foruma yeni üye olmuş tipler geliyor , karşıdakini tanımıyor tartışmada ilk argümanı "mahalleden çıkmayan , yurtdışına gitmemiş adamsın" Tanımadan böyle diyorlar valla gülsem mi ağlasam mı şaşıyorum Bi yandan beni tanımıyor , nerelerde yaşadığımı bilmiyor Bi yandan yurtdışına gitmeyi gözünde büyütmüş garibim. |
arkadaşlar siz yurtdışını neden bu kadar büyütüyorsunuz

-
-
Aşşşşşşşşşşşşşşırı bıktırdın bro "yurtdışı" kadar taş düşsün başına yahu
-
quote:
Orijinalden alıntı: TeslasAşşşşşşşşşşşşşşırı bıktırdın bro "yurtdışı" kadar taş düşsün başına yahu
bugün birisi "yurtdışına çıkmamış birisisin" tarzında bir imada bulundu
ona ithafen açtım
-
Peki... siz neden hemen her konuya, "Dilin durumun ne, eğitimin ne?" diye yazıp kendinizi milletle karşılaştırma gereği duruyorsunuz? Üç kere bana yazdınız, birkaç kez de başkalarının konularında gördüm. Üstelik ben size cevap verdim, ben size sorduğumda cevap vermediniz. Neden böyle bir mukayese çabanız var? Cidden, merak ettim. Hep aynı argümanlar, hep aynı şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 4 Mayıs 2021; 20:58:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suudi arabistan bile burdan daha güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Leon FR
Peki... siz neden hemen her konuya, "Dilin durumun ne, eğitimin ne?" diye yazıp kendinizi milletle karşılaştırma gereği duruyorsunuz? Üç kere bana yazdınız, birkaç kez de başkalarının konularında gördüm. Üstelik ben size cevap verdim, ben size sorduğumda cevap vermediniz. Neden böyle bir mukayese çabanız var? Cidden, merak ettim. Hep aynı argümanlar, hep aynı şeyler.o soruyu karşılaştırmak için sorduğuu nereden çıkardın
bilgi dahilinde belki bir şeyler ekleme yapabilirim , göç etmek istediğin ülke hakkında bilgim var ise eğer. neden karşılaştırma ihtiyacı duyayım forumdaki bi random kişiyle
Bana kalırsa sizin "karşılaştırma" huyunuz var , başkalarını da kendi dünyanıza göre yorumlamışsnız
-
Misafir çocuğuna oyuncağını gözüne soka soka gösterip "baaak senin vaar mı" diyen çocuk gibi bence, hep bu örnek gelir aklıma :DD
-
Yanlışınız var. Benim öyle bir durumum yok. Bahsetmiş olduğum mesajınıza birçok kez tanık oldum ve bu bana o izlenimi verdi. Merakımı normal görün. Bir de... eleştirim olsun size, madem millete yardımcı olmak istiyorsunuz, güzel bir üslupla bunu dile getirseniz, karşı tarafta daha güzel bir izlenim oluşturursunuz. Öyle kahve ağzıyla "eğitimin ne, sen hayırdır birader" tarzıyla olmuyor. Teşekkür ederim.
quote:
Yanlışınız var. Benim öyle bir durumum yok. Bahsetmiş olduğum mesajınıza birçok kez tanık oldum ve bu bana o izlenimi verdi. Merakımı normal görün. Bir de... eleştirim olsun size, madem millete yardımcı olmak istiyorsunuz, güzel bir üslupla bunu dile getirseniz, karşı tarafta daha güzel bir izlenim oluşturursunuz. Öyle kahve ağzıyla "eğitimin ne, sen hayırdır birader" tarzıyla olmuyor. Teşekkür ederim.hayırdır birader tarzında bir ifadem olmadı hiçbir zaman hocam yanlış düşünüyorsunuz
öyle değil de ben direk sadede girerim. zaten 3 günlük dünyada yaşıyoruz
-
Tabii ki demediniz. O benim eklemem, kahve ağzıyla konuşulur ya, onu göstermek amaçlı. Tarzınız öyle olabilir, ona kimse bir şey demez ama karşıdaki sizi tanımıyor, bunu da düşünün lütfen.
artık gitse de memleketçe rahatlasak.
-
quote:
Tabii ki demediniz. O benim eklemem, kahve ağzıyla konuşulur ya, onu göstermek amaçlı. Tarzınız öyle olabilir, ona kimse bir şey demez ama karşıdaki sizi tanımıyor, bunu da düşünün lütfen.hocam o hiçbir şey değil
bana direk "salak,aptal,lan" şeklinde giriş yapan bir sürü üye oluyor. benim direk girişim kaba geliyorsa siz bu forumda zaman geçirmemişsiniz
-
Tabii ki de öyle değil de... arkadaşın tarzı bilmeyene farklı geliyor :)quote:
Orijinalden alıntı: TeslasMisafir çocuğuna oyuncağını gözüne soka soka gösterip "baaak senin vaar mı" diyen çocuk gibi bence, hep bu örnek gelir aklıma :DD
Yanlış anlaşıldım sanırım. Sizi bilmeyenler olacağı için üslup önemli, kim olursa olsun, bunu göstermek istedim. Ben böyle şeylere dikkat ediyorum, o sebeple yani. Neyse... sohbet etmiş olduk :)
BORUSAN ÇIKIŞLI TEK ARAÇ 2021 MODEL EVOQUE 1.5 PHEV İlan No: 912178809https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-borusan-cikisli-tek-arac-2021-model-evoque-1.5-phev-912178809/detay
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bu teklifi AutoScout24 uygulamasında buldum.
Fiyat: € 33.900,-
Kilometre durumu : 10 km
Hocam bence bu iki link bile yeter
-
quote:
Tabii ki de öyle değil de... arkadaşın tarzı bilmeyene farklı geliyor :)
Yanlış anlaşıldım sanırım. Sizi bilmeyenler olacağı için üslup önemli, kim olursa olsun, bunu göstermek istedim. Ben böyle şeylere dikkat ediyorum, o sebeple yani. Neyse... sohbet etmiş olduk :)
Alıntıları Gösterriac ederim hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugandalı tüccar
BORUSAN ÇIKIŞLI TEK ARAÇ 2021 MODEL EVOQUE 1.5 PHEV İlan No: 912178809https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-borusan-cikisli-tek-arac-2021-model-evoque-1.5-phev-912178809/detay
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bu teklifi AutoScout24 uygulamasında buldum.
https://www.autoscout24.com.tr/teklifler/land-rover-range-rover-evoque-d165-fwd-dispo-09-2021-dizel-beyaz-856bb229-2a06-41b7-ae85-045fa0345d15?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
Fiyat: € 33.900,-
Kilometre durumu : 10 km
Hocam bence bu iki link bile yeteraraba satıyorsunuz falan sandım hocam bir an
-
Olsada satsak keşke hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: ugandalı tüccar
Olsada satsak keşke hocambende de araba yok
-
Ben de epey zamandır çok sayıda konusunu ve boş mesajlarını gördüm konu sahibi arkadaşın hocam, sizin yorumunuza göre düşünmedim zaten, esen kalın
En Beğenilen Yanıtlar

Peki... siz neden hemen her konuya, "Dilin durumun ne, eğitimin ne?" diye yazıp kendinizi milletle karşılaştırma gereği duruyorsunuz? Üç kere bana yazdınız, birkaç kez de başkalarının konularında gördüm. Üstelik ben size cevap verdim, ben size sorduğumda cevap vermediniz. Neden böyle bir mukayese çabanız var? Cidden, merak ettim. Hep aynı argümanlar, hep aynı şeyler.
|
Misafir çocuğuna oyuncağını gözüne soka soka gösterip "baaak senin vaar mı" diyen çocuk gibi bence, hep bu örnek gelir aklıma :DD |
Aşşşşşşşşşşşşşşırı bıktırdın bro "yurtdışı" kadar taş düşsün başına yahu |
Benzer içerikler
- musluktan su az geliyorsa ne yapmalı
- alkol aldıktan sonra kusmak iyi midir
- kktc vatandaşlığı avantajları
- göz rengi nasıl açılır
- birine iban numarası vermek tehlikeli midir
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X