Şimdi Ara

Arkadaşlar S2 bi türk serveri bilen??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana S2 Türk serveri lazım.Ama 97d olmamalı.Eğer konuyu gereksiz buluyorsanız lutfen kilitleyin veya silin.Bu arada exp en az x2000 olursa ve drop güzel olursa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Arkadaşlar bana S2 Türk serveri lazım.Ama 97d olmamalı.Eğer konuyu gereksiz buluyorsanız lutfen kilitleyin veya silin.Bu arada exp en az x2000 olursa ve drop güzel olursa sevinirim.

97d Season2 Değil zaten
    Edit:Her Yer Season3 doldu

• S2 olupta 97d varmı yav?
  • Ne biliyim 97d var mı yok muAma bana acil s2 turk serveri lazım.Hem de kolay bi server
  • bulursan banada söyle
  • Üst konuya bakıver.
  • Üst konuya baktım ama yok.Gene de sagol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s2 bildigim var ama turk serveri deiL yunan server yaklaşık gündüz 400 yakın online i var.. türklerde cok oynuo yunandan cok türk var diyebilirim ama server yunanlılara ait..! şunu söylemeyi unuttum server COK ZOR..! reset sınırı : 10 370-400 lvl arası atıorsun 370-400 lvl arası hangi lvlde res atarsan res başı o kadar point gelİr.. mesela 1. 380de res attıysan statlar sıfırlanıo 380 point gelio mesela 2. sinde 400 de attıysan statlar sıfırlanı 780 point gelio 2 sinin toplamı en son 10 res var 10 resette statlar fullenir ve hepsinin toplamı kadar point verir bu serverde şu avantaj var 1-2 point bile COK ÖNEMLİ VE DEGERLi..! oynayacaksan şunu tavsiye ederim 1. BK ac zor kasarsın ama 10. resette kesemedigin kisi kalmaz..! 2. si ise hepsini 400 de at ..! 3. sü ise oyunun en ii setini silahını düz seni hiç bir kimse kesemeyecektir buna garanti verebilirim... (( adminler hariç :P )) sitesi şu ...www.thegame.com veya mu.thegame.gr

hadi kolay gelsin ...!

by Uniqu3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerimsi -- 20 Haziran 2008; 2:59:05 >

• ya kardesim ust konu dene 1 olay var baksana orada yazıyor.!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.