Şimdi Ara

arkadaslar yardımcı olabilirseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ytl ile char alıyorumda neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim kendime yeni bi mail acmalımıyım yoqsa eski mailimi kullanmalıyım char almıs arkadaslar bi yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: BrianOConner

ytl ile char alıyorumda neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim kendime yeni bi mail acmalımıyım yoqsa eski mailimi kullanmalıyım char almıs arkadaslar bi yardımcı olursa sevinirim

YTL ile char alıosan geçmiş olsun
  • Ytl ile char almak bence çok kötü emek vermek lazım chara charınla bütünleşmen lazım mesela ben arkadaşların 62lwl charlarıyla oynuyorum onlarla oynadığım zaman kendimi soğuk hissediyorum istediğimi yapabilsem bile char sanki bana uymamış gibi geliyo.Eğer illada parayla alıcam diyosan;
    Patch cıktıktan sonra al düpe varsa silinir.
    Gizli soruyu şifreyi herşeyini al aldığın gibi herşeyini hemen değiştir.
    Eğer İnt cafede alacaksan orda şifreni değiştirmeden önce bilgisayarı ii bi tarat ii bi bak trojan keylogger var mı diye.
    Ve son olarak sevdiğin bi char al.Sonra ğişman olma.
    Ama bana kalısa hiç kalkışma git gold premium al paran da olur o zamn.
    Ama senin kararın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__

Ytl ile char almak bence çok kötü emek vermek lazım chara charınla bütünleşmen lazım mesela ben arkadaşların 62lwl charlarıyla oynuyorum onlarla oynadığım zaman kendimi soğuk hissediyorum istediğimi yapabilsem bile char sanki bana uymamış gibi geliyo.Eğer illada parayla alıcam diyosan;
    Eğer İnt cafede alacaksan orda şifreni değiştirmeden önce bilgisayarı ii bi tarat ii bi bak trojan keylogger var mı diye.
    Ama senin kararın...

arkadasın valla fiyatı coq uyguna buldum gold prem fiyatına 60 masteri acık warior 2 haftada 51 e warior kastım sora sıkıldım onun icin simdi alayım bunuda dmnin altına yatayım diom

• baska yardım edecek yoqmu
  • aranızda yoqmu simdi parayla alan char
  • quote:

Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__

Ytl ile char almak bence çok kötü emek vermek lazım chara charınla bütünleşmen lazım mesela ben arkadaşların 62lwl charlarıyla oynuyorum onlarla oynadığım zaman kendimi soğuk hissediyorum istediğimi yapabilsem bile char sanki bana uymamış gibi geliyo.Eğer illada parayla alıcam diyosan;
    Ama senin kararın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.