Şimdi Ara

Arkadaşlar MULTİNET kart kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan varmı arkadaşlar . yemek kartıymış. Bizim firmaya almayı düşünüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportacus -- 30 Ocak 2006 14:19:14 >

• ben kullanmadım ama biliorum...güsel bişi kullanışlı...sipariş werdiiinde elemlar multinet aletiyle gelip kartından çekiolar...sanırım şirket her ay belli bi miktar dolduruo...
  • ben kullandım. aylık belli bir miktar yükleniyor. kartın geçerli olduğu yerlerde yemek yiyebilirsin. bazı büyük marketlerde de geçiyor. gayet kullanışlı
  • ok . demek kullanışlı diyorsunuz.
  • Ben kullanıyorum. Kullanışlı olmakla beraber bir çok firma artık multinetle anlaşmasını sona erdiriyor. İflas edeceği durumunun kötü olduğuna dair söylentiler var. Çoğu şirket Sodexo Pass e geçiyor yavaş yavaş.
  • Bizim bi arkadaşın babasının vardı, adam babasından yürütürdü sonra hayvanlar gibi yiyip 40-50 milyon geçirirdik multinete Bence Sodexho'dan daha pratik, en azından kuponlarla çevreyi kirletme gibi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend79

Ben kullanıyorum. Kullanışlı olmakla beraber bir çok firma artık multinetle anlaşmasını sona erdiriyor. İflas edeceği durumunun kötü olduğuna dair söylentiler var. Çoğu şirket Sodexo Pass e geçiyor yavaş yavaş.

yıl 2010 multinet hala iflas etmediğine göre bu söylentiler boşa çıkıyor. 4 yıl öncesini bilmiyorum ama şu anda turktelekom multinetle çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.