Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Yardım Engineering için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 361 skill de kaldım yapabilecegim itemlere bakıyorum birini yapsam 500 g gider en azından madencilik yok bende ah den alıyorum. geri kalan skilleri nasıl yapacam 2,4 gelmeden 375 yapmam lazım bana fikir vereçek birileri varmı ?

Amaçım 2.4 de
     Arkadaşlar Lütfen Yardım Engineering için

bunu yapmak

• onu yapman için önce normal gözlüğü yapman gerek. senin gösterdiğin onun bi üst seviyesi ve bunları yapmak için 375 olmana gerek yok. 350 yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güntülü -- 25 Şubat 2008; 10:43:44 >
  • normal gzlügü var bende site de okudugum kadarı ile yapmak miçin 375 lazım kullanmak için 350 lazım eğer yanlış okumadıysam.
  • yanılmıyorsam onun dropu sunvellden düşüyor.yani 375 yapman bunu yapman için yeterli değil.

yanlış biliyor olabilirim

ayrıca bende 364 te kaldım ama nasıl skill atlatacağım derdim yok sadece sunvell den düştüğünü bildiğim için skill kasmıorum.

ama sen illada ben kasacam diorsan khorium scope ile kasmalısın.onunda dropuda netherstromda tk instancelerinin sol tarafında bulunan bow lu mobları kesmen gerekior die hatırlıorum.

bu şekilde de baya para harcamak zorunda kalırsın ama diğerleri gibi 1 skile 500 değil 150g harcarsın ve ayrıca harcadığın 150g yi scopeyi ah ye koyarak geri alabilirsin
  • Bu recipe'in fiyatı minumum 3k olur hatta 5k yı görür önce onu söylim, üstelik 2.4 gelince ilk 1 belki 2 ay AH'de falanda bulamassın çünkü guildler önce kendi crafterlarına vericek bunları. Ona göre hesap kitap yap.

Eng kasmaya gelincede 350den sonra tek mantıklı yol ya Field Repair Bot 110G yapmak yada Khorium Scope yapmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 25 Şubat 2008; 11:22:14 >

• 350 den sonra onları yapmak pek mantıklı değil çünkü 350 civarında birçok ucuz şey hala sarı görünüyor ve bunlarla 360 yapmak gayet basit.fakat bunlar 360 ta yeşile dönüor ama bence yinede bunlarla 365 i bulmak mümkün.daha sonra scopelerle kasmak daha ekonomik
  • beyler ne diyorsunuz :( drop filan içim karardı :) ne hayallerin vardı neyse sağlık olsun o zaman kasmanın bir anlamı yok zaman a bırakalım ihiyacımız oldukça kasacaz artık :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu itemin drop olması çok saçma sunval yapmadıktan sonra engineering mesleğini silmek daha iyi o zaman.millet sırf bu kafalık için binlerce gold bayılıp bu mesleği kasıor.upgrade edemedikten sonra bi anlamıda kalmayacak artık:(

bari 375 yaptıktan sona gidip upgrade traini için eng trainine gitmemiz yeterli olsaydı ama yapmak için sitediği madenler üstdüzey olsaydı daha mantıklı olurdu.bu şekilde olunca pve yapan guildlere para kazandırmaktan başka bi işe yaramayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthalion -- 25 Şubat 2008; 11:51:41 >
  • ben sırf kafalık için bir günde 350 kasmıstım. upgrade edemedikden sonra gerçekten bir anlamı kalmıyor geleçk pach de görecez bakalım. drop olması sadece saçmalık derim buna
  • 360 dan 375 e en güzeli khorium scope. yaklaşık 3 saatlik bi farm sonucu sunfury bowmen düşürmüştüm. ya da arkadaşın dediği gibi repair bot.

edit: bu arada gözlüğün statlarını anlamak mümkün değil. stealth detec. increase koyup hit rating ve şaka gibi 28 stamina pvp mi pve mi diye soru işareti bırakıyor insanın kafasında. eğer 2.4 ile yükselmesi dropsa ben neyleyim böyle engineeringi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 25 Şubat 2008; 16:42:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.