Şimdi Ara

arkadaşlar sisteme bakabilir misiniz uyumlu mu yada önerisi olan var mı resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     arkadaşlar sisteme bakabilir misiniz uyumlu mu yada önerisi olan var mı resimli arkadaşlar sisteme bakabilir misiniz uyumlu mu yada önerisi olan var mı resimli

• yas373 Y kullanıcısına yanıt
    Sistem tam anlamıyla absürt...
    5820k gibi bir işlemcinin yanına gtx 760 konulmaz. Ddr 4 bellekler çok pahalı ve gereksiz. Parayı sokağa atmış olursun. Bir tavsiyem var. Ben dvd koymadım sisteme ama sen istersen 70 liraya bir tane ekleyebilirsin. arkadaşlar sisteme bakabilir misiniz uyumlu mu yada önerisi olan var mı resimli

• quote:

Orijinalden alıntı: sokratech

Sistem tam anlamıyla absürt...
    5820k gibi bir işlemcinin yanına gtx 760 konulmaz. Ddr 4 bellekler çok pahalı ve gereksiz. Parayı sokağa atmış olursun. Bir tavsiyem var. Ben dvd koymadım sisteme ama sen istersen 70 liraya bir tane ekleyebilirsin. arkadaşlar sisteme bakabilir misiniz uyumlu mu yada önerisi olan var mı resimli

arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum, sistem önerisine dvd ekleyip belki güç kaynağını 600w 80+ yapabilirsin. İntel sistemde o SSD PCyi uçuracaktır

• sokratech S kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim ama yaptığım sistem birçok siteden geçer not aldı ve ben bunu oyun için kurmuyorum gtx760 koymamın nedeni ise cuda çekirdeği sayısı gtx770 de koyabilirdim ama 760 biraz daha ekonomik ayrıca oyun için gtx960 evet gayet iyi ama renderda işler değişiyor çünkü cuda çekirdeği sayısı önemli bu yüzden gtx760 seçtim , ramleri de değiştirdim 4*2 dual kit 2400 mhz yaptıım biraz daha para geçince elime bi 4*2 ile daha birleştirip 16 gb yapacağım , sistemi tekrardan rendera göre yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.