Şimdi Ara

arkadaşlar port açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aslında portu açıyorumda olmuyor neden olmuyor anlamadım ip-adresim sitesinden port kontrolü yapıyorum kapalı diyor resim aşağıda bunun bir çözümünü bilen yardım edebilir mi?

arkadaşlar port açamıyorum

• Yerel ip adresiniz doğru sanırım. Aynı sorun ben de 'soulseek' programı için yaşıyorum. Port açmama rağmen -açılmamış- olarak görünüyor. Konu takip...
  • evet yerel ip kendim elle atadım sabit her açılışta aynı fakat birşey dikkatimi çekti adres satırına yerl ip yazınca

BİLGİSAYAR KULLANICI ADI has the http server disabled. YAZIYOR

az çok anladığım kadarıyla bir programın yada serverın artık herneyse açık olmadığını söylüyor

ama darkcomet-rat da port izlemede bir türlü anlam veremedim
  • güncel arkadaşlar yardım bekliyorum
  • yardım
  • Kendi kendinize 1604 numarali porttan telnet cekip programin bu portta dinleme yaptigindan ve baglantiyi kabul ettiginden emin olun (hem 192.168.100 den , hem de dis IP adresinizden deneyin, putty kullanabilirsiniz, veya windows bilesenlerinden telnet kurabilirsiniz) . Kendi firewallunuzda 1604 numarali porta izin veriliyor mu kontrol edin, verilmiyor ise verin veya windows firewall u tamamen devre disi birakin.

ayrica servis saglayiciniz blokluyor olabilir. 1604 numarali portun engellenmediginden emin olun. DarkComet farkli portta dinleme destekliyor ise farkli portlarda deneyin.
  • teşekkürler zengier

ttnet müşteri hizmetleri benim ip adresimin 100....... olduğunu söylüyorlar. modemdeki ip adreside 100......
    internetten port kontrolü yaptığımda bu ip adresi 88....... olarak görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar darkcomet 1604 portu çalışmıyor mu ya
  • arkadaşlar içeriden her şekilde bu portun açık olduğu görülüyor dışarıdan kapalı görünüyor firewall güvenlik duvarı defender antivürüs hepsi kapalı içeriden açık dışarıdan kapalı görünüyor müşteri hizmetleride bölge müdürlüğüyle görüşmelisiniz biz buradan portları görüntüleyemiyoruz diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.