HP Probook 6540b i5 430M 15.6" LED 2/320 Win 7 Pro Bu bilgisayar sizce iyi midir arakadaşlar şirket bana ve birkaç çalışanına daha alacaktır. Biz bu bilgisayarla Autocad ile çizim ve bazen 3dstudio max ve Sketchup gibi programlarla da çalışacağız. sizce 512 mb ekran kartı bizi ne kadar idare edebilir. ve bu bilgisayar için 1600$ fiyat aldık sizce bu fiyat nasıl? Bana çok gibi geldi sizlerin fikirlerini çok merak ediyorum teşekkürler.
1600 dolara ne bilgsayrlar alınır.bnce i5 li 5650 li vaio alın 1800 lira
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
1600 dolara ne bilgsayrlar alınır.bnce i5 li 5650 li vaio alın 1800 lira
Hocam ne güzel söylemiş..
Şirketlerde böyle bir HP merakı var yanlız özellikle Amerikan şirketlerinde. Eski çalıştığım şirkettede herşey HP idi. Hatta Amerika'dan burda çok daha kaliteli ürümlerle 1000 TL'ye toplayabileceğiniz bilgisayarları 1500USD'ye Amerika'dan özel olarak getirtiler. Makinalar Core2Duo E7300,MSİ 965G çipsetli anakartlar,2GB ram,160GB HDD ve 19" HP LCD monitör. Lisans yok onu topluca Microsoft ile hallediyorlardı. Yanlız şöyle bir durum vardı bozulan ürünü İzmir HP servisine gönderiyordum 3 günde hallediyorlardı. Yani şirketlere son kullanıcıya uyguladıklarından daha farklı bir hizmet anlayışları var.
Yani 30 işgünü süründürme politikasını uygulamıyorlar.
sonuç olarak başka ne tavsiye deersiniz arkadaşlar bunun ayarında bu fiyata ve 1gb ekran kartı olan ne alabilirim ve bu ürüne göre bu fiyat nasıl sizce aynı ürünü daha uygun fiyata bulabilirmiyiz? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: kinaliada85
sonuç olarak başka ne tavsiye deersiniz arkadaşlar bunun ayarında bu fiyata ve 1gb ekran kartı olan ne alabilirim ve bu ürüne göre bu fiyat nasıl sizce aynı ürünü daha uygun fiyata bulabilirmiyiz? teşekkürler