Oyunları 1080p açma yada ille de ultra ayarda açma gibi bir derdim yok. CS:GO, Fifa, Cod gibi oyunlar oynama amacım var. Sadece kasa olucak ve intel düşünüyorum. Amacım uzun vadede idare edebilecek bir sistem olması 3 4 sene sonra ultra olmasada orta ayarda da olsa bir takım oyunları açsa yeterli olacak bir sistem düşünüyorum. Bütçem 2000tl, en fazla 2200, 2300 e çıkabilirim pek de zorlamak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum yarın almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım özellikle de ekran kartı konusunda. Şimdiden teşekkürler
İşlemci i5 4460 anakart msi pc mate z97 ram gskill 4x2 1600 mhz cl9 dualkit hdd: 1 tb wd blue 64 mb cache ekrankartı: saphire r9 270x dual oc kasa psu: corsair carbide 200r 550v corsair 80plus psulu model suan vatanda 321 tl ortalama 2070 tl ediyo. haftasonu indirimi ile dahada ucuz olur.
http://i.imgur.com/fapeGiz.jpg siparişi verdim arkadaşlar umarım büyük bi hata yapmamışımdır uygunmudur yorumlarınızı bekliyorum
PC MATE KESİNLİKLE ALMAYIN KESİNLİKLE ...
BAŞKA BİR ANAKART ALIN AMA PC MATE ALMAYIN.. BEN ALDIM PİŞMANIM ALMAYIN BENDE İADE EDİCEM ALMAYIN..