Şimdi Ara

Arkadaslar termostat ve müsür hakkında yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
85.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odotenar

    3 cü hararet müşürü ve kabloları değişti araç normal artık..devir daim pompasından geldiği düşünülen ses sağ tekerde ki bilyelerden miş değişti.sağ ve sol rot başları değişti. 5 gün aynı motora sahip golfle parçalar değiş tokuş yapılarak sorun bulundu..

    Çok geçmiş olsun sevindim sorununun çözülmesine :) Basit bir çözüm ama işte bulana kadar insanın canı çıkıyor hele de önce denenen bir yöntem olunca... Neyse sonuçta çözülmüş güle güle kazasız belasız kullan aracını inşallah :)
  • arkadaşlar konu eskimiş ama bende söyliyim bir şeyler benimde 2000 model passatım var ve ısı sürekli 90da sabit kalıyor yani tam ordata... 20 ile giderkende 220 ile giderkende sürekli 90 yani oynamaması gerekir. içinede pembe antifiriz konur g17 yeni geliştirilmiş olan antifirizden...diğer aracımın ise grande punto ısınmama problemi var gösterge sürekli dipte 1 aydır 5-6 km gidiyorum anca çok az ısınıyor gösterge kalkıyor hafiften ve yakıt çok yakıyor ısınmadığı için...195 lira termostata verip yarın değiştirmek zorundayım artı antifiriz suyuda belli periodlarda değişmesi gerek onuda değiştireceğim.cünkü özelliğini yitiriyor çok eskiyince 4 yılda bir değişir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibooo_vn -- 13 Aralık 2013; 3:25:42 >
  • Audi a3 ambiante hararet müşürü lazım passat müşürü uyarmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uymaz. Orjinal parçasını alınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.