Şimdi Ara

ARKADAŞLAR WOT SOUNDTRACK YAPMASINI BİLEN VAR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wot için soundtrack yapmak ıstıyorum istediğim müzikleri music.fev dosyası yapıp wot oynarken calmasını bilen birisi anlatabılır mı acabaa ?

• Geçen sene yapmıştım. Ama anlatamam anlatmayla öğrenilecek bişey değil. Uğraşman lazım.

http://forum.donanimhaber.com/m_62544434/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 1 Temmuz 2013; 3:38:22 >
  • evet hocam bunu biliyorum indirdim ve uzun bir süre de senın soundtrackle oynadım ama artık sıkılıyor ınsan sen günceller misin soundtrack ı yani sen yeni bir soundtrack yap yada bu işi birazcık anlat uğraşalım yapmaya çalışalım hocam şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkhacking

evet hocam bunu biliyorum indirdim ve uzun bir süre de senın soundtrackle oynadım ama artık sıkılıyor ınsan sen günceller misin soundtrack ı yani sen yeni bir soundtrack yap yada bu işi birazcık anlat uğraşalım yapmaya çalışalım hocam şimdiden teşekkürler :)

Kendim için yine metal parçalardan oluşan bir tane daha yapacağım. Bu sefer Slipknot, Avenged sevenfold ve Disturbed ağırlıklı olacak. Metal tarzı istiyosan sevdiğin 5-6 parçayı söylersen onlarıda arasına atarım.
  • kardeş çok uğraştırmayacaksa seni madde madde bi anlatıver şu işi

istediğim parçalar genellikle linkin park nirvana falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkhacking

kardeş çok uğraştırmayacaksa seni madde madde bi anlatıver şu işi

istediğim parçalar genellikle linkin park nirvana falan :)

Buradan anlatmayla öğrenilmez. O yüzden boşa uğraş olur. Programın adı FMOD Designer. Bu programı indir ve deneme-yanılmayla öğren video izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 3 Temmuz 2013; 22:46:40 >
  • kardeş bi fev dosyası birde fsb dosyası oluşturacagız degıl mı programla ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.