Şimdi Ara

Arkdaslar 97j client

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar 97j client ariyorum acil lazm Download felan acil bi durum yardimlarinizi bekliyorum

• www.muonline.se.tc sitemde vardı girip bi- bakarsan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

www.muonline.se.tc sitemde vardı girip bi- bakarsan bulursun
    siteyi biraz arastir mu server kurulumu ile ilgili bi baslık wardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

siteyi biraz arastir mu server kurulumu ile ilgili bi baslık wardı

Alıntıları Göster
    ii de ben muserver kurmuycamki Ben Clienti istiyorum hep darkside 97j client gördm farklisi lazm benim içinde onun için 97j client lazm..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

ii de ben muserver kurmuycamki Ben Clienti istiyorum hep darkside 97j client gördm farklisi lazm benim içinde onun için 97j client lazm..!

Alıntıları Göster
    Yokmu bilen Arkadaslar
  • quote:

Yokmu bilen Arkadaslar

Alıntıları Göster
    sana yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

sana yok

Alıntıları Göster
    Ehueheue Dota Yapaq lem .:D
  • quote:

Ehueheue Dota Yapaq lem .:D

Alıntıları Göster
    arşivde iki tane denk geldi ama kontrol ettim rar dosyaları zarar gömüş.İçerisinden sadece datayı kurtarsak olurdu ama oda olmadı şansına küs.Google de bulunur ama..

--
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mu-Türkiye

arşivde iki tane denk geldi ama kontrol ettim rar dosyaları zarar gömüş.İçerisinden sadece datayı kurtarsak olurdu ama oda olmadı şansına küs.Google de bulunur ama..

--

Alıntıları Göster
    data gerekmez 97d den 97j ye gecmek icin sadece local ve main yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tReX--

data gerekmez 97d den 97j ye gecmek icin sadece local ve main yeterlidir

Alıntıları Göster
    evet doğru diyor olabilirsin ama data yı açamadıkkı içinden locali kurtaralım.Onu anlatmaya çalıştım.Arkadaş zaten yapmış player dosyası değişik olduğu için karakterler büyü filan yaparken şekilleri değişiyormuş oda düzeldi sayılır..sanırım sadece elf kalmış..Ama eski versiyonlarla uğraşmayın bence..Mesela bizmu açıldı 97d gerçekten güzel ve istediğimiz bir versiondu ama geçen kafede bakıyorum 16 yaşında çocuk 1 soul + 1 box filan baktım kundum 1 yaptı 10 tane filan patır patır atıyordu..Oyunda adalet için bu tür olayların olmaması lazım.Ama admininde yapacağı pek birşey yok..version ne kadar yeni olursa oyun içi hack o kadar az alıyor ama oyun dandik oluyor..ikide bir patlayıp duruyor..ne bileyim öyle işte..

-----------

• quote:

evet doğru diyor olabilirsin ama data yı açamadıkkı içinden locali kurtaralım.Onu anlatmaya çalıştım.Arkadaş zaten yapmış player dosyası değişik olduğu için karakterler büyü filan yaparken şekilleri değişiyormuş oda düzeldi sayılır..sanırım sadece elf kalmış..Ama eski versiyonlarla uğraşmayın bence..Mesela bizmu açıldı 97d gerçekten güzel ve istediğimiz bir versiondu ama geçen kafede bakıyorum 16 yaşında çocuk 1 soul + 1 box filan baktım kundum 1 yaptı 10 tane filan patır patır atıyordu..Oyunda adalet için bu tür olayların olmaması lazım.Ama admininde yapacağı pek birşey yok..version ne kadar yeni olursa oyun içi hack o kadar az alıyor ama oyun dandik oluyor..ikide bir patlayıp duruyor..ne bileyim öyle işte..

-----------

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mu-Türkiye

-----------

Haklisin kimsenin bu oyunda milletin hakkini yeme hakki yok herşey adelet içinde olsun istiyoruz ama bazi kendileri bilmeyen sadece oyunun içine etmeye ugraşiyolar adam 24 saat hacklemeye ugraşiyo onun yerine oyuna gir eglen dimi bu Arada Yavuz Düzelttim Herşey çok ii oldu yardimlarin için tşkler...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mu-Türkiye

-----------

Haklisin kimsenin bu oyunda milletin hakkini yeme hakki yok herşey adelet içinde olsun istiyoruz ama bazi kendileri bilmeyen sadece oyunun içine etmeye ugraşiyolar adam 24 saat hacklemeye ugraşiyo onun yerine oyuna gir eglen dimi bu Arada Yavuz Düzelttim Herşey çok ii oldu yardimlarin için tşkler...

Alıntıları Göster
    napsın abisi onlarda büyüyecek bu lamerlikleri bırakacaklar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

Lamer Degilim büyümemizede gerek yok biz ztn öleyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [MaLaTYa] -- 17 Haziran 2006; 1:19:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

Lamer Degilim büyümemizede gerek yok biz ztn öleyiz

Alıntıları Göster
    bende sana lamersin demedim algılama sorunu yaşıyorsun sanırım

• quote:

bende sana lamersin demedim algılama sorunu yaşıyorsun sanırım

Alıntıları Göster
    yanlış anlaşılma oldu arkadaş lamer derken oyun içindeki hack yapanlara dedi.Buglardan yararlanıp box ları kundum yapanlar hahamu kullananlar felan.Küçük bir olayda hemen köpürmeyelim lütfen..3 günlük dünya inanın değmez sürtüşmelere..

--------------
  • quote:

yanlış anlaşılma oldu arkadaş lamer derken oyun içindeki hack yapanlara dedi.Buglardan yararlanıp box ları kundum yapanlar hahamu kullananlar felan.Küçük bir olayda hemen köpürmeyelim lütfen..3 günlük dünya inanın değmez sürtüşmelere..

--------------

Alıntıları Göster
    al hemso buldum sana

http://www.m e g aupload.com/?d=27K8CM8L

rapidget le indirebiirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

al hemso buldum sana

http://www.m e g aupload.com/?d=27K8CM8L

rapidget le indirebiirsin

Alıntıları Göster
    Hemşo o Site bizdede Varda O site kapali

• quote:

Hemşo o Site bizdede Varda O site kapali

Alıntıları Göster
    site kapalı değil..Türk telekom tarafından banlanmış.Yani adsl kullanarak giremezsiz.Proxy bulup girebilirsiniz siteye..

---
  • quote:

site kapalı değil..Türk telekom tarafından banlanmış.Yani adsl kullanarak giremezsiz.Proxy bulup girebilirsiniz siteye..

---

Alıntıları Göster
    Ok De O proxy Bi Zmn Wardi şimdi kaybettim Neydi Sitesi Aklindaysa Yazabilirmisin.
  • quote:

Ok De O proxy Bi Zmn Wardi şimdi kaybettim Neydi Sitesi Aklindaysa Yazabilirmisin.

Alıntıları Göster
    Çalışan proxy burdan bulabilirsin...

Nasıl kullanıldığı hakkında bilginiz yoksa burda...En altta..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.