Şimdi Ara

Arkaplansız Logo Yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler Cs4'te bir yazi yazmak istiyorum mesela "donanımhaber" ben sadece yazıyı istiyorum arkasinda oluşan arkaplanın olmasını istemiyorum.
    bunu nasıl yapabilirim yanı basitce şurdan sunu söyle yap olusturabilirsin demeniz yeterli

• Photoshopu açtın new dedin istediğin boyutu ayarladın orada orda hemen altta backgroundda transparan var onu seç ve oluştur.Ufak beyaz gri kareli bir arkaplan gelicek.İstediğin yazıyı yaz veya çiz.Daha sonra Save as yap ve formatını png olarak seç.TATAMMMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgun -- 10 Temmuz 2010; 2:14:57 >
  • sen kendin arkaplan vermezsen png, tiff, psd gibi çıkışlar alırsan arkaplan zaten oluşmaz. Ama jpeg aldığında jpeg bu kanalları desteklemediği için kendi arkaplan oluşturacaktır.
    Not: fotoşopla logo yapılmaz en fazla web ve video ortamı için modifiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 10 Temmuz 2010; 15:02:09 >
  • tamamda png seçilmiyor
  • Png seçilmesi lazım. Eğer seçilmiyorsa şunları yapmış olabilirsin. Renk modun cmyk olabilir/image/mode/rgb yapmalısın. 8 bitten daha fazla bir datayla çalışmış olabilirsin. image/8bits olmalı.
    Bir dene aklıma şimdilik bunlar geliyor.
  • evet 8 bitten dolayiymiş. teşekkürler yaptim
  • Arkadaşlar Bu Konu İle İlgili Bilgi Almam Gerek Arkpa Plansız Yazıyı .png Olarak Yapıyorum Orda Sıkıntı Yok Fakat Bana Formatı TGA olan Arkaplansız Yazı Lazım Sadece K Harfi Yapıcam ve Oyunlardaki Loncalar da Kullancam ve Format Jpeg ve TGA kabul ediyo jpeg olmicağı İçin TGA Formatlı Olması Lazım Nasıl Yapıcam Arkaplansız ve TGA formatlı Harf ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir öneri getireyim, o T harfini arkaplansız png olarak kaydedip, daha sonra o kaydettiğimiz png yi açıp TGA olarak kaydetmek çözüme ulaştırır sanırım ;)
  • muratgun kullanıcısına yanıt
    Çok saol çok yararı oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Benimde bahsettiğiniz gibi arka plansız bir logo oluşturmam gerekiyor.
    Lisans gerektirmeyen hangi programlar ile bu bahsettiğiniz tiff,png ve tga uzantılı dosyaları oluşturabilirim acaba?
    Teşekkürler

@feylosoft
    @muratgun
    @acaesar
  • quote:

Orijinalden alıntı: epamuk

Merhaba,
    Benimde bahsettiğiniz gibi arka plansız bir logo oluşturmam gerekiyor.
    Lisans gerektirmeyen hangi programlar ile bu bahsettiğiniz tiff,png ve tga uzantılı dosyaları oluşturabilirim acaba?
    Teşekkürler

gimp diye ücretsiz bir program var. Youtubeda dersleri olacak oradan bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.