Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM... CORSA 2014 1.2 Mİ PEUGEOT 307 FELİNE 1.6 MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter1734

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam git fiat al 30 bin lira sıfır faiz kampanyası var

Olmadı git peugeot 208 al 20 bin lira sıfır faiz var

normalde 12 bin lira peşin para ile 30 bin liralık araba almak akıl işi değil.

Ancak dediğim gibi en azından sıfır faiz ile alın da faiz ödemeyin.

Hocam 0 nerden bulacağım internet sitesinden bakıyorum ama fiyatları 40 bin tl peugeot 208

Anladım o kadar yükselmiş demek ki.

O zaman sizin ilacınız punto yada linea

1.2 pop punto 37 bin lira ama 35 bine alınır.

1.4 linea classic 35 bin lira 33 bine alınır bunları değerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Evet çok az varmış Türkiye'de, ben hiç denk gelmemiştim, ilginç. Ama sadece adı Feline, donanım olarak yurtdışındaki Feline'lar kadar dolu değil.
    308'de açılabilir tavan yoktur. 307'de açılabilir tavan vardır (sunroof). 308'de sadece panoramik cam tavan opsiyonu var.

Hocam esasen işin durumuna bakarsak açılabilir tavanla sunroof da farklı şeyler. Açılabilir tavan komple cam ve bazı arabalarsa bütün kısmı bazılarında ise yarısı açılıyor. Evet dediğiniz doğru yurt dışındaki Feline kadar dolu değil ama Premium dan da aşağı kalır fazla yanı yok.
  • o paraya 308 bulunuyor, bence 307 almayın, ki 304ler elektrik ve otomatik vites arızaları ile nam saldı. Acele etmeyin her zaman daha iyi bir fırsat doğar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-ekcanda...2014..corsa..1.2..enj-plusactive..50..km..hatasiz-187974048/detay buyur hocam, araç 0 km

Hocam tesekkur ederim ama sifir aynisi 37 bin tl zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

o paraya 308 bulunuyor, bence 307 almayın, ki 304ler elektrik ve otomatik vites arızaları ile nam saldı. Acele etmeyin her zaman daha iyi bir fırsat doğar

Tesekkurlee hocam tavsiyeniz icin arastirmaya devam ediyoruz ama sahibinden alamiyoruz cunku pesin 12.000 tl galeriden almamiz gerekiyor bu galeri tanidik ve garanti veriyor ...

• Dexter1734 kullanıcısına yanıt
    Hocambu araç essentia değil ama enjoy paket alaşım cant deri direksyon cruise control sis farı, koltuk döşeme falan gibi farkları var

• Hocam galeriden arac alinmaz alayi uckagitci. Sifir alin kafaniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: acxewd

Hocam galeriden arac alinmaz alayi uckagitci. Sifir alin kafaniz rahat olsun.

Otokoç ama hocam müdürü de eniştemin arkadaşı koç finans kredisi çekeceğiz adam ileride getirirsiniz arabayı da iyi fiyata sayarız söz demiş
  • quote:

Hocambu araç essentia değil ama enjoy paket alaşım cant deri direksyon cruise control sis farı, koltuk döşeme falan gibi farkları var

Acemilikte var bende manuel de olması pek kararsızım
  • quote:

quote:

Hocam galeriden arac alinmaz alayi uckagitci. Sifir alin kafaniz rahat olsun.

Otokoç ama hocam müdürü de eniştemin arkadaşı koç finans kredisi çekeceğiz adam ileride getirirsiniz arabayı da iyi fiyata sayarız söz demiş

Siz bilirsiniz ama dost kazigi diye deyim var. Cok buyuk bi samimiyet yoksa guvenmem. Aracta iki tane daha elektronik oyuncak olsun diye hasarli kazali arac almayin. Arabalardan anlamiyorsaniz aliye veliye guvenmeyin. 0 alin aklinizda soru isareti kalmaz. Ikinci el piyasasi cakal dolu. Perte cikmis araclari toplayip yeni gibi satiyorlar.

• quote:

quote:

Acemilikte var bende manuel de olması pek kararsızım

Hocam guzel araba, hic dusunme derim. Ugrasma hic ikinci elle vs ile

• Dexter1734 kullanıcısına yanıt
    Kimse anasinin karnindan usta sofor olarak cikmiyor. Ogrenirsiniz duz vitesi de sorun olmaz. Ekstra bi yetenek gerektiren bir sey olsa bu kadar insan suremezdi zaten.

• Otokoç'sa bir nebze daha güvenli olur. ancak iki sene sonra o beyefendi oranın müdürü olur mu bilmem. tanıdıksa alınabilir. inş pişman olmazsınız. acemilik varsa sıfır almayın. biraz vakit geçirin bu araçla yenisini de alırsınız inş, kolay gelsin

• Arkadaşlar yorumlar için hepinize teşekkür ederim.Aileyi de çok zora sokmak istemiyorum corsanın ödemesi aylık 1250 tl olacak ama peugeotun 300 ya da 400 lira arası bir şey olacak.Başka da alınabilecek bir araba yok sanıyorum.
  • Arkadaşlar eniştem ile çok yakınız.Eniştemde oranın müdürü ile çok yakın fordun yetkili bayiisi Ankara'da peugeotu alıp ileride getirip 0 fiesta ya da ford veririz daha uygun fiyata diye de bir söz verdi.Bu durumda peugeot 307 feline 1.6 otomatik benzin 45.000 de full araba tavan açılır paket böyle bayandan araba...Corsa 1.2 benzinli manuel vites 0
    Opel corsa 1.2= 37 bin tl aylık ödeme 1.250 Tl
    Peugeot 1.6 =30 bin tl aylık ödeme 350 TL

Acemi bir şoförüm,üniversite öğrencisiyim,İstanbul'da yaşıyorum
  • Arkadaşlar peugeot ödemesi toplamda 1200 e geliyor yani daha uygun değil peugeotun ödemesi corsanın ödemesi de 1200 sizce son karar hangisi alınır
  • Hocam gordugum kadariyla arabalardan pek anlamiyorsunuz ayni benim gibi. 2008 model 6-7 yasinda bir aracin sorun cikarma ihtimali daha yuksektir. 2008de dogan cocuklar okula basliyor varin hesap edin yipranmayi. Daha oncede dedigim gibi kafaniz rahat olsun 0 alin.

• quote:

Hocam gordugum kadariyla arabalardan pek anlamiyorsunuz ayni benim gibi. 2008 model 6-7 yasinda bir aracin sorun cikarma ihtimali daha yuksektir. 2008de dogan cocuklar okula basliyor varin hesap edin yipranmayi. Daha oncede dedigim gibi kafaniz rahat olsun 0 alin.

Sormayın hocam ya 3 haftadır mahvolduk başka araçta alma imkanımız düşük çünkü.Opel Odak müdürü tanıdık kredi ve kefili öyle kabul ettiler ama adam dedi ki sen bunu kullan annemin engelli raporu var onu getirdiğinde sana 1.4 otomatik corsa veririz dedi 1 milyar zararınız olur en fazla dedi.Peugeotun da dediğim gibi 30 bin tl ama kredi ödemesi 1.200 tl corsa ile aynı yani bu noktada ne yapmak gerekir siz olsanız ne yapardınız onu soruyorum size

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.