Şimdi Ara

Arkadaşlar Ön Kaldıramıyorum :) Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Meerhaba. ben bisikletle ön kaldırmaya çalışıyorum olmuyo ön hemen aşağı iniyo bir yardım edin ya :D sizin teknikleriniz nelerdir bisikletim Salcano Astro, 11 Kilo yani işim biraz kolay. benim yaptığım şu;
    1-direksiyonu kaldırıyorum
    2-pedala çöküyorum

Ama yinede olmuyo Bana bir yardım edin lütfen

• sedona0101 S kullanıcısına yanıt
    Salcano astro benimkiside aynı koltugu indirin sele borusu max 10 cm çıkık olsun. 26 inch 18 kadro için söylüyorum boy 1.79

düz yolda 3-4 veyahut 4x2= 8 5x2=10 viteste yavaşken hafif önü çekin sag bacak ve sag elle yazıyorsanız sol ayakla abanın tersiyse sag ayak ile. lakin artık bu astroların hafif olup büyük olmasındanmıdır bilmiyorum max 10-15 kaldırıp gidebildim eskiden bianchi alüminyüm kadroyla 50-60 metre rahat giderdim.

Biraaz alışkanlık lazım birde bunların gidonları çok rahat dönüyor iyi tutup dengelemek lazım. Maşayı kitleme işe yarayabilir.
  • Vitesi kendine göre ayarla, çok düşük olursa iyice dengede tutup gitmen gerekir.
    Biraz daha yüksek viteste denersen kaldırdığında hızına göre dengede gidersin.
    Ama geriye doğru düşmemeye dikkat:)
    Ben düşük viteste gidemiyorum 2*4 veya 2*5 şeklinde kaldırıp yola devam ediyorum.
    Arkaya düşeceğimi anladığımda pedalı hafif çevirip tekrar dengede gitmeye çalışıyorum.
  • Masaniz ayarlana biliyorsa kilitli konumda olsun selenizi yuksekseltin dusuk viteste aniden pedali cevirip kendinizi geriye atin ben on kaldirmaya pek olumlu bakmiyorum en fazla kaldirima daha rahat cikmak icin hafif kaldiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Masaniz ayarlana biliyorsa kilitli konumda olsun selenizi yuksekseltin dusuk viteste aniden pedali cevirip kendinizi geriye atin ben on kaldirmaya pek olumlu bakmiyorum en fazla kaldirima daha rahat cikmak icin hafif kaldiriyorum

Maşayı kilitleyip önü kaldırsam, yere indirmeye korkarım.
    O kadar sert vuruyor ki yere, amortisör kilidi yokken acayip rahat iniş yapıyor.
  • Arkadaşlar şimdi biraz alıştım yapabiliyorum oturarak düşük vitete yapıyorum :D sol ayakla çöküyorum :D
  • Astro 11 kilo yok deve,13-14 en az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi yardım arkadaşlar...!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana düşmez ama ön kaldırıp ne yapacaksınız ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Bana düşmez ama ön kaldırıp ne yapacaksınız ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Cısssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benimde aklımda ilk bu geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.