arkadaşım eğer diğerlerini seçmezsen onların lig maçları oynanmaz sadece avrupada olurlar ve o takımlarda menejerlik yapamazsın dedi, baktım diğer liglerin takımlarının fikstürlerine evet öyle sadece avrupa maçları var...
sonradan değiştirme imkanım yok mu ?
ya da işime yarar mı diğer ligler ?
çünkü ben bundan sonra gitsem gitsem premier lig veya la liga'da bir takıma giderim onlarda seçili zaten...
Sonradan değiştirme imkanın yok.İtalya da olsa fena olmazdı ama yeterli bence İspanya ve İngiltere.
çok az deqil mi bnm en az 21 seçmediqin liqlerden oyuncu alma imkanı yok biliyorum
Hayır seçmediğin liglerden oyuncu alabiliyorsun.Ama tabi gidip Papua Yeni Gine liginden oyuncu alamazsın
benim de merak ettiğim bir soru var... lig seçimlerinde database var mı ? büyüklük ayarlanabiliyor mu (oyunu netten indiriyorum -yarın sabah kurucam) ... yada kısaca şöyle söyleyeyim :
amd athlon x2 dual core ql 64 işlemci 4 gb ram 512 mb ati radeon hd 4570 1791mb.a kadar paylaşım) ekran kartım var...
geniş geniş oynamak istiyorum bi kasıntı olur mu ?
türkiye1-2 italya1-2 ispanya ingiltere romanya brezilya arjantin
ligleri olsa ?
O ozelliklerle rahat rahat oynarsin bence.
Ben genelde 2-3 lig açıyorum. Rahat - hızlı oluyor
@yiğit...kurulum aşamamdaki yardımların için çok teşekkür ederim...
hah...sonunda allaaaaaaaaaaaaaaaaan oyununu kurdum =) mutluyum.şu an lig seçimlerim yapıldı ve oyuna girmekteyim.
İngiltere ligi champ.a kadar almanya 1.lig italya serie b ispanya 1 ve Türkiye 2.ligini açtım.
Veritabanı BÜYÜK ve Türkiye'nin bütün oyuncularını açtım ...
sistem özelliklerimi yukardıa yazmıştım 4 gb ram 512 ekran kartı amd x2 işlemci... hala kurmakta ligleri =) oyunda inanılmaz derecede bi kasıntı olmaz sanırım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme