Şimdi Ara

Arkadaşlar Wentto a3 nasıl bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellilede dokunma hissi nasıl kullananlardan mesaj beklerim

• Kullanmadım ama kullanıcı yorumları okudum sakın alma 2 aya bozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda vardı dokunduğun zaman algılamıyordu kimi zamanda geç algılıyordur.Uzak durun almayın.
  • Wentto A3 bence gayet başarılı bir telefon. Anroid işletim sistemi yüklü olarak geliyor. Dokunmatiği gayet iyi. Diğer yorumlardaki arkadaşlarla farklı bir telefon kullanıyorum galiba :) Sonuç itibarı ile fiyatı ile doğru orantılı ilişkilendirmek lazım. Galaxy 3 performansı beklerseniz tabii ki hayal kırıklığı yaşarsınız. Çift hatlı olması benim için büyük avantaj. İçinde 8 Gb mini sd kartı ile beraber geliyor. 32 Gb a kadar desteği var. Bir de hattınız da internet varsa daha bir kullanışlı oluyor. 3 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. Ben tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbservis -- 14 Eylül 2012; 10:10:47 >
  • Wentto bilinenin aksine çin malı değildir. Güney kore ürünüdür. Ve şu anda bazı modeller türkiye de üretilmeye başlamıştır.
  • Yakın bir zamanda WENTTO F8 ismiyle satılan telefonu kullanmaya çalıştım.
    Kağıt üzerinde teoride çok fazla özelliği olmasına rağmen hepsi pratikte "çakma ucuz çin malı" kalitesinde çalışıyor;
    -cihaz durduk yere kitleniyor, her işlem için kafasına göre takılıyor :)
    -dokunmatik denen ekrana dokunmanız yetmiyor parmağınızı içine sokmanız lazım !!!
    - sakin pin kodu koymayın ufacık rakamlara doğru şekilde dokunup telefonu açacağım diye defalarca uğraşıp sonunda telefonu balyozla kırıp rahatlamanız pek bir olasıdır...
    - harita vb. yüklü ve güncel değil, GPS doğru dürüst çalışmıyor..
    - TV analog ve kalitesi çok kötü, 1980 model siyah beyaz karlı TV nostaljisi yaşayacağım diyorsanız bilemem, ve 20sn sonra ekran donuyor...
    - KISACASI İĞRENÇ ÖTESİ.., ÇOCUĞA VERSEN OYNAMAYACAĞI BİR CİHAZ 10 TL BİLE VERİLMEZ, PARANIZI SOKAĞA ATMAYIN..
    - Bunların üreteceği Tablet,PC vb den de HAYIR GELMEZ.. BÜTÇENİZ KISITLI İSE; GİDİN AYNI PARAYA 2.EL KENDİNİ KANITLAMIŞ MARKALI ÜRÜN ALIN
    WENNTO (FİLKA MOBİLE) 'i öven arkadaşlar, Türkiyede hangi fabrikada üretim (toplama değil..) yapıyorlar gösterin de ALINLARINDAN BİZZAT ÖPEYİM !
    LÜTFEN YENILTICI BİLGİ VERMEYİN.. ADAMLAR (FİLKA) İNCE DOLANDIRICI.. AMAN DİKKAT...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.