Bildirim
arkadaşlar sistem nasıl? öneriler var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sisteminiz gayet uyumlu görünüyor.Belki ekran kartını değiştirebilirsiniz oda 2gb ve 4gb lar arasında çok fark olmaması nedeniyle.Tabi karar sizin,sistemde gayet iyi görünüyor.Şimdiden hayrlı olsun -
teşekkür ederim hocam, günümüz oyunlarını iyi kaldıracağından şüphem yok lakin önümüzdeki kaç sene daha oyunları medium ayarında oynatır bu ekran kartı? -
Valla ben kendi sistemimin bir kısmını yazdım.Şimdi önemli olan işlemcinin ve anakartının yeni teknoloji olması.Skylake işlemci yazdım keza benimde öyle.Benim alırken mantığım şuydu DDR4 destekli yeni teknoloji bir işlemci -anakart alayım bu beni bayağı bir götürür.Ekran kartıda 2 yıl idare etse yeter zira Oyun sektörü hergün gelişiyor yetişmek mümkün değil,Durumun gereği bu ekran kartını yazdım çünkü limitin 2500 tl belki diğer parçalardan kısarak (işlemci-ram-HDD den kısarak yada DDR3 destekli sisteme geçerek) ekran kartını yükseltebilirsin (fakat bu seferde kasanın psu sunu biraz daha yükseltmen gerekebilir).Benim tavsiyem sistem tabanı sağlam olsun(işlemcin DDR4 destekli anakart ve ram).Takdir senin -
Selam sistem gayet uyumlu ve fiyat performans olmuş bozmayın, belki rami hyperx furyden 16 gb modeli 370 tl varsa paranız alabilirsiniz.8-8 dual channel de performans baya bir fark var. İleri yönelik olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHANBABAMJ -- 4 Şubat 2016; 14:00:38 > -
Ssd gerekli mi ?
Bu arada f/p olmamış sistem daha iyiside yapılır -
ekran kartını 950 ramide 8 gb'a indirmek zorunda kaldım. ssd olursa tabii daha iyi olur. sizin önerileriniz nedir? -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X