benim pc çok yavaşladı tabi netten indirdiğim şeyler zart zurt felan yavaşlattı format atıcam ve bi sorum var. İnternet cafelerdeki gibi pc yeniden başlatılınca yüklediğim dosyalar felan tamamen silinsin istiyorum. ve sadece kendi istediğim dosyalar silinmesin istiyorum bunu register ayarlarından mı yapabilirim yoksa herhangi bir program mı lazım ? şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin...
Deepfreeze ile istediğini yapabilirsin.
deepfreeze proğramı gayet güzel bir proğram sana biraz detay vereyim bu proğramı kurduğun andan itibaren hiç bir dosya silinemez yada yüklenemez sen proğramı açık hale getirmediğin sürece ve dikkat etmen gereken önemli bir husus deepfreeze proğramının kullanım süresi var tabi sen crack yapmassan 60 gün sonra proğram açık hale gelip devre dışı kalacaktır kolay gelsin
programı bulamazsan yollayabilirim arkadaşım net cafeler hep bunu kullanır
icebergmetii arkadaşım sağolasın gönderirsen sevinirim ayrıca bu programı daha önceden kullanıyodum ama tam meşakkatli kullanmamıştım program açıkken diyelim ben bi world dökümanı yazdım yada bi program yükledim, yeniden başlattığımda bunların silinmesini istemiyorum bunu programm içinde ayarlayabilirmiyiz ? teşekkür ederim...