Şimdi Ara

Arkadaşlar YGS-3 Türkiye 75.siyim Sorularınız Varsa Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
10
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eseyemidi

Merak ettiğim tek şey TM. misiniz MF mi Sözelmi

Şu ana kadar mf idim ama tm de var aklımda,sanırım ikisinden de gireceğim lys ye.Edebiyat çalışmalıyım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogitoergosum

quote:

Orijinalden alıntı: 4321barış1234

quote:

Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun öncelikle.Ygs-lys ile alakalı olarak çalışma sistemi,dersane seçimi,kaynaklar gibi konularda sorularınızı cevaplamaya hazırım.Özellikle 11. sınıf kardeşlerimize yardımcı olmak istiyorum,katkıda bulunabileceğim bir nokta varsa lütfen bana sorularınızı sorun.
     Arkadaşlar YGS-3 Türkiye 75.siyim Sorularınız Varsa Alayım

Helal olsun hocam.
    Ben 10. Sınıfın temelim idare eder iyi bir okuldayım
    Nasıl ve nereden çalışmaya başlayayım?

Bence senin için biraz erken kardeşim,temeli sağlam tutmaya bak,bol kitap oku,fazla soru çözme.Dilbilgisini,biyolojideki bazı temel şeyleri,atomun yapısı gibi temelleri iyi al,matematiğe fazla kafa yorma.11.sınıfta hakkıyla başlarsın,henüz erken.

Eyw hocam çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cogitoergosum pmlerine bakar mısın.
  • Bırak işletmeyi falan ya git sen mis gibi mühendisliğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petyr Baelish -- 31 Mart 2014; 19:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Bırak işletmeyi falan ya git sen mis gibi mühendisliğe

Hocam ciddi misin,ben ciddi ciddi caydım çünkü mühendislikten,işletmeye daha yakınım.
  • 11.sınıfım ygs olarak sadece matematik ilerliyorum bazi yazilar okumusdum simdi fen baslama seneye kadar unutursun bu dogrumu? Matematik disinda hergun 1 test turkce cozuyorum bunun disinda baska birsey eklemelimiyim? Bu arada derecenden dolayi seni tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: scdewils

11.sınıfım ygs olarak sadece matematik ilerliyorum bazi yazilar okumusdum simdi fen baslama seneye kadar unutursun bu dogrumu? Matematik disinda hergun 1 test turkce cozuyorum bunun disinda baska birsey eklemelimiyim? Bu arada derecenden dolayi seni tebrik ederim

Sağol kardeşim,güzel bir planın var.Unutma konusunda şunu söyleyeyim,evet unutacaksın ama yine de başlamalısın.Bazı konular tek seferde öğrenilmez çünkü.Senenin başından beri biyosistematik-sınıflandırma konusunu abartmıyorum en az 5 kere çalışmışımdır,anca böyle yüzde yüz anlayabildim.Ayrıca bilgilerin kalıcı olması da senin elinde,işini hafife almazsan niçin unutasın ?

• Kardeş Türkçe geo hangi soru bankalarını çözdün (geoyu hangi kaynaktan çalıştın?konu anlatımlı birde ygs mat hangi konu anlatımlı kullandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: laziko61

Kardeş Türkçe geo hangi soru bankalarını çözdün (geoyu hangi kaynaktan çalıştın?konu anlatımlı birde ygs mat hangi konu anlatımlı kullandın?

Konu anlatımlı mat 1 simetri kullandım en başlarda.Yazdan sonra konu anlatımı pek bakmadım zaten.Türkçede son 48 yıl ygs paragraf çıkmış soruları bitirdim akıllı adamdan.Bir de konu anlatımlı fem bitirdim.Geometride de simetri kullandım,sınava yakın güvender ygs geo denemelerini çözdüm çok ince bir kitap zaten.Geometri kimyadan sonra en kolay branş fazla ciddiye almayın arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Hocam ciddi misin,ben ciddi ciddi caydım çünkü mühendislikten,işletmeye daha yakınım.

Gayet ciddiyim hocam Boun Endüstri falan kas bırak işletmeyi
  • quote:

quote:

quote:

Gayet ciddiyim hocam Boun Endüstri falan kas bırak işletmeyi

Hocam endüstrinin işletmeye göre pek bir avantajı yok gibi bir duyum aldım çevremden,o yüzden işletmeye yöneldim,sen endüstrinin durumunu nasıl görüyorsun ?

• üzüldüm lan senden 3yanlış fazla yapmışım sosyal hariç, 5k oldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.