Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Edin NE yapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi elimde asus m5a78l-m lx anakart var ben bunun ekran kartını nasıl bulucam 760g diyor fakat yok HD3000 ekleyince hata veriyor ne yapıcam bilmiyorum ??

• quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Arkadaşlar şimdi elimde asus m5a78l-m lx anakart var ben bunun ekran kartını nasıl bulucam 760g diyor fakat yok HD3000 ekleyince hata veriyor ne yapıcam bilmiyorum ??

Sorununuzu açıklayıcı bir şekilde yazmalısınız,anladığım kadarı ile onboard ekran kartını sürücüsünü arıyorsunuz.Linkihttp://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#download eğer buraya ulaşamazsanız açılan sayfadan işletim sisteminizi seçin vga tıklayın,2 driver var üstteki daha güncel umarım işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Arkadaşlar şimdi elimde asus m5a78l-m lx anakart var ben bunun ekran kartını nasıl bulucam 760g diyor fakat yok HD3000 ekleyince hata veriyor ne yapıcam bilmiyorum ??

Sorununuzu açıklayıcı bir şekilde yazmalısınız,anladığım kadarı ile onboard ekran kartını sürücüsünü arıyorsunuz.Linkihttp://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#download eğer buraya ulaşamazsanız açılan sayfadan işletim sisteminizi seçin vga tıklayın,2 driver var üstteki daha güncel umarım işinizi görür.

Yani kısaca dersek evet hocam onboard ekran kartına güncel driver arıyorum :)

• Yukarda verdiğim linkten çekebilirsiniz,Ayrıca güncel driver bulmak için Driver max öneririm free sürümde günde en fazla 2 driver yükleyebilirsiniz kayıt olun kolayca o halletsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Yukarda verdiğim linkten çekebilirsiniz,Ayrıca güncel driver bulmak için Driver max öneririm free sürümde günde en fazla 2 driver yükleyebilirsiniz kayıt olun kolayca o halletsin.

Aynen hocam yapamadım ya zaten güncel diyor 2010 sürümü var programı bi yükleyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.