özelliklerindeki MBPS nin rakamları degişiyor. bunlar neye göre değişiyor. birde bu MBPS sadece kablosuz modemler içinmi geçerli yoksa kablolular içinde gecerlimi. lütfen acil yardım...
Ben Zyxel aldım çünkü en kullanışlısı bu Airtairs çok şifreleme sorunu varmış By Ciscda pahalı ve sadece görüntü var sıkıtı yaşayanlar varmış en iyisi Zyxel 16 mb de sınırsız kullanıyorum gayet memnunum süper diyebilirim gerçekten filmi izleyemeden doluyor bunlar tabi kullanıcı yorumu ama.
Ben ZXyxel aldım 300mbps yani kalosuz veri aktarım internet hızı çekim gücüne göre değişir tabiki wirelees destekliyorsa kablolu bağlantı zaten 100 mb geçemez.Cisco markalı modem kabloluda 300mbps internet hızı sağlıyormuş ama tabi dediğim gibi şu anda Türkiye genelide 16 mb hız yeni yeni kullanılıyor 300 mb 20 yıl sürer bu hızda bağlantı çalışmaları bunlar tabi benim görüşüm araştırması senden,300 mb usb wirelles aldım taktım 2 duvar ötede sinyal çekimi güzel ama duvarlar olmasa internet hızı daha iyi olacak
Belirtilen Mbps (Megabit per second) değerleri kablosuz modem ile kablosuz alıcı arasındaki kablosuz veri transfer hızıdır. Kablosuz alıcıların veri iletim ve alım hızları aynı olmayabilir. Günümüzde yeni kablosuz ürünlerin çoğu 802.11n teknolojisini desteklemektedir ve piyasada bulunan ürünlerin bağlantı hızlarının genellikle 150 ve 300 Mbps olduğu görülür. Özellikle Dijital Ev / Home Theatre sistemlerinde kablosuz erişim için 802.11n teknolojisi yaygın olarak kullanılır, bilgisyaraımızda veya Storage cihazımızda bulunan HD bir videoyu HD TV'ye kablosuz olarak aktarmak için 802.11n standardı hayati önem taşır.