metin 2 oynayan çocuklara TERA oyna dersen çocuk bakar 33 gb boyutu var güler geçer sana.
Arkadaşı LOL paklar orada bir sürü yaşıtında oyuncu ve Türk var.
-
Tek mmorpg tera mı :O tamam güzel oyun ama neler var neler :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X