Şimdi Ara

ARKADAŞLAR lütfen yardım lütfen!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okuldan hoşlandığım bi kız var (hatta aşık olduğum) kızın yakın arkadaşına söyledim oda sormuş beni söylemeden sevdiğin varmı biriyle çıkarmısın falan diye kızda yok sevdiğim demiş çıkmakta olabilir demiş ama kız daha beni bilmiyo sonra kızı faceden ekledim kabul etti konuştum anladı sanırım benim olduğumu şöyle planlıyodum 1 hafta konuşma faslı sonra açılma diye ama kız soğuk bana karşı hep ben faceden konuşuyorum okulda beni görmüyo 1 kaç erkek kankaları var ne yapmam lazım yardım edin lütfen !

• Türk kızına yaptıgın ve yapacağin herşey boş.. Çok seviyorsan o zaman hemen sevgili boyutlarına girme, normal ordan burdan konuşmaya bak ama hicbir zaman sevgili duruma getirme hatta arasira internet üzerinden konuşuyotrsaniz, işin oldugunu söyle ve yarıda cık.. Sonra hep konuşan sen olma sonra yavaş yavaş (aradan belli bir zaman sonra) seni onu tanımış olursun, o da seni tanımış olur ve sevgili olursunuz, olmazsiniz..

Ama hicbir zaman üzerine fazla düşme..
  • Ben fazla yüz vermezsem oda aynısını yapar bu kız anca sen konuşunca konuşuyo ilerde bi tiyatro gösterim var okulda 4 dk bi klip gibi tiyatro ben bavulu falan toplayıp gitmeye çalışırken terkettiğim kız gitme falan diyecek ana bende söz yok dedim ya klip 2 kişi oynayacak ben ve partnerim partnerim şiir gibi yaşadığımız günleri anlatcak bende yüz ifadelerimle katılcam yada katılmıycam(alaylı gülümseme olmaz ne demek istiyosun gibi yüz ifadeleri işte)kızda bu tiyatroda oynadıktan sonra bi değişiklik olurmu
  • Up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_808

Ben fazla yüz vermezsem oda aynısını yapar bu kız anca sen konuşunca konuşuyo ilerde bi tiyatro gösterim var okulda 4 dk bi klip gibi tiyatro ben bavulu falan toplayıp gitmeye çalışırken terkettiğim kız gitme falan diyecek ana bende söz yok dedim ya klip 2 kişi oynayacak ben ve partnerim partnerim şiir gibi yaşadığımız günleri anlatcak bende yüz ifadelerimle katılcam yada katılmıycam(alaylı gülümseme olmaz ne demek istiyosun gibi yüz ifadeleri işte)kızda bu tiyatroda oynadıktan sonra bi değişiklik olurmu

Seni anlıyorum, aklın orda ve ben birşeyler yapmazsam onu kaybederim diyorsun ama cok yanlış düşünce icersindesin.. Sen yeteri kadar ilgi gösteriyor isen gerisi gelir zaten ama kız bunlara rağmen hala senden birşey bekliyorsun sakın ama sakın o kıza yaklaşma.. Görüyorsun hergün böyle konular acılıyor ve herkes pişman..

Sen doğal bir şekilde kızla konuş, bir iki sorunu olursa onu dinlemeye çalış.. Tiyatro etkinligini anlayamadim yazından.. Sanırım tiyatroda sen oynacaksın ve bir partner bulursan o kızı mı önereceksin ?

Eğer böyle ise çok güzel olabilir ve yakınlaşmaniz için bir adım olmuş olur.

• Hayır partnerim başka biri bu tiyatroda ben ve partnerim oynayacağız okulun karşısında ve o kızın karşısında ayrılık sahnesi bu kızda bi etki yaratırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.