Şimdi Ara

ARKADAŞLARIMI XBOX 360 OYNAMAYA NASIL İKNA EDEBİLİRİM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar soru açık..ps kafeye gideriz arkadaşlara, sahibi bi tane x360 getirmiş galiba aydında tek, başka yerde görmedim ben..gidiyoruz adamlarla illa pes illa pes ulan bi deneyelim diyorum fifayı xboxta çünkü ps3lerde sadece pes var, xbox için bayağı oyun var, millet forumlarda o kadar boşuna övmüyordur fifayı diyorum yok abi adamlar at gözlüklü, bi arkadaşı zorla ikna ettim bu sefer joystick'e bahane buldu bu ne lan falan diye, anlayacağınız bayağı sağlam gitmem gerekiyor önerileriniz neler, bıktım artık şu iğrenç pes 2010 oynamaktan oyunun mallıklarından lütfen kurtarın beni bu bataktan !!!

• xbox'sın gamepadine bahane bulduysa yapacak birsey yok onu DIDO bile kurtarmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 31 Mayıs 2010; 22:35:01 >
  • acilen arkadaş çevreni değiştir
  • ulan benimle xbox360'da fifa oynamazsanız ağzınızı burnunuzu kırarım detehtid et olur
  • ikna edemezsin gerçekten xpad pspad e oranla kötü kimse fanatiklik yapmasın, pc de oynamak için xbox padi aldım ve bu forumda herkes şunu dedi "inanılmaz süper harika ötesi joystick tir xbox360 pad sonuç ps3 padi her türlü eline verir" bol bol fanatik var bu sayfalarda. unutma ikna edemezsin elma ve armut olayı bu, ama şunu yaparsın live üyeliğiniz benden siz sadece konsolu alın online oynayalım de oyunlarda beleş torrentten çeker veririrm de işte o zaman karşılığını alırsın. ok ?
  • Bence Xbox 360'ın gamepadi FPS, TPS, yarış oyunları için en ideal şekilde üretilmiş, gerek analog konumları, gerek tetikleri, gerekse ele rahat oturması ile harika bir gamepaddir.
  • Lan olm eşşek hoşaftan ne anlar?!
    Ne haliniz varsa görün!!

şeklinde sert bir çıkış yaparak onları utandır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlara bu sayfayı göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

ikna edemezsin gerçekten xpad pspad e oranla kötü kimse fanatiklik yapmasın, pc de oynamak için xbox padi aldım ve bu forumda herkes şunu dedi "inanılmaz süper harika ötesi joystick tir xbox360 pad sonuç ps3 padi her türlü eline verir" bol bol fanatik var bu sayfalarda. unutma ikna edemezsin elma ve armut olayı bu, ama şunu yaparsın live üyeliğiniz benden siz sadece konsolu alın online oynayalım de oyunlarda beleş torrentten çeker veririrm de işte o zaman karşılığını alırsın. ok ?

Bence de..
  • oynamaya ikna etme. gidip ps3 oynasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

oynamaya ikna etme. gidip ps3 oynasınlar

partner bulmam gerek :)
  • anlamayan oynamasin birak yoksa kalite dusuyor oyuncularda
  • geçen bana da oldu arkadas dedi bu ne biçim kol dedi :) COD ve GTA gibi oyunları yanlız klavye mause olmadan oynayabilir kılan tek gamepad ps3 de misal oynanmıyor yanyana analog mu olur ya :D

Ama futbol oyunları için ps3 deki l2 r2 bizm xbox da tetik gibi oldugundan cok tırt kalıyor. Şöyle bir şey de var nerde oynarsanız oynayın ps3 xbox harbi harbi fifa pesden cok cok daha iyi durumda oyuunun en fanatikleri bile bunu anladılar istanbulda :D
  • xbox 360 kolundan bahsediyorsunu dimi saka gibiya gerçi dogru 10 yıl ps2 oyna sonra xbox 360 kolunu gör tabi eşeği madagaskara göndermek gibi bişey...ne not: bundan daha iy ibir takım yok :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDA.nightwolf -- 1 Haziran 2010; 9:08:03 >

• Xbox360 gamepad üzerine kol yoktur nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44Serkan44

Xbox360 gamepad üzerine kol yoktur nokta

yanlış anlama bende xbox360 gamepad'i kullanıyorum haliyle ama cok büyük konuşmuşsun
  • Yıllarca PS2 kullandım. Sonra satıp x360'a geçtim. Kesinlikle xbox kolu çok çok daha iyi.

Arkadaşlarını ikna etmek içinse, onlar pes oynarken sen tek başına bir süre fifa oyna xbox ta. Onlarda bu neymiş diye merak edip gelip bakarlar ara ara sonra birde bakmışsın cafe xbox dolmuş
  • Ben hiçbir çaba sarf etmedim çok kolay oldu X360 almadan önce biz de ps kafeye gider pes 2009 atardık. Sonra tabi 2010 çıktı, hiç ama hiç beğenmedik. Daha sonra fifa'yı edindim xbox için ve her oynattığım arkadaşım (7-8 kişi) bir daha pes oynamadı. Hatta pes yüzünden futbol oyunlarından soğuyan bir arkadaşım fifa manyağı oldu. Kol içinse analolglarla oynamaya yönelt arkadaşlarını. Eskiden ps'de dpad ile oynayan arkadaşlarım şu anda xbox'da analoglarla oynuyorlar

Eski bir pes oyuncusu olarak, pes 2010'un kötü bir oyun olması beni gerçekten üzdü. Fanlık yapmaya hiç niyetim yok, Fifa'da güzel olsun, Pes'de güzel olsun. Bırakalım da yapımcı firmalar kapışsın, biz değil. Biz sadece iki oyunun da keyfini çıkaralım

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

ikna edemezsin gerçekten xpad pspad e oranla kötü kimse fanatiklik yapmasın, pc de oynamak için xbox padi aldım ve bu forumda herkes şunu dedi "inanılmaz süper harika ötesi joystick tir xbox360 pad sonuç ps3 padi her türlü eline verir" bol bol fanatik var bu sayfalarda. unutma ikna edemezsin elma ve armut olayı bu, ama şunu yaparsın live üyeliğiniz benden siz sadece konsolu alın online oynayalım de oyunlarda beleş torrentten çeker veririrm de işte o zaman karşılığını alırsın. ok ?

Şunu birisi tercüme etsin lütfen ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

acilen arkadaş çevreni değiştir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.