Şimdi Ara

Arkadaşlar Makine formatı Kabul Etmiyor =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya millet bi masa üstü pcsi var arkadaşım format atmaya çalışıyorum xp cd sini otamatik çalıştırdıgında hata veriyor yeniden başlatın cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basıl olayına girmeye çalışıyorum ama öyle bişey çıkmıyor bios dan ilk açılışta cd rom u kullanmasını seçiyorum cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı geliyor ama bu seferde tuşlar işe yaramıyor bu makineye nasıl format atcam ???

• baska cd ile deneyin olmassa baska cd rom ile deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAYHUN

Ya millet bi masa üstü pcsi var arkadaşım format atmaya çalışıyorum xp cd sini otamatik çalıştırdıgında hata veriyor yeniden başlatın cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basıl olayına girmeye çalışıyorum ama öyle bişey çıkmıyor bios dan ilk açılışta cd rom u kullanmasını seçiyorum cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı geliyor ama bu seferde tuşlar işe yaramıyor bu makineye nasıl format atcam ???

Evet Bende Arkadaşıma Atmak İçin Uğraşıyordum Bak Hddden %90Satadır Arkadaşım Yeni Klavye Mause Aldı Ondan Degiştirdi Oldu Yoksa Olmuyordu
  • ya dostum kalvye mouse felan microsoft un yeni hemde makine eski bişey olsa deyiştirelim desek =) boşa zarar ederiz başka bi yolu yokmududur bunun bildiginiz
  • var başka bi yolu
    önce windows me 98 kullanan bir bilgisayar bul başlangıç disketini oluştur ondan boot et format 100 de 97 çalışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.