Şimdi Ara

Arkadaşlar YGS Coğrafya Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şuan fem coğrafya konu anlatımlı kitapları mevcut fakat verim alamıyorum. Konuyu çalışıyorum, soru çözmeye kalkınca anlatılanlarla soruların hiçbir alakası olmuyor. Tavsiyeleriniz doğrultusunda beni başka kaynaklara muhtaç bırakmayacak konu anlatımlı coğrafya kitabı almak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

Merhaba arkadaşlar. Şuan fem coğrafya konu anlatımlı kitapları mevcut fakat verim alamıyorum. Konuyu çalışıyorum, soru çözmeye kalkınca anlatılanlarla soruların hiçbir alakası olmuyor. Tavsiyeleriniz doğrultusunda beni başka kaynaklara muhtaç bırakmayacak konu anlatımlı coğrafya kitabı almak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Fem Simetri Cografya alacaksın.Sarı kapaklı olan işini o görür
  • Tavsiyem internetten izlemeye bak.YGS coğrafyanın ilk konuları grafiklerle daha iyi anlaşılıyor.Teknofem iyidir herhalde bu konuda zaten tüm videolar youtubeda vardı geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkuyanÖğrenci

quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

Merhaba arkadaşlar. Şuan fem coğrafya konu anlatımlı kitapları mevcut fakat verim alamıyorum. Konuyu çalışıyorum, soru çözmeye kalkınca anlatılanlarla soruların hiçbir alakası olmuyor. Tavsiyeleriniz doğrultusunda beni başka kaynaklara muhtaç bırakmayacak konu anlatımlı coğrafya kitabı almak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Fem Simetri Cografya alacaksın.Sarı kapaklı olan işini o görür

bende var diyorum güzel değil yaaaa konuyu anlıyorum soru yapamıyorum
  • o adam güzel anlatamıyor konuyu anlıyorum sorularda sıkıntı oluyor yapamıyorum
  • Cafer Elitoğ videolarını tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irfançal.com
    zorlu e- okul .com kpss nihan hoca

ztv.comdaki hocada süper(eski müfredat öss olanı)

bunlardan iyisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

irfançal.com
    zorlu e- okul .com kpss nihan hoca

ztv.comdaki hocada süper(eski müfredat öss olanı)

bunlardan iyisi yok

kitap olarak ne önerirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Cafer Elitoğ videolarını tavsiye ederim

ya yok ya adam ölmeyi unutmuş bunlar zaten piyasada olan adamlar
  • blazer88 B kullanıcısına yanıt
    Ben onun sayesinde coğrafya öğrendim. Uyuyacak gibi oluyorum ama kahve ile izleyince bir şey olmuyor

• quote:

Ben onun sayesinde coğrafya öğrendim. Uyuyacak gibi oluyorum ama kahve ile izleyince bir şey olmuyor

kimin sayesinde öğrendin bırak allah aşkına ya adam güzel anlatamıyor konuya kendin çalşıyrsun anlıorsun soru çözmede sıkıntı oluyor
  • blazer88 B kullanıcısına yanıt
    Anaaa yalan mı söylüyorum ben konu çalışmadım sadece video izledim şimdi çoğu soruyu doğru yapıyorum

• quote:

Anaaa yalan mı söylüyorum ben konu çalışmadım sadece video izledim şimdi çoğu soruyu doğru yapıyorum

ben sevmedim o adamı yaa gıcık ders anlatıyor
  • Güvender ygs lys coğrafya yeni çıkmş kitap bn aldm iyi gibi inceleyn öylesine bir seteden

http://www.maksimumkitap.com/showbook.asp?bookid=160227

• benden coğrafydan muzdaribim up
  • bende soru çözeken baya sıkıntı çekiyorum üstelik fdd soru bankasından çözünce yanlışlar doğruları aşıyor ya
  • Fdd dergileri cok guzel anlatiyor cografya konularini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemgrey

Fdd dergileri cok guzel anlatiyor cografya konularini

fdd dergileri ha bir link atar msın dergi linklerini
  • Arkadaşlar Ygs coğrafya yapamıyorum Allah rızası için yardım deli olcam

konuya çalışıyorum anlıyorum ama olmuyor dershanedeki hoca bok gibi kendinden haberi yok dersi güzel anlatamıyor ben ne yapayım arkadaşlar lütfen yardım edin allah rızası için gurur meselesi yaptım ben bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.