Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLEN BİRİSİ CEVAPLASIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, arkadaşlar ben Ankara Üniversitesinde mühendislik kazanmıştım 2016 yılında ve bana kredi çıkmıştı ki bölümüm de hazırlık ile toplam 5 yıl şimdi o bölüme gitmekten vazgeçtim ve yeniden sınava hazırlanıyorum ilk yıl kredimi aldım sıkıntısız fakat bu yılda gitmeyince 2.yıl dan dolayı devamsızlık sebebinden okuldan atıldım. Şimdi kredi bu ay 6 kasım da da yattı ama korktuğum parama birşeyler alıcam ve ben allah izin verirse hayırlısı ile tekrardan eylülde daha güzel bir bölümü kazanıp, başlayacam. Şimdi param ile birşeyler alıcam ama acaba diyorum ki aralık ayında yada ocak ayında yada haziran ayında felan hazırlıktan atıldığım için kredimi keserler yoksa kesintisiz almaya devam ederim ve eylül de okula başlarsam aynen gene sıkıntız 3 yıl daha alır mıyım ? Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara çok teşekkürler, iyi günler!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi verebilirler ama burs olunca değil okuldan atılmak sınıfta bile kalsan kesiliyor diye biliyorum.Kredi bilmiyorum.Sonuçta bu para okuyan birisine veriliyor.Sizde okunmadığınıza göre,yani atılmışsınız okuldan vermeyebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda okulla ilişkin olmadığı için, ilişiğin kesildiği tarihten itibaren aldığım tüm kredileri faiziyle geri isteyecek devlet. Bu kesin. Ayrıca aynı öğretim türünde sadece bir kez kredi/burs verildiği için yeni kazandığın okulda kredi de alamayacaksın.
  • Hocam ne alaka ya neden vermesinler hiç bir yerde böyle dediğiniz gibi bir kural yani yok yani 60 ay öğrenim kredisi hakkım var ki bence eğitim - öğretim hayatıma 1 eğitim öğretim yılından fazla ara vermediğim için bence kesilmeyecek ve eylül de tekrardan okula başladığımda kalan 3 yıllık kredi alırım yani mantıken ?
  • .........................
  • Böyle önemli bi konuya buralarda çözüm aramak çok ama çok mantıksız ösym’yi ara kyk’yı ara ve sor

• Herhalde benden başka şu olayı yaşayan yok yani neyse kyk yı Pazartesi arayacam umarım açan telesekreterdeki insan biliyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, benim bildiğim 3 dönem (1,5 yıl) başarısız olursan kredi alamiyorsun artık. Yanlış biliyo da olabilirim. Suraya ----->https://twitter.com/KYK_DESTEK?s=17 sorabilirsin. Bide devamsızlıktan atılma diye bi şey yok diye biliyorum. Hazirlikla mı alakalı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben Ankara üniversitesinde bir mühendislik deydim ve zorunlu hazırlık eğitimim vardı bende ilk yıl gitmedim öyle kaldım, 2. ci yıl ise hazırlanmaya karar verdim öyle okula gitmedim ve 2. yıl üst üste girmeyip kaldığım icin hazırlıktan atıldım. Şimdi kyk yı arayıp sordum ve okulunuz YOKSİS e sizin pasif öğrenci olduğunuzu girmemiş dedi yani Aralık ayında da kredinizi alacaksınız dedi. E şimdi bende okulu arıyorum yoksis e öğrenci durumum ne zaman girilip, güncellenecek diye Ocak ta mı yada haziran damı diye ama açan yok yarın birdaha arayacam bakalım ne zaman yoksis de bilgimi güncelleyecek yanı bilen varmı bu yoksis işlerini ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.