Şimdi Ara

arkadaslarimin bahaneleri ve basimiza gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler size bi konuda danismak istiyorum. Belki siz de benimle ayni duruma dusmussunuzdur bi zaman. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Arkadaslarla Eymir Golune gitmek istiyoduk. Haftalardir planliyoruz ama birinin surekli is cikiyor. "Jurim var", "ailem benimle vakit gecirmek istiyor", " Arjantinden enistem geldi". Lan Hadi sonuncusu extrem bi durum anlarim ama yani haftalardir planlayan bir aktivite icin vakit ayiramiyor musun canim arkadasim? Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?

Neyse dun sonunda gittik. 4 kisiyiz. Benle beraber yukarida bahanelerini yazdigim arkadaslar var. Ortam guzel. Biraz yuruduk. Sonra bisiklet kiralamaya karar verdik. 20ser lira verdik, aldik bisikletleri. Sandivicler de var even yapip getirdigimiz. Onlari yedik binmeden once. Sonra gezmeye basladik golun etrafini ve ormanlik taraflarina dogru iclere girdik. Bizim arkadasin zinciri atti fakat hicbirimiz bilmiyoruz nasil yerine takacagimizi. 2 tane abi vardi bira iciyolarmis agacin altinda golu izleyen. Biri durumu gormus olacak ki hafif sallanarak geldi yanimiza. "Gencler durun ben bi bakayim" dedi. Tamam dedik buyur bak. Adam zincirle ugrasirken bisiklet ustune kustu. Lan pantolonuma bi baktim hep kusmuk. "La abi" dedim. "Yaptigin is mi simdi?" 4 kisiyiz giristik adama, bizim arkadas zorla kendini kusturdu adamin ustune. Arkadan diger arkadasi bicakla kosmaya basladi ustumuze, bisikletleri birakip kactik. Daha da eymire gelmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up?

• özel csb dersi verilir.
  • insanlık hali kusabilir dövmeniz gerekmez az bile yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skuderya

insanlık hali kusabilir dövmeniz gerekmez az bile yapmışlar.
    Hocam o anki sinirle kendimi tutamadim.

Csb degil bsc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 16 Ağustos 2018; 0:35:4 >
  • Syronwar kullanıcısına yanıt
    sıkıntı deil adamda kendini tutamamış
  • Bulmuşsunuz zayıf adamı dövün tabi

Ben olsam öyke kolay kolay dalamazdın tavuğa mı dalıyosun hayırdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya beyler illa mercan dede mi koyalim, dua eden ninja mi koyalim? Ayiptir ya. Biz burda hizmet vermeye calisiyoruz gunahtir.

• Syronwar kullanıcısına yanıt
    Ama kardes sen de leşşş gibi csb yazmissin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.