Arkadaşlar Şu Motor'dan Almak İstiyorum Yamaha Cygnus Rs Şuan 2 Bin TL var Fiyatları 2500 Burda Almamı Tafsiye Edermisiniz Çok Beğenıyorum Memnun Kalırmıyım Acaba Komşum Almıs Kendıne Kullanıyor Her Hangi Bir Sorun yok Sizlerede Danışmak istedim.
Özellikleri. Model CYGNUS RS Yılı 2009 Türü Scooter Fiyat 2500 2750 MOTOR VE GÜÇ ÖZELİKLERİ Silindir Hacmi 125 Motor Tipi 1 silindir 2 Zamanlı -1 Sübap Çap x Strok 51.5 X 60 mm Sıkıştırma Oranı 9.5 : 1 Max güç (ps @ dev/dak) 8.00 / 0
Max tork (Nm @ dev/dak) 0.00 / 0 Atesleme C.D.I. Ilk Çalıştırma Elektrik Marş + Ayakla Vites kutusu Otomatik Tahrik Kayış ŞASE Ön lastik 100/90-10 56J Arka lastik 100/90-10 56J Boyutlar Ağırlık 102 kg Uzunluk-Genişlik-Yükseklik 1.860 X 670 X 1.045 Sele Yüksekliği 710 Yakıt Kapasitesi 5.4 litre Diğer Özellikler Yakıt Tüketimi Biliyorsan?z bize iletin Güç / Ağırlık Oranı 0.0964 HP/
Bizim arkadaş kullanıyo gayet memnun ama o iş için kullanıyor, sonra büyütmek isteyeceksen şimdilik bi tane 2. el al, yok iş güç için diyosan bundan al, ayrıca büyütücem dersen, cup almanı tavsiye ederim otomatik vitese alışırsın...
Hocam İlginiz İçin Teşekkürler Eğer Bunu Alırsam Bazı İşlerimde Kullanırım Yani Pek Kullanacak Zaman Yok Cafemin Önünde Kalır Tekrardan Teşekkürler
O kadar paraya sahipseniz 2. el bir YBR düşünebilirsiniz derim.
Vitesli sorun olur diyorsanız,durum apayrı o zaman amenna
Ve Aleyküm Selam ... Her zaman dediğim gibi scooter sınıfında kymco çok başarıl bir markadır burdada tekrarlıyorum yanlış anlaşılmasın cygnus kötü değil fakat o fiyata daha iyi kymco modelleri mevcut özellikle agility city 125 favorim sıfırını alamıyorsanız dahi 2.ellerine bakmanızı tavsiye ederim her yönden cygnustan üstündür..
Yorumlarınız İçin Sonsuz Teşekkür Ederim Arkadaşlar İlginiz Çok Mutlu Etti. Allahın İzniyle Ayın 18.de Ehliyet Sınavım var Ondan sonra Hemen Alıcam İnş.
Hangi Rengi Almamı Tafsiye edersiniz.
Metalik Gri çok Hoşuma Gitti Ama Kırmızıda Güzel
Konuma Giren ARkadaşlar Mesajlarınızı Yazarsanız Çok Mutlu olurum
Yamahanın parçaları ucuzdur arkadaşım,diğer markalara göre.Tercihini etkileyebilecek bir faktör olabilir.
ybr fikrini bende onaylıyorum araç tam anlamıyla motorsiklet farkı 1. sürat 2. çekiş 3. görünüş 4. şatışı ( ikinci el olarak ) 5. gurup sürüşlerinde arkada kalmamak 6 uzun yol rahatlığı
bunlara rağmen yinede düşünmeni tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme