Şimdi Ara

arkadaşlar siz yurtdışını neden bu kadar büyütüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma yeni üye olmuş tipler geliyor , karşıdakini tanımıyor

tartışmada ilk argümanı "mahalleden çıkmayan , yurtdışına gitmemiş adamsın"  

Tanımadan böyle diyorlar valla gülsem mi ağlasam mı şaşıyorum

Bi yandan beni tanımıyor , nerelerde yaşadığımı bilmiyor

Bi yandan yurtdışına gitmeyi gözünde büyütmüş garibim.

• Peki... siz neden hemen her konuya, "Dilin durumun ne, eğitimin ne?" diye yazıp kendinizi milletle karşılaştırma gereği duruyorsunuz? Üç kere bana yazdınız, birkaç kez de başkalarının konularında gördüm. Üstelik ben size cevap verdim, ben size sorduğumda cevap vermediniz. Neden böyle bir mukayese çabanız var? Cidden, merak ettim. Hep aynı argümanlar, hep aynı şeyler.
  • Aşşşşşşşşşşşşşşırı bıktırdın bro "yurtdışı" kadar taş düşsün başına yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

Aşşşşşşşşşşşşşşırı bıktırdın bro "yurtdışı" kadar taş düşsün başına yahu

bugün birisi "yurtdışına çıkmamış birisisin" tarzında bir imada bulundu

ona ithafen açtım

• Peki... siz neden hemen her konuya, "Dilin durumun ne, eğitimin ne?" diye yazıp kendinizi milletle karşılaştırma gereği duruyorsunuz? Üç kere bana yazdınız, birkaç kez de başkalarının konularında gördüm. Üstelik ben size cevap verdim, ben size sorduğumda cevap vermediniz. Neden böyle bir mukayese çabanız var? Cidden, merak ettim. Hep aynı argümanlar, hep aynı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 4 Mayıs 2021; 20:58:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suudi arabistan bile burdan daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Peki... siz neden hemen her konuya, "Dilin durumun ne, eğitimin ne?" diye yazıp kendinizi milletle karşılaştırma gereği duruyorsunuz? Üç kere bana yazdınız, birkaç kez de başkalarının konularında gördüm. Üstelik ben size cevap verdim, ben size sorduğumda cevap vermediniz. Neden böyle bir mukayese çabanız var? Cidden, merak ettim. Hep aynı argümanlar, hep aynı şeyler.

o soruyu karşılaştırmak için sorduğuu nereden çıkardın

bilgi dahilinde belki bir şeyler ekleme yapabilirim , göç etmek istediğin ülke hakkında bilgim var ise eğer. neden karşılaştırma ihtiyacı duyayım forumdaki bi random kişiyle

Bana kalırsa sizin "karşılaştırma" huyunuz var , başkalarını da kendi dünyanıza göre yorumlamışsnız

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Misafir çocuğuna oyuncağını gözüne soka soka gösterip "baaak senin vaar mı" diyen çocuk gibi bence, hep bu örnek gelir aklıma :DD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞU ANDA NE YAPIYORSUNUZ ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlışınız var. Benim öyle bir durumum yok. Bahsetmiş olduğum mesajınıza birçok kez tanık oldum ve bu bana o izlenimi verdi. Merakımı normal görün. Bir de... eleştirim olsun size, madem millete yardımcı olmak istiyorsunuz, güzel bir üslupla bunu dile getirseniz, karşı tarafta daha güzel bir izlenim oluşturursunuz. Öyle kahve ağzıyla "eğitimin ne, sen hayırdır birader" tarzıyla olmuyor. Teşekkür ederim.

• quote:

Yanlışınız var. Benim öyle bir durumum yok. Bahsetmiş olduğum mesajınıza birçok kez tanık oldum ve bu bana o izlenimi verdi. Merakımı normal görün. Bir de... eleştirim olsun size, madem millete yardımcı olmak istiyorsunuz, güzel bir üslupla bunu dile getirseniz, karşı tarafta daha güzel bir izlenim oluşturursunuz. Öyle kahve ağzıyla "eğitimin ne, sen hayırdır birader" tarzıyla olmuyor. Teşekkür ederim.

hayırdır birader tarzında bir ifadem olmadı hiçbir zaman hocam yanlış düşünüyorsunuz

öyle değil de ben direk sadede girerim. zaten 3 günlük dünyada yaşıyoruz

• Tabii ki demediniz. O benim eklemem, kahve ağzıyla konuşulur ya, onu göstermek amaçlı. Tarzınız öyle olabilir, ona kimse bir şey demez ama karşıdaki sizi tanımıyor, bunu da düşünün lütfen.

• artık gitse de memleketçe rahatlasak.

• quote:

Tabii ki demediniz. O benim eklemem, kahve ağzıyla konuşulur ya, onu göstermek amaçlı. Tarzınız öyle olabilir, ona kimse bir şey demez ama karşıdaki sizi tanımıyor, bunu da düşünün lütfen.

hocam o hiçbir şey değil

bana direk "salak,aptal,lan" şeklinde giriş yapan bir sürü üye oluyor. benim direk girişim kaba geliyorsa siz bu forumda zaman geçirmemişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

Misafir çocuğuna oyuncağını gözüne soka soka gösterip "baaak senin vaar mı" diyen çocuk gibi bence, hep bu örnek gelir aklıma :DD

Tabii ki de öyle değil de... arkadaşın tarzı bilmeyene farklı geliyor :)

Yanlış anlaşıldım sanırım. Sizi bilmeyenler olacağı için üslup önemli, kim olursa olsun, bunu göstermek istedim. Ben böyle şeylere dikkat ediyorum, o sebeple yani. Neyse... sohbet etmiş olduk :)

• BORUSAN ÇIKIŞLI TEK ARAÇ 2021 MODEL EVOQUE 1.5 PHEV İlan No: 912178809https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-borusan-cikisli-tek-arac-2021-model-evoque-1.5-phev-912178809/detay

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bu teklifi AutoScout24 uygulamasında buldum.

Fiyat: € 33.900,-
    Kilometre durumu : 10 km

Hocam bence bu iki link bile yeter

• quote:

Tabii ki de öyle değil de... arkadaşın tarzı bilmeyene farklı geliyor :)

Yanlış anlaşıldım sanırım. Sizi bilmeyenler olacağı için üslup önemli, kim olursa olsun, bunu göstermek istedim. Ben böyle şeylere dikkat ediyorum, o sebeple yani. Neyse... sohbet etmiş olduk :)

Alıntıları Göster

riac ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugandalı tüccar

BORUSAN ÇIKIŞLI TEK ARAÇ 2021 MODEL EVOQUE 1.5 PHEV İlan No: 912178809https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-borusan-cikisli-tek-arac-2021-model-evoque-1.5-phev-912178809/detay

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bu teklifi AutoScout24 uygulamasında buldum.

https://www.autoscout24.com.tr/teklifler/land-rover-range-rover-evoque-d165-fwd-dispo-09-2021-dizel-beyaz-856bb229-2a06-41b7-ae85-045fa0345d15?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share

Fiyat: € 33.900,-
    Kilometre durumu : 10 km

Hocam bence bu iki link bile yeter

araba satıyorsunuz falan sandım hocam bir an

• Olsada satsak keşke hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugandalı tüccar

Olsada satsak keşke hocam

bende de araba yok

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Ben de epey zamandır çok sayıda konusunu ve boş mesajlarını gördüm konu sahibi arkadaşın hocam, sizin yorumunuza göre düşünmedim zaten, esen kalın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.