TOPİÇLERİN TOHUMUNA PARAMI VERDIN OLUM NE MANYAK ADAMSIN YA NAPCAKSIN TOPİÇLERİN TURŞUSUNUMU KURCAKSIN ONU ACMA BUNU ACMA BABANMI AÇACAK OLUM MUSAKKA OLSA SENI BANLARDI DİMİ OLUM KONUSSANA SANA DİYOM LAN
Olm yanlış yere yazdim dedim okuman var mi
OLUM TOPİCİMİ NİYE KİRLETİYON YANLIŞ VEYA DORU GELEN BAKSIN GİTSİN BİDE SENLEMİ PAPAZ OLALIM
Malmısın Yoksa Malakmısın Alla Allla Heyvan Kapiyi kırdınız göçü kırdınız allah belanızı versin
Allahımın Malozu siela girmela topice engelledim olm seni kocabudala
artik bu muyu birakiom tek sacredi degil hayatimdan silom bu mu oyunlarini cunku burda bu forumda biri beni sirtimdan vurdu
yapma yaw kim o kardeş sole de bizde bilelim bizde wurulmayalım? kim o ?
ustana solede bizde onu vuram
OLUM AKILLI OLLAN RIDOO SANA DIYOM OLUM SACMALAMAYI KES ARTIK KIMSE SENI ARKADAN VURMADI TAMAMMI Biraz canımı sıktın o kadar aksam 7:00 de msnde ol kızdırma kafamı
newsehirli ADAMIM sakin ol ne o bütün üyeleri azarlıyorsun biraz yerinde dur akıllı ol tmm mı evladım ........
BENİM LAFIM ZORBEYE ÇÜNKÜ BEN ONUN ABİSİYİM TAMAMMI SEN NİE ALINDIN ADAMIM?
Hmm abisisin ndn ole dawranıon
nevsehirli ne adamsın ya allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu saol.
Benim Nick Lombedon Beni Taniyan Tanir Nerdeyse TÜm Serverlari Oynadim Sacred Mu KraL Benim GUild FuLL Set Aldim Para İle :D
kardeş bizi tanın bizim çar FerrariF1 aga biz ban yedik.ya nasıl açtıracaz bize yardım olsan.bide senin guild varya ordan biri bize ban attırmış o kim ya? biri kıskan mış admile konuştuk.siz dup yaptınız dıyo vidam sende konuşsan acsa.cvp beklıyom benim msn blinkvolkan_01@hotmail.com msn mi kaydet abisi lufen senle konusak orda oke