Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM EDERMİSİNİZ RİCA ETSEM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şu yukarda bulunan bilge adam reklamı gibi bişey hazırlamak istiyorum veya ona benzer gif nasıl hazırlarım yazılar o şekil hareketli sırayla gidip yenilenecek yardım edermisiniz teşkkür ederim saygılar

• Az bir Flash bilgisiyle kolayca yapılabilir, Bilge Adam'da bunun dersini veriyor zaten.

Neyse işin şakası bir yana, gif olarak değil ama Flash olarak istersen yardımcı olabilirim, sen kullanılacak görselleri, yazılacak yazıları filan buraya gönderirsen akşam geldiğimde bakarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Az bir Flash bilgisiyle kolayca yapılabilir, Bilge Adam'da bunun dersini veriyor zaten.

Neyse işin şakası bir yana, gif olarak değil ama Flash olarak istersen yardımcı olabilirim, sen kullanılacak görselleri, yazılacak yazıları filan buraya gönderirsen akşam geldiğimde bakarım.

aslında ben öğrenmek istiyorum bilge adam bunun dersini veriyo sağlsunda otomobil fiyatına bu hangi programla yapılır mesela şöyle kolaylarından

http://img251.imageshack.us/img251/3230/emek2ud7qn7qe4wl.gif

• O eğitimi otomobil fiyatına aldım rahatım hocam.

Herneyse sen gif olarak istiyorsan, onun için bazı siteler hizmet veriyor, sen yazıyorsun gife çeviriyor filan
    örneğin; wigflip.com gibi. Pek bilgim yok o konuda. Şöyle bir arama yapacak olursan belki işine yarar birkaç program veya online hizmet bulabilirsin.. [google>gif creator]

Flash olayını anlatmak uzun iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

O eğitimi otomobil fiyatına aldım rahatım hocam.

Herneyse sen gif olarak istiyorsan, onun için bazı siteler hizmet veriyor, sen yazıyorsun gife çeviriyor filan
    örneğin; wigflip.com gibi. Pek bilgim yok o konuda. Şöyle bir arama yapacak olursan belki işine yarar birkaç program veya online hizmet bulabilirsin.. [google>gif creator]

Flash olayını anlatmak uzun iş.

yardımların için saol arkadaşımda wigflip.com şu sitede yaptım bi tane 100x36 yaptı büyütemiyormuyuz acaba gifi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.