Şimdi Ara

ARkadaşlar ßu 0000000 Çok iyi tanıyan varmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Özür dilerim kendı merakımdan soruyorum bu 000000 kim. bu adam k2 mi
    bi asas nasıl bu kadar seri adam alır nasıl bu kadar seri combo yapar.
    ben kendımce kücücük bir bilgi istiyorum teşekkürler ilk video su var zaten izlemişssinizdir.
    aReS'in en lameR Raque'siyim dio :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemlibirdost -- 27 Şubat 2007; 2:09:31 >

• kombosu ile ilgili tek bilgim knightonlinenin 54$ a sattıgı klavye sayesinde daha rahat yaptıgı
  • Seri adam aldığı falan yok. Pierce ile bir mage e tek atacak kadar zamanında dominant bir charı vardı. 70 lvl pro bir chardı eskiden. 2 videosu onun yanındada yenildiği 1vs1 videoları hepsi var arşivimde. O kadar abartılacak şeyler yapmıyor birazcık asas ile anlayarak oynayan herkes bunu anlayabilir. Seri combo falan yaptığıda yok, seri combo, süper combo falan diye bişey yoktur herkes o kadar seri combo yapabilir w+r+skill combosu bildiğin. Hatasız yapıyor çok ustalaşmış ayrı mesele. Ayrıca pk da adam seçimi konusunda çoklu combatlar konusunda çok ustalaşmış. Kalabalıkta ilk kimi alıcak, priestin heali nasıl kesilir, priest malice/debuff atmadan nasıl cure basılır, magelere karşı nasıl oynanır, 5 kişi arasından nasıl hepsini keserek çıkılır biliyor. Ha bunları neden hepimiz yapamıyoruz? Cevabı basit herkes 61-62 iken 70 lvl charımız yoktu, herkeste +6+7 md varken bizde +8 shard yoktu iron set +8 chitin set yoktu. Bu yüzden.
  • 0000000 aslen türk ama herkese yabancı ayağına yatıyolar rogueyi çok süper oynuyodu arkadaş çarını sattı bi ara aresin kralı bizim cafedendi gm le konuşuyodu 0000000 hakkındada konuşuyolardı gm destekli bi çar ^^ ama şu an yeni sahibi çarı rezil ediyomuş duyduğuma göre
  • evet ben tanıyorum oyunda aklınıza gelen cogu oyuncuylada dostlugum var yerlıu yabancı zaten ss koyuyorum ıstendıgınde fotograf studyosunda suan oyuna ara verdı shernıonunu sıldıler en son baya bı kızgın +0 ıtemlerle oynayamıyor türklerı sevıyor ama duper ve dolandırıcı olarak nıtelendırılen tıplerı sevmıyor turk yada yabancı ayrımı yok lamer cok ayrı bır terım konu ıle alakası yok cok legıt bır oyuncu efsane ıngılızce bılıyorsanız f9devil yada 0000000 ıle ventde sızı tanıstırırım dıye 1 öncekı baslıkta yazmıstım

çok eski oyuncu onlar 65 ken ben lvl 1 dım o yuzden ve ısmı yuzunden oyunu yuzunden efsane olan 1 char mınor comboyu RAZER serısı mouselerle yapıyordu bende kullandım uzun bır sure ama 11 aydır calısmıyor
    yanı ıyı bır pk oyuncusu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 27 Şubat 2007; 2:19:11 >
  • Arkadaşlar ilginiz için Teşekkür ediyorum hepinize
    Çok saollun

Aydınlandım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bIlastepesh

kombosu ile ilgili tek bilgim knightonlinenin 54$ a sattıgı klavye sayesinde daha rahat yaptıgı

sen nerden biliyosun ve bunu k2 mi satıyo satıyosa sitede niye yazmıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Seri adam aldığı falan yok. Pierce ile bir mage e tek atacak kadar zamanında dominant bir charı vardı. 70 lvl pro bir chardı eskiden. 2 videosu onun yanındada yenildiği 1vs1 videoları hepsi var arşivimde. O kadar abartılacak şeyler yapmıyor birazcık asas ile anlayarak oynayan herkes bunu anlayabilir. Seri combo falan yaptığıda yok, seri combo, süper combo falan diye bişey yoktur herkes o kadar seri combo yapabilir w+r+skill combosu bildiğin. Hatasız yapıyor çok ustalaşmış ayrı mesele. Ayrıca pk da adam seçimi konusunda çoklu combatlar konusunda çok ustalaşmış. Kalabalıkta ilk kimi alıcak, priestin heali nasıl kesilir, priest malice/debuff atmadan nasıl cure basılır, magelere karşı nasıl oynanır, 5 kişi arasından nasıl hepsini keserek çıkılır biliyor. Ha bunları neden hepimiz yapamıyoruz? Cevabı basit herkes 61-62 iken 70 lvl charımız yoktu, herkeste +6+7 md varken bizde +8 shard yoktu iron set +8 chitin set yoktu. Bu yüzden.

10 numara anlatmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Seri adam aldığı falan yok. Pierce ile bir mage e tek atacak kadar zamanında dominant bir charı vardı. 70 lvl pro bir chardı eskiden. 2 videosu onun yanındada yenildiği 1vs1 videoları hepsi var arşivimde. O kadar abartılacak şeyler yapmıyor birazcık asas ile anlayarak oynayan herkes bunu anlayabilir. Seri combo falan yaptığıda yok, seri combo, süper combo falan diye bişey yoktur herkes o kadar seri combo yapabilir w+r+skill combosu bildiğin. Hatasız yapıyor çok ustalaşmış ayrı mesele. Ayrıca pk da adam seçimi konusunda çoklu combatlar konusunda çok ustalaşmış. Kalabalıkta ilk kimi alıcak, priestin heali nasıl kesilir, priest malice/debuff atmadan nasıl cure basılır, magelere karşı nasıl oynanır, 5 kişi arasından nasıl hepsini keserek çıkılır biliyor. Ha bunları neden hepimiz yapamıyoruz? Cevabı basit herkes 61-62 iken 70 lvl charımız yoktu, herkeste +6+7 md varken bizde +8 shard yoktu iron set +8 chitin set yoktu. Bu yüzden.

10 numara anlatmışsın

Evt Zaten teşekkür ettim çok aydınlattı benı..

• quote:

Orjinalden alıntı: gizemlibirdost

quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

10 numara anlatmışsın

Evt Zaten teşekkür ettim çok aydınlattı benı..

bende 1 haftadır lvl 74 asasla oynuorum dayımınoğlunun aresde önceden hep mage kullandım...gerçekten asas zeka isteyen pratik isteyen bi char belkide geleceğin 00000000 ı olurum belli mi olur kabileyet isteyen bi char olduğu kesin ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

evet ben tanıyorum oyunda aklınıza gelen cogu oyuncuylada dostlugum var yerlıu yabancı zaten ss koyuyorum ıstendıgınde fotograf studyosunda suan oyuna ara verdı shernıonunu sıldıler en son baya bı kızgın +0 ıtemlerle oynayamıyor türklerı sevıyor ama duper ve dolandırıcı olarak nıtelendırılen tıplerı sevmıyor turk yada yabancı ayrımı yok lamer cok ayrı bır terım konu ıle alakası yok cok legıt bır oyuncu efsane ıngılızce bılıyorsanız f9devil yada 0000000 ıle ventde sızı tanıstırırım dıye 1 öncekı baslıkta yazmıstım

çok eski oyuncu onlar 65 ken ben lvl 1 dım o yuzden ve ısmı yuzunden oyunu yuzunden efsane olan 1 char mınor comboyu RAZER serısı mouselerle yapıyordu bende kullandım uzun bır sure ama 11 aydır calısmıyor
    yanı ıyı bır pk oyuncusu ...

Ben 0000000 ve F9Devil oyuncularını iyi oyunlarından dolayı ve oyundaki ilk 70'lerden oldukarı için tanıdım ve videolarını izledim . İyi oyunculardı . Fakat 0000000 CeeK'in resmini çektiği müslümanlara ettiği küfür hakkında ne diyor peki ? Ayrıca 0000000 F9DeviL charlarını sattılar gibi söylentiler var bunların doğruluğu yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 27 Şubat 2007; 3:06:59 >

• beyler uynalim ya pls k2 destekli carlar var..
    ve bunlarda +5 iron neklece +5 ıron belt var geri kaln giysisi +9 fp +9 chtindi.. budamdaki dex fazlasini dun un ve nekdar seri yapar bir reueyi tahmin bile edemezsiniz.. +4 re de 20 kusur dex olasi lazim.. onalrdaki item sizde olsun kralini yapresiniz..
    combo fazla dex ile hizlanir.... inain ondan kotu palyer degilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

beyler uynalim ya pls k2 destekli carlar var..a
    ve bunlarda +5 iron neklece +5 ıron belt var geri kaln giysisi +9 fp +9 chtindi.. budamdaki dex fazlasini dun un ve nekdar seri yapar bir reueyi tahmin bile edemezsiniz.. +4 re de 20 kusur dex olasi lazim.. onalrdaki item sizde olsun kralini yapresiniz..

abi bide düzgün konuşabilsen çok güzel yazmışsın ama anlamak için baya çaba sarfetmek gerekiyo bi düzeltsen sana zahmet
  • küfür filan yok bır sahıs boşluk bırakıp 1 alt satıra 000 yazıp kufur etmıs f9devıl oyunda banı acıldı suan bızım arkadasın clanında 000 de bırakmadı ama oynamıyor ıslerı yogunmus ve beklıyor oyundakı dupe koxp un bıtmesını

mage ve rogue zordur prıest ve warrıor ıle herkes oynar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 27 Şubat 2007; 3:50:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

küfür filan yok bır sahıs boşluk bırakıp 1 alt satıra 000 yazıp kufur etmıs f9devıl oyunda banı acıldı suan bızım arkadasın clanında 000 de bırakmadı ama oynamıyor ıslerı yogunmus ve beklıyor oyundakı dupe koxp un bıtmesını

mage ve rogue zordur prıest ve warrıor ıle herkes oynar ...

oyle diosan oyledir ßro.. Sen maşallah hepsini tanıon edıon :D
  • bir başka forumda moderatör bir arkadaş forum adına bu kişilerle sohbet ediyor yani roportaj diyelim,zaten tüm forumlarda gezen roportajlarında kaynağı orası GiVeNcHi aslında bu işi yapabilir güvenilir oyunda eski ve çevresi olan bir arkadaş görüntü o,haftada 1 kişi ile mesela aramızda belirleyeceğimiz oyunda çok tanınan ama gerçek yaşamı bilinmeyen kişilerle roportajlar yapabilir,tabi GiVeNcHi ok derse,diğer forumdaki arkadaş müthiş yapmış msnde konusmaların ss sini filan almış sonrada all chattenwww.donanimhaber.com filan dedirtmiş tabi o kendi forumunun adını vermiş..
  • BEN 0000000 I COK İYİ TANIYORUM.
    Bİ ARA OLDİES CLANINA GİRMİŞTİM
    İKİSİDE TÜRKLERİN DUPER VE KOSPCU OLDUKLARINI ONUN İÇİN HİÇ SEVMEDİKLERİNİ SÖLÜYOLAR.
    BİR DE 0000000 COMBOYU JOYİSTİK İLE YAPIYO
    KLAYVE HİKAYE....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

bir başka forumda moderatör bir arkadaş forum adına bu kişilerle sohbet ediyor yani roportaj diyelim,zaten tüm forumlarda gezen roportajlarında kaynağı orası GiVeNcHi aslında bu işi yapabilir güvenilir oyunda eski ve çevresi olan bir arkadaş görüntü o,haftada 1 kişi ile mesela aramızda belirleyeceğimiz oyunda çok tanınan ama gerçek yaşamı bilinmeyen kişilerle roportajlar yapabilir,tabi GiVeNcHi ok derse,diğer forumdaki arkadaş müthiş yapmış msnde konusmaların ss sini filan almış sonrada all chattenwww.donanimhaber.com filan dedirtmiş tabi o kendi forumunun adını vermiş..

Kardeş kendini kasmana gerek yok adreswww.knightonline.gen.tr
    Türkiye nin en iyi KO forumlarından birisidir. Koxp, dupe, küfür bulamazsın dh den pek farkı yok. Zaten takılan adamlar modlar falan çok ünlü kişiler. Parabola, LegensForever(HeaveN), Muslumgursex, w7k2d falan hep oraya takılıyor alkoc falanda takılıyor sanırım iyi bir forum reklama gerek yok bu tip forumların artması herkes için iyidir dh de fena bir ko forumu değil(galiba)

• DieForYouu suan zamanım hıc yok ama bakalım bı kenarda aklımızda dursun buda tşk :)
    o sıte bızım cok yakın bı abımızındı ve en yetkılı modda o abımızın kardesı ayrıca orc clanı ıle ısım yaptı o sıte bızım clan sıtemız olarak kullanmıstık ılk baslarda ama bız bıraktık suan bırbırlerını yıyen 1 kaç grup var :) ama orası cok farklı burdan bende ordayım ama burası ıle alakası yok
    orda üst lvl ve prof oyuncular var ama bu forum gıbı tadı yok burada paylaşım cok buyuk ve onlıne kısı sayısı turkıyede baska hıc bır forumda bu kadar olamaz ve burda yas lvl ortalaması bıraz daha dusuk ordan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 27 Şubat 2007; 12:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaghan_88

quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

beyler uynalim ya pls k2 destekli carlar var..a

abi bide düzgün konuşabilsen çok güzel yazmışsın ama anlamak için baya çaba sarfetmek gerekiyo bi düzeltsen sana zahmet

bencede yani

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.