Şimdi Ara

Arkdslar Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdslar benim Season3 Ep1 server vardı.Onu arkdsların yardımıyla ep2 cevirdik,ama clıentimiz yok,bize yardım etcek varmı?Saygılar..
    halkmu@hotmail.com
    Yardımlarınız bekliyorum.İi gunler

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuzer44

quote:

?????

Bir client için konumu açıLır hemde son zamanLarın gözde versiyonu için.Hazır baLdan tatLı nasıL oLsa deiL mi??

• quote:

quote:

quote:

?????

Bir client için konumu açıLır hemde son zamanLarın gözde versiyonu için.Hazır baLdan tatLı nasıL oLsa deiL mi??

Bak arkds ben kimseyle polemige girmek istemiyorum.Bu işte yeniyim az az ogrenecem saolsun kimsede yardım etmeyince buraya basvurmak zorunda kaldım.Burası haber vs yardımlasmak için deilmi yoksa ben mi yanlıs biliom? Saygılar
    Bu arada bana clıent lazim deil pacht veya main lazim eger yardımcı olursanız cok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer44 -- 21 Haziran 2008; 12:25:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

?????

Bak arkds ben kimseyle polemige girmek istemiyorum.Bu işte yeniyim az az ogrenecem saolsun kimsede yardım etmeyince buraya basvurmak zorunda kaldım.Burası haber vs yardımlasmak için deilmi yoksa ben mi yanlıs biliom? Saygılar
    Bu arada bana clıent lazim deil pacht veya main lazim eger yardımcı olursanız cok sevinirim..

Aramadan buLamazsin ki sen daha ne istediginin farkında deiLsin.Neyse hadi koLay geLsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN
    2 ay önce açıldı
    Acill yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

?????

• Kardeşim böyle gereksiz şeyler için topiç açmayın biraz araştır bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TarNaK

Kardeşim böyle gereksiz şeyler için topiç açmayın biraz araştır bulursun

yaw beyler ya ben anlatamıom ya siz anlamak istemiosunuz.Diom aradım ama ben bu işte yeniyim ve fazla bilmiyorum.Yapamadım anlayacagınız buraya bana birisinin yardım etmesi için yazdım.yoksa Akrepte clıent duzenleme için anlatım yapmıs ama yapamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.