Şimdi Ara

Arkadaşlar Samsung 365 WA hakkında görüşleriniz nelerdir?(349 ytl) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
0
Favori
27.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulead.Videostudio.v11.0.Plus download ediyorum birde onunla deneyelim bakalım.Capture yapınca yine vereceğim burada.
  • yok, naptın aga sen,

yaz google pinnacle studio 11 plus

program manyak. bonusu ile birlikte proram 6 gb ı geçiyo :D

tavsiyem odur. hem cupture, hemde manyak efektler...
  • Sonuçta şurada bir hata var bize şu anda gönderilen kayıt digital görüntüdür.
  • Bazı arkadaşlar ucuz mal alacak kadar zengin değilim , çöpe atacak 299 ytl param yok gibi yorumlar yapmışlar.Ben ürünü alıp gören ve kullanan olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.Aynı özellikte bu fiyata başka marka kamera bulunması imkansız.Alanlar pişman olmaz..
  • Pinnacle bende de var ama oda evde :D
    Bu gün şu anda neler yapabilirim onunla uğraşıyorum şu anda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Sonuçta şurada bir hata var bize şu anda gönderilen kayıt digital görüntüdür.

hayır, manyetik ortamdan dijitale geçiş yaptı arkadaş ;)

cupture nin amacı o zaten ;)
  • Bende nihayet aldım üründen.USB den 640*480 boyutunda kayıt yapabiliyor.Şimdilik alel acele Windows Movie Maker ile WMV formatında 640*480 boyutunda kayıt yaptım PC ye.Kalite fena değil WMV ile ama birazdan Ulead Video Studio 11 i yükleyip MPEG-2 olarak kayıt yapacam.Yani anlayacağınız makinadan maximum verim almaya çalışacam.Sonuçları yazarım buraya.Bakalım o zaman nasıl olacak. Bu arada makine elime ilk aldığım zaman beni aslnda biraz hayal kırıklığına uğrattı.Kapalı ortamda yani odada insanların yünüzü vs. yani ten rengini tam rengiyle çekemiyor.Biraz soluk kaçıyor renkler.Ama herkesin de dediği gibi ışığın yeterli olduğu ortamda msla güneşli bi havada çok güzel çekimler yapabiliyor.Sonra düşündüm ki nyse bu fiyata iyi bence diye.Hem de boyutunun küçük olması da çabası.Yaptığım kayıtların hepsi Kasete ve SP modundadır.Şuan elimde SD kart vs. olmadığı için kart la ilgili bi işlem yapamıyorum.Ama ben kartı sadece resim çekmesi için alacam.Yoksa Karta çok iyi görüntüler vs. çeksin diye bi beklentim yok benim.Video ları sadece kasete kaydedeceğim.Hafıza kartına ise sadece resimleri.

• arkadaşlar, burası bizim topic olsun :D

bi kaç ay iş yapar bence :D

• quote:

Orjinalden alıntı: hacker_a

Bende nihayet aldım üründen.USB den 640*480 boyutunda kayıt yapabiliyor.Şimdilik alel acele Windows Movie Maker ile WMV formatında 640*480 boyutunda kayıt yaptım PC ye.Kalite fena değil WMV ile ama birazdan Ulead Video Studio 11 i yükleyip MPEG-2 olarak kayıt yapacam.Yani anlayacağınız makinadan maximum verim almaya çalışacam.Sonuçları yazarım buraya.Bakalım o zaman nasıl olacak. Bu arada makine elime ilk aldığım zaman beni aslnda biraz hayal kırıklığına uğrattı.Kapalı ortamda yani odada insanların yünüzü vs. yani ten rengini tam rengiyle çekemiyor.Biraz soluk kaçıyor renkler.Ama herkesin de dediği gibi ışığın yeterli olduğu ortamda msla güneşli bi havada çok güzel çekimler yapabiliyor.Sonra düşündüm ki nyse bu fiyata iyi bence diye.Hem de boyutunun küçük olması da çabası.Yaptığım kayıtların hepsi Kasete ve SP modundadır.Şuan elimde SD kart vs. olmadığı için kart la ilgili bi işlem yapamıyorum.Ama ben kartı sadece resim çekmesi için alacam.Yoksa Karta çok iyi görüntüler vs. çeksin diye bi beklentim yok benim.Video ları sadece kasete kaydedeceğim.Hafıza kartına ise sadece resimleri.

Hayırlı olsun öncelikle .Makinada BLC modu var kitapçığa bakıp onu ayarlarsan sorun yaşamazsın.Birde Program AE den uygun konumu seçersen daha iyi sonuç alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 29 Haziran 2007; 15:10:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Sonuçta şurada bir hata var bize şu anda gönderilen kayıt digital görüntüdür.

hayır, manyetik ortamdan dijitale geçiş yaptı arkadaş ;)

cupture nin amacı o zaten ;)

Ben farlı bi şey mi söylemişim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

arkadaşlar, burası bizim topic olsun :D

bi kaç ay iş yapar bence :D

Hocam istersen yazmayalım bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: twindiablo

quote:

Bende nihayet aldım üründen.USB den 640*480 boyutunda kayıt yapabiliyor.Şimdilik alel acele Windows Movie Maker ile WMV formatında 640*480 boyutunda kayıt yaptım PC ye.Kalite fena değil WMV ile ama birazdan Ulead Video Studio 11 i yükleyip MPEG-2 olarak kayıt yapacam.Yani anlayacağınız makinadan maximum verim almaya çalışacam.Sonuçları yazarım buraya.Bakalım o zaman nasıl olacak. Bu arada makine elime ilk aldığım zaman beni aslnda biraz hayal kırıklığına uğrattı.Kapalı ortamda yani odada insanların yünüzü vs. yani ten rengini tam rengiyle çekemiyor.Biraz soluk kaçıyor renkler.Ama herkesin de dediği gibi ışığın yeterli olduğu ortamda msla güneşli bi havada çok güzel çekimler yapabiliyor.Sonra düşündüm ki nyse bu fiyata iyi bence diye.Hem de boyutunun küçük olması da çabası.Yaptığım kayıtların hepsi Kasete ve SP modundadır.Şuan elimde SD kart vs. olmadığı için kart la ilgili bi işlem yapamıyorum.Ama ben kartı sadece resim çekmesi için alacam.Yoksa Karta çok iyi görüntüler vs. çeksin diye bi beklentim yok benim.Video ları sadece kasete kaydedeceğim.Hafıza kartına ise sadece resimleri.

Hayırlı olsun öncelikle .Makinada BLC modu var kitapçığa bakıp onu ayarlarsan sorun yaşamazsın.Birde Program AE den uygun konumu seçersen daha iyi sonuç alabilirsin.

Teşekkürler.Fakat BLC modu eğer bir kişiyi çekerken ışık kaynağı(Msla güneş) çektiğiniz nesnenin arkasında kalıyorsa ve kamera otomatikman ışık ayarını arkadaki ışık kayağının kuvvetine göre ayarladığından dolayı sizin çektiğiniz nesne karanlık olarak görülüyor.İşte bu sorunu halletmek için bu BLC modu kullanılıyor.Yoksa karanlık ortamda bi işe yaramıyor.Karanlık ortamda Colour Nite modu işe yarar ama o da görüntünün FPS sini düşürüyor.Yani o colour nite modunu kullanırken tripod kullanırsanız daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalite -- 29 Haziran 2007; 15:21:23 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Fakat BLC modu eğer bir kişiyi çekerken ışık kaynağı(Msla güneş) çektiğiniz nesnenin arkasında kalıyorsa ve kamera otomatikman ışık ayarını arkadaki ışık kayağının kuvvetine göre ayarladığından dolayı sizin çektiğiniz nesne karanlık olarak görülüyor.İşte bu sorunu halletmek için bu BLC modu kullanılıyor.Yoksa karanlık ortamda bi işe yaramıyor.Karanlık ortamda Colour Nite modu işe yarar ama o da görüntünün FPS sini düşürüyor.Yani o colour nite modunu kullanırken tripod kullanırsanız daha iyi olacak.

Kitapçığa dikkat ederseniz BLC modunun hangi koşullarda kullanıldığı kısmında şöyle birşey yazmakta ;Kişinin yüzü , özellikleri ayırt edilemeyecek kadar karanlıktır.

Bu koşulda BLC modu kullanılır.Denemekte yarar var ben de henüz denemedim.Bu arada 1 saate kadar kapalı ortam çekimini capture edip ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 29 Haziran 2007; 15:26:55 >

• Ben bunu elime ilk aldığım zama denedim.Ama dediğim gibi karanlıkta bi faydasını göremedim.Çünkü bu mod eğer arkada güçlü bir ışık kaynağı varsa geçerli.Karanlık ortamlarda ışığı arttırmak için geçerli değil.YAni ço karanlık ortamlarda bi işlevini göremedim ben.biraz aydınlık ortamda bir parlama yapabilir ama öle karanlık ortamlarda bi fayda sağlamıyo.
  • kangurum da 279 ytl artı kdv fiyatı ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: germinall

kangurum da 279 ytl artı kdv fiyatı ilgilenenlere duyurulur.

Kangurumda satılan Samsung VP-D371 modelde olmayan özellikler :

1-Veri aktarımı için usb YOK.
    2 Fotoğraf çekme özelliği YOK.
    3-Bellek kartına hareketli görüntü kaydı YOK.
    4-Tabiiki bellek kartı yuvası da YOK.
    5-M.Cam modu YOK
    6-M.Player modu YOK
    7-Uzaktan kumanda YOK.
    8-Yazılım Cd leri YOK.
    9-Kangurumda satılan kamerada 2.5" LCD var bimde satılan kamerada 2.7" LCD var

Şİmdilik eksileri bunlar kitapçıkta gördükçe ekleyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 29 Haziran 2007; 16:12:08 >
  • Bende sabah aldım ama daha incelem firsatı bulamadim,kasierden eğer beğenmezdem geri iade etme şansimda var dediler..bakalim yorumlar şuan iyi gidiyor,inşallah piman olmayiz..peki bu cam cekimlerini cozunurlugu fps yi ayarlayabiliyozmu?? icinden 2 cd cikti,kasetten onlarin convert ederkenemi oluyor ayarlar??

Birde foto cekebiliyoz fotolar kac mp ile cekiyor ki o an??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha-TR -- 29 Haziran 2007; 17:08:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pasha-TR

Bende sabah aldım ama daha incelem firsatı bulamadim,kasierden eğer beğenmezdem geri iade etme şansimda var dediler..bakalim yorumlar şuan iyi gidiyor,inşallah piman olmayiz..peki bu cam cekimlerini cozunurlugu fps yi ayarlayabiliyozmu?? icinden 2 cd cikti,kasetten onlarin convert ederkenemi oluyor ayarlar??

Kamera pal olduğu için fps zaten 25 tir.çözünürlüğü yanında gelen program ile ayarlanabiliyor.Fotoğraflar sd karta 800x600 kasete 640x480 eğer kasetteki fotoğrafı karta atacam dersen yine 640x480 çözünürlükte oluyor.Sensörü 800k kameranın.
  • Bu arada Ulead ten vazgeçtim ben nebiçim bir programdır bu ya.Pinnacle ile capture yapıp öyle deneyeceğim.

Bilen arkadaşlara birde sorum olacak IEEE1394 ile kameradan capture alsak görüntü daha kaliteli olurmu?Yoksa bu sistem sadece hızlı veri aktarımına mı olanak tanır.
    Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pasha-TR

Bende sabah aldım ama daha incelem firsatı bulamadim,kasierden eğer beğenmezdem geri iade etme şansimda var dediler..bakalim yorumlar şuan iyi gidiyor,inşallah piman olmayiz..peki bu cam cekimlerini cozunurlugu fps yi ayarlayabiliyozmu?? icinden 2 cd cikti,kasetten onlarin convert ederkenemi oluyor ayarlar??

Kamera pal olduğu için fps zaten 25 tir.çözünürlüğü yanında gelen program ile ayarlanabiliyor.Fotoğraflar sd karta 800x600 kasete 640x480 eğer kasetteki fotoğrafı karta atacam dersen yine 640x480 çözünürlükte oluyor.Sensörü 800k kameranın.

sensör 800 ama efektif 340 diyorlar

http://www.camcorderinfo.com/content/Samsung-SC-D365-Camcorder-Review/SpecsRatings.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TCL -- 29 Haziran 2007; 17:51:29 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.