Şimdi Ara

Arkadaşlar LoL skor Tablosu ile İlgili Acil Cevap Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar oyun sonu defat/victory gelince countineye basıyorum nerdeyse 2 dakika sonra skor tablosu geliyo arkdaşımın bilgisayarında saniyede açılıyo ama benim bilgisayarda countineye bastıktan yaklaşık 2 dakika sonra skor tablosu geliyo bunun sebebi veya çözümünü bilen nolur yazsın deli olcam dicemki pc oyunu kaldırmıyo ama olamaz 2 patch önce böyle bi sorun yoktu yeni çıktı Çözümünü bilen paylaşsın Şimdiden Teşekkürler

• bilgisayarın yetmiyor dostum aynısı benim masaüstünde de oluyor continue ya basıyorum ekran kararıyor 2dk sonra geliyor ama leptapta en fazla 5 sn sürüyor. tamamen pc ile alakalı
  • düzeltme: yanlış anlama

Benim bilgisayarımdada oluyor aynı durum. Özellikler yetmiyor ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 8 Temmuz 2013; 1:10:34 >
  • ama eskiden olmuyodu şu son çıkan patch den sonra olmaya başladı tamam pcnin özellikleri düşükde lol ün istediği sistemde 1gb ram ve 2 ghz işlemciyle bu oyunu oynayamıyacakmıyım eskiden olmuyodu ilk yüklediğim zamandan beri olsa eyvallah ama yeni çıktı arkadaşımda 6gb ram 3 ghz işlemci var o bile banada ara sıra oluyo kendiliğinden geçiyo dedi sizce bu durum normalmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerC

ama eskiden olmuyodu şu son çıkan patch den sonra olmaya başladı tamam pcnin özellikleri düşükde lol ün istediği sistemde 1gb ram ve 2 ghz işlemciyle bu oyunu oynayamıyacakmıyım eskiden olmuyodu ilk yüklediğim zamandan beri olsa eyvallah ama yeni çıktı arkadaşımda 6gb ram 3 ghz işlemci var o bile banada ara sıra oluyo kendiliğinden geçiyo dedi sizce bu durum normalmi

Demek ki son çıkan patch ile sistem gereksinimleri arttı, olamazmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfoxlr kullanıcısına yanıt
    ya abi çok sinirimi bozdu 2 dkka bekliyorum skypte arkdşlarla oynuyoruz millet direk skorlara filan bakıyo oyun kuruyo benim skor tablosu yeni açılıyo.Hadi diyelimki sistem özellikleri arttı bundan sonra böylemi oynıcam hiç bi çözüm yolu yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerC

ya abi çok sinirimi bozdu 2 dkka bekliyorum skypte arkdşlarla oynuyoruz millet direk skorlara filan bakıyo oyun kuruyo benim skor tablosu yeni açılıyo.Hadi diyelimki sistem özellikleri arttı bundan sonra böylemi oynıcam hiç bi çözüm yolu yokmu ?

Yukarıda ki arkadaşın bahsettiği gibi bendede eski masaüstü ve yeni leptop var.. Leptop 2-3 saniyede geçerken masaüstüne bazen reset atıyor kardeşim

Oyunu bir sil yükle yap bakalım ne olucak yada format at hiç olmadı çöpe at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pcnin özelliklerini yükseltmeyi düşünüyodum ama daha ileriki bi tarihte şuan tarihi biraz öne aldım abi oyun bitmesin die dua etmeye başladım ya çok sıktı canımı ekran kartı driverlerini filan kontrol etcem ama bi şekilde düzeltmem lazımm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.