Şimdi Ara

Arkadaşlar Logitech G510 Alınmaya Değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar fps oyuncusuyum tepki süresinin 500hz olduğunu okudum az önce bir yerde ama bulamıyorum şimdi oraya klavye pahalı ama 500hz olması şaşırttı lycosa bile 1000hz almalımıyım 510 şuana kadar hep standart klavyeler kullandım alsam fark hissedermiyim hissetmessem parama yazık olacak.Yardım lütfen.

• Arkadaşlar lütfen yardım edin yarın alacağım çünki acill yatıcam şimdi.
  • Ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ne kendisiyle ne de raporlama hızıyla ilgili. Işıklandırması sizin için çok önemliyse parıl parıl parlamadığını bilin sönük kaldığı tuşlar oluyor özellikle tam yukarıdan değil de aşağıdan baktığınızda. Ekranın çok kullanışlı olmadığı bir gerçek sadece ekranı var diye alacaksanız hiç bakmayın zaten. Tarihi ve Saati-Profilleri Seçmeyi-CPU/RAM kullanımını görebilirsiniz. Mail ve RSS okunuyor fakat neden o ekrandan okuyasınız :) Destekli oyunlarda bazı istatistik bilgilerini görebiliyorsunuz ekran ile mesela LoL'de dakika başına kaç altın aldığınızı gibi. 500 Hz denilen süre tepki süresi. Bu da 2 milisaniye ediyor. Pazarlama stratejilerinden başka birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası 500Hz-1000Hz farkının. Monitörünüz normalde 5 ms tepki süresine sahiptir. Bazı modellerde ise bu 2 ms. Yani 5 ms tepki süresine sahip bir monitörünüz varsa ki bu da yine çok kısa bir zaman dilimi buna rağmen görmediğiniz birşeye tepki veremeyeceğinizi düşünürsek 2 ms yeterli bir süre. Monitörünüzün tepki süresi şayet 2 milisaniye ise yine birebir örtüştüğünü varsayarsak yine yeterli. Bunun ne kadar kısa bir süre olduğunu anlatmak için eğer makro destekli bir ekipmanınız varsa makro yazarak deneyin. 500 Hz gibi bir raporlama hızı gayet yeterlidir. Ürünü pazarlamak ve reklamını yapmak için kullanılan değerler bunlar. Tuşların boyuna gelince ilk başta biraz ufak gelebilirler fakat kas hafızasıyla alakalı birşey bu da. Yerlerine alıştıktan sonra ne küçük veya büyük olmaları ne de yerleri pek önem taşımıyor. İlk başta ESC yerine G tuşlarına basmanız fakat 3-4 gün içinde alışmanız gibi bir olay. Malzeme kalitesi ise gerçekten üst düzey. Mikrofon ve kulaklık girişi var kendi ses kartıyla geliyor klavye. Mikrofon ve kulaklığı ayrı ayrı kapatabiliyorsunuz. Teknik özelliklerini bir kenara bırakırsak G710+ daki sesten hoşlanmazsanız iyi alternatiflerden biri. Daha uygun fiyatlı modeller de var burada alıp almama konusunda tercih size kalıyor.

• moniör 2 ms olacak parlaması faln pek önemlim neticeye bkıorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye iyimi kötümü bilmemde 500hz 1000hz arası farkı anlayabilecek bir insan yok dünyada. 125hz bile farkedilmiyor açıkçası. 1000hz pazarlama stratejisi. Hiçbir reviewde de klavye 500hz maus 500hz bu nedenle lag oluyor keşke 1000hz olsa dendiğini duymadım.

İlerde 2000hz de çıkıcaktır emin olabilirsiniz. Ozamanda aynı şeyleri 1000hz ler için yazarız.
  • Exxcrea kullanıcısına yanıt
    Doğru sende haklısın.
  • Sana tavsiyem burdan al iyi bir klavye;
    http://www.nasabilgisayar.com/LOGITECH-G510-Q-TR-GAMING-KLAVYE-920-003698,PR-2773202.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerusweb -- 17 Haziran 2013; 15:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.