Bildirim
ARKADAŞLAR YARDIM EDERMİSİNİZ RİCA ETSEM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Az bir Flash bilgisiyle kolayca yapılabilir, Bilge Adam'da bunun dersini veriyor zaten.
Neyse işin şakası bir yana, gif olarak değil ama Flash olarak istersen yardımcı olabilirim, sen kullanılacak görselleri, yazılacak yazıları filan buraya gönderirsen akşam geldiğimde bakarım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
Az bir Flash bilgisiyle kolayca yapılabilir, Bilge Adam'da bunun dersini veriyor zaten.
Neyse işin şakası bir yana, gif olarak değil ama Flash olarak istersen yardımcı olabilirim, sen kullanılacak görselleri, yazılacak yazıları filan buraya gönderirsen akşam geldiğimde bakarım.
aslında ben öğrenmek istiyorum bilge adam bunun dersini veriyo sağlsunda otomobil fiyatına bu hangi programla yapılır mesela şöyle kolaylarından
http://img251.imageshack.us/img251/3230/emek2ud7qn7qe4wl.gif
-
O eğitimi otomobil fiyatına aldım rahatım hocam.
Herneyse sen gif olarak istiyorsan, onun için bazı siteler hizmet veriyor, sen yazıyorsun gife çeviriyor filan
örneğin; wigflip.com gibi. Pek bilgim yok o konuda. Şöyle bir arama yapacak olursan belki işine yarar birkaç program veya online hizmet bulabilirsin.. [google>gif creator]
Flash olayını anlatmak uzun iş. -
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
O eğitimi otomobil fiyatına aldım rahatım hocam.
Herneyse sen gif olarak istiyorsan, onun için bazı siteler hizmet veriyor, sen yazıyorsun gife çeviriyor filan
örneğin; wigflip.com gibi. Pek bilgim yok o konuda. Şöyle bir arama yapacak olursan belki işine yarar birkaç program veya online hizmet bulabilirsin.. [google>gif creator]
Flash olayını anlatmak uzun iş.
yardımların için saol arkadaşımda wigflip.com şu sitede yaptım bi tane 100x36 yaptı büyütemiyormuyuz acaba gifi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X