Şimdi Ara

Arkadaslar makine mühendisleri ne kadar alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • savunma sanayi firmasında çalışan biriyse 8-15 arası alır. 15 yıl tecrübeli bir mühendis.
  • Sana ve okuluna bağlı. Eğer sağlam ve aranan bir adamsan ucu bucağı yok bence maaşın.
  • Deuyu kazandim. Yani bu okullardaki mezunlardan bahsediyorum. Ingilizcemi gelistirecegim daha da zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden öyle mi hocam hacettepe bilgisayar mezunları bende bu sene kazandım da odtü olmadı diye aselsan falan onlarda çalışamam diye düşünüyodum

• Balustrade61 B kullanıcısına yanıt
    İyi bi yer kazanmissin merak etme kardeşim .İş sıkıntısı çekeceğini zannetmiyorum.

• İnşallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Balustrade61

Harbiden öyle mi hocam hacettepe bilgisayar mezunları bende bu sene kazandım da odtü olmadı diye aselsan falan onlarda çalışamam diye düşünüyodum

aselsanda çalışan mühendislerin yarısından fazlası odtülü kalanların ise 348'i Hacettepe, 184'ü Bilkent, 160'ı İstanbul Teknik, 107'si ise Gazi Üniversitesi mezunu. Hacettepe den aldıkları mühendisler ise Elektrik elektronik, bilgisayar ve otomotiv mühendisleri (makine mühendisi olarak) ve endüstri mühendisleri en çok aldıkları makine ve elektrik elektronik en az ise endüstri. yani not ortalaman iyi olursa girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 25 Ağustos 2016; 16:59:21 >
  • Peki ege bölgesinde makine muhendisi istihdam ediliyor mu

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.