Şimdi Ara

Arkadaşlar LPG Ustaları Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xdemir

araç yokuşda çekmesse
    1 orantısız yakıt yakıt ya az geliyordur yada çok fazla
    2 ateşleme sistemi bujiler aşınmış olabilir benzinde fazla fark etmez lpg de fites büyütmelerde teklemede yapar
    3 buji kabloları özeliğini yitirmiş olabilir

Bujiler yeni
    Bobinler sağlam
    Otomatik kalibrasyonu yapıldığı halde probem aynı
  • Arkadaşlar dün Bobinleride değiştirdim 4 adet üstüne bosch lpg buji aldım hissedilir bi iyileşme olmadı araç yine devirlenemiyor bakalım yakıta etkisi ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: promert

Arkadaşlar dün Bobinleride değiştirdim 4 adet üstüne bosch lpg buji aldım hissedilir bi iyileşme olmadı araç yine devirlenemiyor bakalım yakıta etkisi ne olacak

Sizin için 2 seçenek kalmış bana göre :)
    1- Ustanızı değiştirin
    2- Kitinizi değiştirin.
    Bukadarda olmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: promert

Arkadaşlar dün Bobinleride değiştirdim 4 adet üstüne bosch lpg buji aldım hissedilir bi iyileşme olmadı araç yine devirlenemiyor bakalım yakıta etkisi ne olacak

Sizin için 2 seçenek kalmış bana göre :)
    1- Ustanızı değiştirin
    2- Kitinizi değiştirin.
    Bukadarda olmaz yani

Usta değişimi çok kolay Kiti neden değiştiriyim? aynı sorun tarafınızdan monte edilmiş bi araçta olsa sizede aynı yanıt verilse ne hissedersiniz?
    Ben çözüm nedir diye konu açtım kit değişimi için değil

• Arızanız filitre yada basınçla ilgili değil dostum, Öyle olsa araç benzine atlama yapar.
    Sizin arızanız proğramsal yada enjektör arızası yada montaj hatası.

Bu şekilde yardım almaya çalışırsanız boş masraf yapmaya devam edersiniz paranıza yazık.

Ben size en doğru yolu önerdim.
    Ustanızı değişin,

Yok çevrenizde bu kitin ayarlarından anlayan ve bu problemi çözebilen birisi yoksa herseferinde mağdur olacağınıza çevrenizdeki en iyi ustanın önerisi doğrultusunda kitinizi değiştirin.

Yoksa arabada boşa değişeceğiniz parçalar kit fiyatını geçer.

Bende taktığım kiti çalıştıramazsam söker alırım ve özür diliyerek tüm parasını eksiksiz teslim ederim.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Arızanız filitre yada basınçla ilgili değil dostum, Öyle olsa araç benzine atlama yapar.
    Sizin arızanız proğramsal yada enjektör arızası yada montaj hatası.

Bu şekilde yardım almaya çalışırsanız boş masraf yapmaya devam edersiniz paranıza yazık.

Ben size en doğru yolu önerdim.
    Ustanızı değişin,

Yok çevrenizde bu kitin ayarlarından anlayan ve bu problemi çözebilen birisi yoksa herseferinde mağdur olacağınıza çevrenizdeki en iyi ustanın önerisi doğrultusunda kitinizi değiştirin.

Yoksa arabada boşa değişeceğiniz parçalar kit fiyatını geçer.

Bende taktığım kiti çalıştıramazsam söker alırım ve özür diliyerek tüm parasını eksiksiz teslim ederim.

Saygılar

Yardımınız için Teşekkür ederim

Yanlız tabiki bi ustaya bağlı kalmıyorum ama hepsi bişey söylüyor sizde montajcısınız teste size göre kalibrasyon ayarı normal ama müşteriye göre değil atıyorum yakıt fazlalığı var hadi çekişten vaz geçtim ama ş.içi ve karma yakıt 100km 14 litre bu yüzden araştırıyorum ve herkesin yorumunu alıyorum acaba sorun nerde diye Kimisi (Sibop yanık diyo enjektör diyor,regülatör diyor )
    Elbet bi yerde hem fikir olunacak pc bağlandığında 3000 devirde otomatik kalibrasyon yapıldı araca herhangibir arıza görülmedi ama elbet vardır bu sisteminde bi ayıbı

• Sibop yanıksa aracınızın MAP değerlerinden bunu görebilirsiniz.
    Afaki yada olsa-olsa diye birşey yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.