Şimdi Ara

^^ :( ^^ ( arkadaşlar yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar BB BOLD ve NOKİA E71 modelleri arasında gidip geliyorum..uzun zamandan beri de bu telefonlardan birini almaya çalıştım ..ama her defasında kafam karıştı...sizden ricam bana yardım etmeniz..kafama takılan bir kaç bişey var...işin uzmanları olan arkadaşlardan allah rızası için yardım istiyorum...

    1) öncelikle bu BİS ve BES arasındaki farklar nelerdir?? ya nedir arkadaşlar bu farklar?? daha doğrusu nedir bunlar ???
    2)E71 alsam ayda 1gb internet paketi (19tl) ile neler yapabilirim?? yani; bb bis aboneliğinden farklı bir ücretlendirmeyle alınan bu internet paketiyle neler yapabilirim ??? 1gb internet paketi üyeliği alsam mail alışverişi, msn, facebook, internette dolaşma vs... gibi aktivitelerde bulunabilecekmiyim??yoksa msn için ne bileyim mail alıp verebilmek için ekstradan ücret ödemek zorunda kalacakmıyım ???

    e71 in fiyatı bugün itibarıyla Turkcell bayisinde peşin fiyat olarak 740 TL.. ayrıca aylık 1gb internet paketi aldığımızı ve bunu 12 boyunca aldığımızı düşünürsek 12*19=228 TL. TOPLAM TUTAR: 968 TL....

    BB Bold için; yine bugün itibarıyla peşin fiyatı 1000 TL.. (bold aldığımda bis abonesi olmazsam cihaz bana hiç bir anlam ifade etmezmiş...bunu da hiç anlamadım ) 12 aylık bis aboneliği için 12 ay üzerinden ayda 30 TL. verdiğimizi düşünürsek 360 TL. BİS üyeliği.. TOPLAM TUTAR: 1360 TL..

    Ayrıca kontratlı olarak düşündüğümüzde 18 ay boyunca ayda 102 TL den 1836 TL. gibi bir rakam oluşuyor...

    2) BB BOLD ile NOKİA E 71 arasında nasıl bir fark olmalıdır kibeni bold veya e71 almaya yöneltin??

    benim kullanım amaçlarım; internet de gezinmek, özellikle msn ,facebook , mail alış verişleri( çok sık olmasada ) ...ayrıca iş hayatım içinde gerekli fonksiyonları kullanabilme adına da gelecekle lazım olabilme ihtimali olan özelliklerin barınıyor olması önemli...ciddi rakamlı bu telefonlardan birini aldığım zaman uzun zaman kullanıcam çünkü...kıascası beni ileride de yanlız bırakmasın...BOLD un şıklığı cazibesi de beni çok etkiliyor...e71 de çok şık br cihaz ancak bold u elime aldığım zaman bana güven veren bir yanı olduğunu hssediyorum..

    arkadaşlar ne olur yardımcı olun...gerçekten de uzun zamandan beri elimden geldiğince araştırmaya çalışıyorum ve işin içinden gerçekten de çıkamadım...sizce ne yapmalıyım ?????







  • 1) BIS tekil kullanıcı için BES çoğul kullanıcılar için sanırım.Yani BES'i Şirketler kullanıyor BIS'ı sen ben gibi insanlar.
    2) E71 alsan 1 GB internet paketiyle hiç bişey yapamazsın.x800 kullanırken bile 14-15 günde GPRS ile 100mb paket harcarken , elinde öyle hızlı bir internet olacağı için kurtarmaz seni.


    Kısacası ne yaparsan yap BOLD al. Memnun kalacaksın
  • BİS ile BES arasında daha farklı şeyler olması lazım ya :) bu kadar basit olmamamlı...geçen bir arkadaşımla konuştu ondan da samsung var tam markasını bilmiyorum ama bu yeni çıkan dokunmatik ekranlılardan ..oda bana dediki ben 100 mb lık net paket kullanıyorum 20 gün oldu daha 70 mb ım duruyo filan dedi...1gb hayli hayli yeter filan diyo..neye göre yeter neye göre yetmez anlamadım..

    evet arkadaşlar ...şu sorularıma bi cevap bi cevap lütfen :)
  • Elinde BIS paketi sayesinde internete GPRS hızında değilde 3G hızında bağlanacaksın.Yaklasık 2mb hızla felandı sanırım.Yani 2-3 KB ile siteye girmek varken normal Pc kullanıyormuş gibi gireceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.